0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φαγοθηκαμε με τουσ αποσπασμενουσ ..ποσοι να γυρισαν αντε 400.τι καλυπτουν τα περσινα κενα..εχω φιλεσ που απο εχθεσ δηλωσαν την 3μηνη αδεια τριτεκνων .φανταστειτε ποσα αλλα κενα βγαινουν..δεν μπορει ναχρειαζοντε λιγοτερα ατομα απο περυσιη λογικη αυτο λεει..
έστειλα μήνυμα στον Καψαλάκη για να τον ρωτήσω αν έχω πιθανότητες να με πάρουν.έχω σειρά κοντά στο 1700 και μου είπε ότι φαβάται πως θα είμαι οριακά στο να με πάρουν ή όχι.τα συμπεράσματα δικά σας.
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 07:15:44 pmέστειλα μήνυμα στον Καψαλάκη για να τον ρωτήσω αν έχω πιθανότητες να με πάρουν.έχω σειρά κοντά στο 1700 και μου είπε ότι φαβάται πως θα είμαι οριακά στο να με πάρουν ή όχι.τα συμπεράσματα δικά σας.και εγω τον ρωτησα το ιδιο και σε μενα μου ειπε οριακα οτι θα προσληφθω μονο που ειμαι θεση 2200.Τα συμπερασματα δικα σας
Παράθεση από: Ανθή στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 09:16:22 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 07:15:44 pmέστειλα μήνυμα στον Καψαλάκη για να τον ρωτήσω αν έχω πιθανότητες να με πάρουν.έχω σειρά κοντά στο 1700 και μου είπε ότι φαβάται πως θα είμαι οριακά στο να με πάρουν ή όχι.τα συμπεράσματα δικά σας.και εγω τον ρωτησα το ιδιο και σε μενα μου ειπε οριακα οτι θα προσληφθω μονο που ειμαι θεση 2200.Τα συμπερασματα δικα σαςενταξει λοιπον αρα κι εγω που ειμαι 2400 και κατι μπορει να ειμαι οριακα μεσα σημερα κι απο Δευτερα σιγουρα και με ανεση
και άντε και μας παίρνουνεδώ σε τμήματα με 15-17 νήπια και οι νηπιαγωγοί αγωνίζονται για να τα σουλουπώσουν τα παιδιάτι θα γίνει όταν έχεις 27 νήπια σε ένα μικρό χώρο? δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσειπάντως το παιδί μου δεν θα το έστελνα σαν σαρδέλα μέσα στο σαρδελοκούτιθέλω να πω με τις συμπτύξεις τμημάτων και την αύξηση των μαθητών ανά τμήμα θα αντιμετωπίσει το υπουργείο την κατακραυγή των γονέωντουλάχιστον στον τομέα της εκπαίδευσης και της υγείας έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί...