0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 03:58:36 pmΜπορεις να παραθεσεις ακριβως το ποστ ? Μου ακουγεται ουτοπικο αλλα για να δουμε ....Προφανώς το έσβησαν... Τυχαίο ; Το είδα κ είπα να ρωτήσω εδώ αν όντως ισχύει ή είναι ραδιο αρβύλα, δεν ήταν σε καμμία περίπτωση προσωπική μου εκτίμηση.
Μπορεις να παραθεσεις ακριβως το ποστ ? Μου ακουγεται ουτοπικο αλλα για να δουμε ....
Παράθεση από: nandiap στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 04:02:41 pmΠαράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 03:58:36 pmΜπορεις να παραθεσεις ακριβως το ποστ ? Μου ακουγεται ουτοπικο αλλα για να δουμε ....Προφανώς το έσβησαν... Τυχαίο ; Το είδα κ είπα να ρωτήσω εδώ αν όντως ισχύει ή είναι ραδιο αρβύλα, δεν ήταν σε καμμία περίπτωση προσωπική μου εκτίμηση.ναντια μην αναφερεις τετοιες πληροφοριες..........λιγο θελει και θα σαλταρουν ολοι ωρομισθιοι και αναπληρωτες
Μηδέν προσλήψεις εννοώ στην πρωτοβάθμια !
Αυτο ειναι το ποστ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΜΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Δεν ξερω αν αναφερεται σε ολους τους ξενογλωσσους καθηγητες .Υπηρχαν περυσι καθηγητες ΠΕ06 που προσληφθηκαν μεσω ΕΣΠΑ ?? Οποιος γνωριζει ας μας διαφωτισει
Απ οσο γνωριζω τουλαχιστον οι περισσοτεροι μεσω ΕΣΠΑ ηταν της
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 04:39:02 pmΑπ οσο γνωριζω τουλαχιστον οι περισσοτεροι μεσω ΕΣΠΑ ηταν της