0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν αντέχω άλλη αναβολή... Χθες είδα στο όνειρο μου ότι πήραν 950 άτομα!
π ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να διδάξουν ως προσωρινούς αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου στο Γυμνάσιο – Λύκειο, το οποίο λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα*, να υποβάλλουν αίτηση έως και την 14-10-2010 στη Διεύθυνση Δευτε-ροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 9-11, 15344, Γέρακας Αττικής) και ώρες 12.30-14.30.Πάμε ................ Αυλώνα;;;;;;!!!!!!! (Για όσους θέλουν ντε και καλά να πάνε αναπληρωτές! )
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 08, 2010, 09:40:54 amπ ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να διδάξουν ως προσωρινούς αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου στο Γυμνάσιο – Λύκειο, το οποίο λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα*, να υποβάλλουν αίτηση έως και την 14-10-2010 στη Διεύθυνση Δευτε-ροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 9-11, 15344, Γέρακας Αττικής) και ώρες 12.30-14.30.Πάμε ................ Αυλώνα;;;;;;!!!!!!! (Για όσους θέλουν ντε και καλά να πάνε αναπληρωτές! ) Μια χαρά θα ήταν, απλά τσέκαρε λίγο τα δικαιολογητικά που χρειάζονται...Έλεος!!!
Παράθεση από: ntelaki στις Οκτωβρίου 08, 2010, 11:21:08 amΠαράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 08, 2010, 09:40:54 amπ ρ ο σ κ α λ ο ύ μ ε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να διδάξουν ως προσωρινούς αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου στο Γυμνάσιο – Λύκειο, το οποίο λειτουργεί εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα*, να υποβάλλουν αίτηση έως και την 14-10-2010 στη Διεύθυνση Δευτε-ροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Ηρώων Πολυτεχνείου 9-11, 15344, Γέρακας Αττικής) και ώρες 12.30-14.30.Πάμε ................ Αυλώνα;;;;;;!!!!!!! (Για όσους θέλουν ντε και καλά να πάνε αναπληρωτές! ) Μια χαρά θα ήταν, απλά τσέκαρε λίγο τα δικαιολογητικά που χρειάζονται...Έλεος!!! Εγώ που έχω λίγο απ'το 7 και αρκετό απ'το 8 μάλλον δεν έχω ελπίδες, ε; Ούτε οι φυλακές δε με θέλουν!!!
καλημερα!!!!προτιμω να μεινω ανεργος αν ειναι να δουλεψω στις φυλακες!!!!!!!