0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: M.kleopatra στις Οκτωβρίου 11, 2011, 08:31:29 pmΚαι κάθε μέρα λέω θα ηρεμήσω και δεν θα ανοίξω τόσες φορές ούτε την σελίδα του υπουργείου, ούτε αυτή εδώ που γράφω τώρα αλλά μάταια...!!!Και καλά ούτε και εγώ θα είμαι στην Α φάση, που να ήμουνα και να περίμενα με την βαλίτσα στο χέρι.
Και κάθε μέρα λέω θα ηρεμήσω και δεν θα ανοίξω τόσες φορές ούτε την σελίδα του υπουργείου, ούτε αυτή εδώ που γράφω τώρα αλλά μάταια...!!!Και καλά ούτε και εγώ θα είμαι στην Α φάση, που να ήμουνα και να περίμενα με την βαλίτσα στο χέρι.
Εντω μεταξυ θυμηθηκα και το εξης ...πριν κανα μηνα ο Μπρατης δεν ειχε μιλησει για 630 κενα ?Τωρα αναφερει πως θα γινουν 510 προσληψεις ως ΑΚΩ και περιπου300+ ΑΜΩ σωστα ? Αρα τελικα οι αποσπαπεις στην πρωτοβαθμια δεν εκαναν φαινομενικα τουλαχιστον μεχρι τωρα και τοσο μεγαλο "κακο" για την Α φαση στην ειδικοτητα μας .Συνεπως γενικα πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι σε ο'τι κυκλοφορει ως φημη απο την αρχη καθε σχολικου ετους σωστα ?
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:24:10 pmΞέρεις, αν και δεν ήταν τίποτα σίγουρο, ήμουν ήσυχη κατά κάποιον τρόπο ότι θα είμαι σε επόμενη φάση, όπως πέρσι... Τώρα είμαι όμως πολύυυ οριακά, απίστευτα οριακά! Και έπεται της Δευτεροβάθμιας φάση, πράγμα που με δελεάζει ακόμη περισσότερο! Δεν ξέρω τι θέλω, να'μαι σ'αυτήν ή σε επόμενη... Γι'αυτό είμαι άνω-κάτω! Κι εγώ μια από τα ίδια.... Συμπάσχω....
Ξέρεις, αν και δεν ήταν τίποτα σίγουρο, ήμουν ήσυχη κατά κάποιον τρόπο ότι θα είμαι σε επόμενη φάση, όπως πέρσι... Τώρα είμαι όμως πολύυυ οριακά, απίστευτα οριακά! Και έπεται της Δευτεροβάθμιας φάση, πράγμα που με δελεάζει ακόμη περισσότερο! Δεν ξέρω τι θέλω, να'μαι σ'αυτήν ή σε επόμενη... Γι'αυτό είμαι άνω-κάτω!