0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria_pol στις Οκτωβρίου 06, 2010, 11:45:24 amΟ Κάτσικας στην Τσαπανίδου είπε ότι θα ακολουθήσει μικρός αριθμός προσλήψεων διαφόρων ειδικοτήτων.
Ο Κάτσικας στην Τσαπανίδου είπε ότι θα ακολουθήσει μικρός αριθμός προσλήψεων διαφόρων ειδικοτήτων.
Παράθεση από: Giotoula06 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 11:17:43 am Γενικα η περιοχη μας εχει μπολικους καθηγητες και δασκαλους ολων των κατηγοριων και ειδικοτητων. ωστοσο τα ολοημερα στην πρωτοβαθμια ( τα παλια κλασσικα και οχι τα πειραματικα 800 ) ειναι σχεδον αδεια απο ειδικοτητες.........οι δασκαλοι κρατανε το μεσημερι τα σχολεια ......για πρωινη ζωνη κενα υπαρχουν αλλα λιγα εως ελαχιστα δυστυχως........απο οσο ξερω δηλαδη !καλημέρα συντοπίτισσα...για πρωινο πιστεύεις δεν υπάρχουν κενα ε?την ίδια αισθηση 'εχω κ εγω....απλά ελπίζω....και ελπίζω ότιείναι να βγει σύντομα....
Γενικα η περιοχη μας εχει μπολικους καθηγητες και δασκαλους ολων των κατηγοριων και ειδικοτητων. ωστοσο τα ολοημερα στην πρωτοβαθμια ( τα παλια κλασσικα και οχι τα πειραματικα 800 ) ειναι σχεδον αδεια απο ειδικοτητες.........οι δασκαλοι κρατανε το μεσημερι τα σχολεια ......για πρωινη ζωνη κενα υπαρχουν αλλα λιγα εως ελαχιστα δυστυχως........απο οσο ξερω δηλαδη !
Από το προφίλ του κου Καψαλάκη στο Facebook (μετά από συνάντηση που είχε εχθές με τους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ Θωμά Καραγιάννη και
εμενα γνωστος μου απο το υπουργειο ειπε οτι η φαση της Αμιας αγγλικων θα ειναι μεγαλη,ουτε που θα το περιμενουμε!!!!!!!και θα παρει κι
έχει γίνει κουραστική αυτή η κατάσταση... Κάθε Φθινόπωρο η ίδια αγωνία... αν θα δουλέψουμε Μήπως κανείς άλλος επικοινώνησε με υπουργείο?
Παράθεση από: ks10 στις Οκτωβρίου 06, 2010, 02:43:07 pmέχει γίνει κουραστική αυτή η κατάσταση... Κάθε Φθινόπωρο η ίδια αγωνία... αν θα δουλέψουμε Μήπως κανείς άλλος επικοινώνησε με υπουργείο? Εγώ προσπάθησα να πάρω..την μία μιλάει και την άλλη, όταν καλεί, δεν το σηκώνουν! Αν είναι δυνατόν πια..! Και δεν είναι μόνο η αγωνία, είναι και το ότι πάνε πίσω χίλια δυο άλλα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε