0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μας ξεχασαν?! και φοβουνται και την Ε.Ε.?! βρε μπας και πρεπει αντι να παιρνουμε συνεχεια στο υπουργειο, να κανουμε κανα τηλεφωνο στους φιλους μας τους Ευρωπαιους?
Να δουμε οι δικοι μας ποτε θα ανανεωθουν....!!!
Ας αργησουν κι ας ειναι για καλο μας!!!
Γεια σας και πάλι, παίδες!Μόλις μίλησα με συνάδελφο δάσκαλο από το Δημοτικό στο οποίο δούλεψα πέρσι.Λοιπόν, αντί για μία που χρειάζονταν πέρσι, φέτος χρειάζονται δύο Αγγλικής, καθότι συγχωνεύτηκε το εν λόγω σχολείο και είναι πιλοτικό. Δεν έχει φυσικά πάει καμία. Δεν κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ Αγγλικά. (Υπόψη ότι πέρσι εγώ παρουσιάστηκα 3 Νοέμβρη.)Κάνουν παραπάνω ώρες οι δάσκαλοι, ξεπερνούν τις υπερωρίες, μου λέει, μάλλον υπέρ πίστεως και πατρίδος θα πάνε... Σήμερα μάλιστα είχε πάει από 'κεί η Σύμβουλος να τους καθησυχάσει και να τους πει να κάνουν υπομονή, προτείνοντάς τους παράλληλα να αναλάβουν το ολοήμερο , όσο μπορούν (μιλάμε για δασκάλους)... Δεν νομίζω να το κάνουν, γιατί ήδη κάνουν παραπανίσιες ώρες το πρωί... Με περιμένουν, λέει! Αααχ! Και βαααχ!Παιδιά, γίνεται χαμός, πραγματικός χαμός και τα παιδιά εκεί φέτος θα'ναι περισσότερα... Άσε που δεν είναι και τα πιο ήσυχα του κόσμου. Διαμαρτύρονται όλοι, έχουν φτάσει στο αμήν και παρακολουθούν τις εξελίξεις.Χτες είπε ο Καψαλάκης ότι μετά την επιστολή διαμαρτυρίας του για τα πρωτοφανή κενά του Νομού Ηρακλείου, κινητοποιήθηκαν επιτέλους οι σύλλογοι των εκπαιδευτικών και άρχισαν να καταγράφουν κενά, για να δουν τι τους γίνεται. Μάλιστα είπε ότι το θέμα έφτασε στη
Α! Ξέχασα να αναφέρω και το πιο σημαντικό! Μία έξτρα δήλωση που μου έκαναν, off the record φυσικά (για να 'χουμε και τον ... καλυμμένο) είναι ότι έγινε μ... (αυτολεξεί) από κάποιον (ποιος να έίναι αυτός; ) και έδωσαν προτεραιότητα στους μουσικούς, καλλιτεχνικών, θεατρικής αγωγής, ξεχνώντας (άκουσον άκουσον) τα αγγλικά!! (Δηλαδή, από μόνοι τους βάζουν τις ειδικότητες σε ζυγαριά και δίνουν βαρύτητα! Και περιμένουμε εμείς μετά να αντιμετωπίσουν τις ειδικότητες με σοβαρότητα.) Ψιθυριστά δε μου είπε ότι φοβούνται και την Ε.Ε. μην μυριστεί ότι καθυστέρησαν τόσο τα αγγλικά. (Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως έβγαλα γραμμή στην Ελληνοφρένεια και με δούλευαν κι εμένα ψιλό γαζί; )