0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κρητική Αρκούδα και γυμνασμένες αιθέριες υπάρξεις εισβάλλουν στο υπουργείο.
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 13, 2011, 08:18:25 pmκαι εγω αρχισα pilates , μεχρι να μας προσλαβουν (αν) θα ειμαστε ο πιο fit κλαδος....καλέ ναι, τόσο προσόντα έχουμε.. νέες είμαστε, όμορφες (όπως το μαρτυρούν τα ίδια τα παιδιά στα σχολεία), τώρα και φιτ!! έτσι... Ασχετο, αλλα θυμαμαι περσι στις πανελληνιες στην επιτηρηση που τα παιδια με ρωτουσαν τι ειδικοτητα ειμαι και το βρηκαν σχεδον αμεσως, και λεω μα, πως το βρηκατε; και μου λενε, εε κυρια, νεα, ομορφη, ή γυμναστρια ή αγγλικου!!!
και εγω αρχισα pilates , μεχρι να μας προσλαβουν (αν) θα ειμαστε ο πιο fit κλαδος....
Παράθεση από: Giannis1 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 08:58:42 pmΚρητική Αρκούδα και γυμνασμένες αιθέριες υπάρξεις εισβάλλουν στο υπουργείο. Πίστεψέ με ότι αν πήγαινα εκεί, θα με άκουγαν όλοι οι όροφοι!Όταν τα πάρω σε δημόσια υπηρεσία, δεν χαμπαριάζω, γίνεται της μαυροκακομοίρας!
Παράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 13, 2011, 08:22:56 pmΠαράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 13, 2011, 08:18:25 pmκαι εγω αρχισα pilates , μεχρι να μας προσλαβουν (αν) θα ειμαστε ο πιο fit κλαδος....καλέ ναι, τόσο προσόντα έχουμε.. νέες είμαστε, όμορφες (όπως το μαρτυρούν τα ίδια τα παιδιά στα σχολεία), τώρα και φιτ!! έτσι... Ασχετο, αλλα θυμαμαι περσι στις πανελληνιες στην επιτηρηση που τα παιδια με ρωτουσαν τι ειδικοτητα ειμαι και το βρηκαν σχεδον αμεσως, και λεω μα, πως το βρηκατε; και μου λενε, εε κυρια, νεα, ομορφη, ή γυμναστρια ή αγγλικου!!! Επιβεβαιώνω Είχα πέρισι μαθητή που όταν με είδε να μιλάω με την planety, επί 1 μήνα προσπαθούσε να με ψήσει να του δώσω το τηλέφωνό της!!!!!!!!!!!!