0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lillie στις Οκτώβριος 12, 2011, 09:36:42 μμΚι εγώ έχω απολυτήριο ελληνικού λυκείου με πολύ καλό βαθμό. 'Αρα μάλλον θα μπορώ να κάνω οποιοδήποτε μάθημα για να συμπληρώσω ωράριο. δυστυχως θα ισχυσει απο τις επομενες χρονιες και τοτε θα κλαιμε και για την αναπληρωση.................θα εχουμε και αναπληρωτες επαρκειουχους και για να μην νομιζετε οτι σας λεω ψεμματα μπορειτε να το τσεκαρετε περνοντας τηλ στο ιεκ και στην επας οαεδ της Λαρισας οπου θα σας ενημερωσουν για την αναθεση με επαρκεια
Κι εγώ έχω απολυτήριο ελληνικού λυκείου με πολύ καλό βαθμό. 'Αρα μάλλον θα μπορώ να κάνω οποιοδήποτε μάθημα για να συμπληρώσω ωράριο.
λέτε όντως να βγάλουν και τη δευτεροβάθμια μαζί να μας στείλουν όλους αδιάβαστους και να πάρουν πάνω από 1000; τι να πω.. μακάρι...
Παράθεση από: mpesg στις Οκτώβριος 12, 2011, 09:39:24 μμΠαράθεση από: lillie στις Οκτώβριος 12, 2011, 09:36:42 μμΚι εγώ έχω απολυτήριο ελληνικού λυκείου με πολύ καλό βαθμό. 'Αρα μάλλον θα μπορώ να κάνω οποιοδήποτε μάθημα για να συμπληρώσω ωράριο. δυστυχως θα ισχυσει απο τις επομενες χρονιες και τοτε θα κλαιμε και για την αναπληρωση.................θα εχουμε και αναπληρωτες επαρκειουχους και για να μην νομιζετε οτι σας λεω ψεμματα μπορειτε να το τσεκαρετε περνοντας τηλ στο ιεκ και στην επας οαεδ της Λαρισας οπου θα σας ενημερωσουν για την αναθεση με επαρκειαΑυτό με την επάρκεια στα ΙΕΚ ισχύει εδώ κ χρόνια. Έχω μια παλιά μαθήτριά μου, η οποία πήρε το CPE κ επειδή είχε κ έναν καλό μπάρμπα σχεδόν αμέσως άρχισε να διδάσκει. Εγώ φταίω, που ήμουν καλή καθηγήτρια....!!!
τους αναδρομους πλανητες μου μεσα!!! δεν προκειται να βγει τιποτα σημερα, ουτε στο διαυγεια εχουν αναρτησει κατι. αυριο παλι εδω θα ειμαστε.υγ. βρε ladylav ουτε για τουαλετα δε σηκωθηκες σημερα? λαστιχο συνδεσες? την πηγα την τουαλετα η μαυρη αφου δεν ειδα προκοπη..μηπως γνωριζει κανεις σας για κενα μας στη βοιωτια?ρωταει μια ομοιοπαθουσα φιλη απο το ενδοξο Διστομο.
Καλά μην το ψάχνετε, απλά πρέπει να βρούμε άλλο επάγγελμα. Προσωπικά εύχομαι να με πάρουν φέτος μόνο και μόνο για να έχω λίγο χρόνο ακόμα να σκεφτώ τι θα κάνω και να συμβιβαστώ με την ιδέα της μετανάστευσης.
νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικο το συμπερασμα mpesg. το πτυχιο ειναι απαραιτητο οχι η πιστοποιηση για να δουλεψεις ως αναπληρωτης. το λεει και στην εγκυκλιο. στις ΕΠΑΣ στου ΟΑΕΔ ισχυει διαφορετικο καθεστως μαλλον.