0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζουμε αν θα είναι ΑΚΩ ή ΑΜΩ?Όλοι για Πρωτοβάθμια?
Παράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:13:23 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:06:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ (απ'τη σελίδα του στο Facebook):ΤΕΛΙΚΟ: Οι προσλήψεις αναπληρωτών συναδέλφων αγγλικής γλώσσας, σήμερα. Δεν γνωρίζω αριθμό. Σίγουρα πάνω από 400..(πριν από μία ώρα περίπου)Μωρέ Γιάννη, έχει κι αυτό να κάνει με τη ζωή μας, πώς δεν έχει...Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα ησυχάσει ότι δεν θα βγουν ποτέ και το'παιζα αναίσθητη...Τώρα όμως...Κάτι μου λέει ότι όντως θα βγουν σήμερα πάντως...Έχει να κάνει με τη ζωή μας, αλλά δεν είναι η ζωή μας. Τώρα το "σίγουρο" το ακούσαμε ήδη πάρα πολλες φορές.Όχι, βέβαια, δεν είναι η ζωή μας... Ναι, έχεις δίκιο το έχουμε ακούσει πολλές φορές το "σίγουρα", αλλά αφενός δεν φταίει ο συγκεκριμένος αιρετός (μεταφέρει ό,τι του λένε εκ των έσω, αν αυτοί είναι ψεύτες, άλλος ο λόγος) και αφετέρου το συνδυάζω μ'αυτό που μου είπαν από το Υπουργείο το μεσημέρι ότι ίσως και σήμερα να βγουν. Τι άλλο να πω και γω...Δεν ξέρω τίποτε άλλο, ούτε αν θα είναι ΑΚΩ ή ΑΜΩ...Απλά σας μεταφέρω ό,τι πληροφόρηση είχα...Αμάν πάντως, και γάιδαρο σκάνε πια!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:06:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ (απ'τη σελίδα του στο Facebook):ΤΕΛΙΚΟ: Οι προσλήψεις αναπληρωτών συναδέλφων αγγλικής γλώσσας, σήμερα. Δεν γνωρίζω αριθμό. Σίγουρα πάνω από 400..(πριν από μία ώρα περίπου)Μωρέ Γιάννη, έχει κι αυτό να κάνει με τη ζωή μας, πώς δεν έχει...Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα ησυχάσει ότι δεν θα βγουν ποτέ και το'παιζα αναίσθητη...Τώρα όμως...Κάτι μου λέει ότι όντως θα βγουν σήμερα πάντως...Έχει να κάνει με τη ζωή μας, αλλά δεν είναι η ζωή μας. Τώρα το "σίγουρο" το ακούσαμε ήδη πάρα πολλες φορές.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ (απ'τη σελίδα του στο Facebook):ΤΕΛΙΚΟ: Οι προσλήψεις αναπληρωτών συναδέλφων αγγλικής γλώσσας, σήμερα. Δεν γνωρίζω αριθμό. Σίγουρα πάνω από 400..(πριν από μία ώρα περίπου)Μωρέ Γιάννη, έχει κι αυτό να κάνει με τη ζωή μας, πώς δεν έχει...Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα ησυχάσει ότι δεν θα βγουν ποτέ και το'παιζα αναίσθητη...Τώρα όμως...Κάτι μου λέει ότι όντως θα βγουν σήμερα πάντως...
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:20:21 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:13:23 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:06:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ (απ'τη σελίδα του στο Facebook):ΤΕΛΙΚΟ: Οι προσλήψεις αναπληρωτών συναδέλφων αγγλικής γλώσσας, σήμερα. Δεν γνωρίζω αριθμό. Σίγουρα πάνω από 400..(πριν από μία ώρα περίπου)Μωρέ Γιάννη, έχει κι αυτό να κάνει με τη ζωή μας, πώς δεν έχει...Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα ησυχάσει ότι δεν θα βγουν ποτέ και το'παιζα αναίσθητη...Τώρα όμως...Κάτι μου λέει ότι όντως θα βγουν σήμερα πάντως...Έχει να κάνει με τη ζωή μας, αλλά δεν είναι η ζωή μας. Τώρα το "σίγουρο" το ακούσαμε ήδη πάρα πολλες φορές.Όχι, βέβαια, δεν είναι η ζωή μας... Ναι, έχεις δίκιο το έχουμε ακούσει πολλές φορές το "σίγουρα", αλλά αφενός δεν φταίει ο συγκεκριμένος αιρετός (μεταφέρει ό,τι του λένε εκ των έσω, αν αυτοί είναι ψεύτες, άλλος ο λόγος) και αφετέρου το συνδυάζω μ'αυτό που μου είπαν από το Υπουργείο το μεσημέρι ότι ίσως και σήμερα να βγουν. Τι άλλο να πω και γω...Δεν ξέρω τίποτε άλλο, ούτε αν θα είναι ΑΚΩ ή ΑΜΩ...Απλά σας μεταφέρω ό,τι πληροφόρηση είχα...Αμάν πάντως, και γάιδαρο σκάνε πια!Οχι όμως αρκούδα.
Παράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:21:37 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:20:21 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:13:23 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:06:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ (απ'τη σελίδα του στο Facebook):ΤΕΛΙΚΟ: Οι προσλήψεις αναπληρωτών συναδέλφων αγγλικής γλώσσας, σήμερα. Δεν γνωρίζω αριθμό. Σίγουρα πάνω από 400..(πριν από μία ώρα περίπου)Μωρέ Γιάννη, έχει κι αυτό να κάνει με τη ζωή μας, πώς δεν έχει...Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα ησυχάσει ότι δεν θα βγουν ποτέ και το'παιζα αναίσθητη...Τώρα όμως...Κάτι μου λέει ότι όντως θα βγουν σήμερα πάντως...Έχει να κάνει με τη ζωή μας, αλλά δεν είναι η ζωή μας. Τώρα το "σίγουρο" το ακούσαμε ήδη πάρα πολλες φορές.Όχι, βέβαια, δεν είναι η ζωή μας... Ναι, έχεις δίκιο το έχουμε ακούσει πολλές φορές το "σίγουρα", αλλά αφενός δεν φταίει ο συγκεκριμένος αιρετός (μεταφέρει ό,τι του λένε εκ των έσω, αν αυτοί είναι ψεύτες, άλλος ο λόγος) και αφετέρου το συνδυάζω μ'αυτό που μου είπαν από το Υπουργείο το μεσημέρι ότι ίσως και σήμερα να βγουν. Τι άλλο να πω και γω...Δεν ξέρω τίποτε άλλο, ούτε αν θα είναι ΑΚΩ ή ΑΜΩ...Απλά σας μεταφέρω ό,τι πληροφόρηση είχα...Αμάν πάντως, και γάιδαρο σκάνε πια!Οχι όμως αρκούδα. Έγραψες! Μπα, αυτήν τη φορά, για πρώτη φορά, τη σκάσανε και την αρκούδα!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:22:55 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:21:37 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:20:21 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:13:23 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:06:23 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ (απ'τη σελίδα του στο Facebook):ΤΕΛΙΚΟ: Οι προσλήψεις αναπληρωτών συναδέλφων αγγλικής γλώσσας, σήμερα. Δεν γνωρίζω αριθμό. Σίγουρα πάνω από 400..(πριν από μία ώρα περίπου)Μωρέ Γιάννη, έχει κι αυτό να κάνει με τη ζωή μας, πώς δεν έχει...Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχα ησυχάσει ότι δεν θα βγουν ποτέ και το'παιζα αναίσθητη...Τώρα όμως...Κάτι μου λέει ότι όντως θα βγουν σήμερα πάντως...Έχει να κάνει με τη ζωή μας, αλλά δεν είναι η ζωή μας. Τώρα το "σίγουρο" το ακούσαμε ήδη πάρα πολλες φορές.Όχι, βέβαια, δεν είναι η ζωή μας... Ναι, έχεις δίκιο το έχουμε ακούσει πολλές φορές το "σίγουρα", αλλά αφενός δεν φταίει ο συγκεκριμένος αιρετός (μεταφέρει ό,τι του λένε εκ των έσω, αν αυτοί είναι ψεύτες, άλλος ο λόγος) και αφετέρου το συνδυάζω μ'αυτό που μου είπαν από το Υπουργείο το μεσημέρι ότι ίσως και σήμερα να βγουν. Τι άλλο να πω και γω...Δεν ξέρω τίποτε άλλο, ούτε αν θα είναι ΑΚΩ ή ΑΜΩ...Απλά σας μεταφέρω ό,τι πληροφόρηση είχα...Αμάν πάντως, και γάιδαρο σκάνε πια!Οχι όμως αρκούδα. Έγραψες! Μπα, αυτήν τη φορά, για πρώτη φορά, τη σκάσανε και την αρκούδα! Ίσως το πάνε με βάση το ανέκδοτο. Ποιό ζώο ζεί στα χιόνια και δε ζητάει πολλά πράγματα? Η βολική αρκούδα. Σου λέει, βολική είναι, δε θα τα θέλει τα λεφτά της.
Δε θα είναι όλοι ΑΚΩ? Παίζει δηλαδή να είναι οι μισοί ΑΚΩ και οι άλλοι μισοί ΑΜΩ?? Παιδιά, τι αναμονή είναι αυτή?
Δραματική δε λέτε πράάάμα!Είχε, λέει, ο Χότζας έναν γάιδαρο που τον εκπαίδευε επιμελώς να ζει τρώγοντας όλο και λιγότερο κάθε μέρα...Ε, πάνω που τον έμαθε τελικά να ζει χωρίς να τρώει, ο γάιδαρος ...εψόφησε!!!(Εμείς, γερά, δεν είμαστε από αυτούς που ψοφάνε!)
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:56:18 pmΔραματική δε λέτε πράάάμα!Είχε, λέει, ο Χότζας έναν γάιδαρο που τον εκπαίδευε επιμελώς να ζει τρώγοντας όλο και λιγότερο κάθε μέρα...Ε, πάνω που τον έμαθε τελικά να ζει χωρίς να τρώει, ο γάιδαρος ...εψόφησε!!!(Εμείς, γερά, δεν είμαστε από αυτούς που ψοφάνε!) Πολύ μεγάλο θαυμασμό έχεις εσύ για τους γάιδαρους. Υποψιάζομαι οτι θέλεις ενδόμυχα να εξημερωθείς...