0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι και όποιος γνωρίζει με διαφωτίζει.Είμαι αναπληρωτής στην Α΄ φάση και με κάλεσαν σε περιοχή που αναγκάστηκα να μετακομίσω για να πάω.Τώρα με την
Μετά από τις σημερινές ανακοινώσεις, δεν είμαι πλέον τόσο σίγουρος ότι η Α' φάση δεν είναι μέσω ΕΣΠΑ. Νομίζω ότι είναι κάτι που θα πρέπει να το διευκρινίσει το Υπουργείο.
Έχουν μείνει κενά αλλά λίγων ωρών σε κάθε σχολείο. Δεν είναι απαραίτητα 12θέσια τα σχολεία αλλά απο 12θέσια και πάνω και γι αυτό συμβαίνει αυτό. Ψάξε για να ξέρεις ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός σχολείων που μπορούν να σε στείλουν (να είσαι υποψιασμένη απο πριν).
Δε νομίζω να κάνει τέτοια χοντράδα το Υπουργείο, δηλαδή η πρώτη φάση να πληρώνεται κανονικά από τον πρώτο μήνα ενώ η β΄επειδή ανήκει στο ΕΣΠΑ (αδιαμφισβήτητα σύμφωνα με την παραπάνω δημοσίευση) να καθυστερήσει για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ( μέχρι το Πάσχα !!!). Λογικά όλοι θα είμαστε στο ίδιο καθεστώς. Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα πληρωθούμε εγκαίρως, δηλαδή στο τέλος του Οκτώβρη.
Σε επικοινωνία μου με τη διεύθυνση στην οποία υπηρετώ με ενημέρωσαν ότι όντως η Α' φάση δεν ανήκει στο ΕΣΠΑ, ενώ η τελευταία ανήκει! Συμβαίνει και σε άλλες ειδικότητες, όπως στους δασκάλους. Πάντως αν με το ΕΣΠΑ έχετε πλήρες ωράριο δε θα υπάρχει σημαντική μισθολογική διαφορά, απλά φροντίστε να διεκδικήσετε πλήρες ωράριο.