0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: M.kleopatra στις Οκτωβρίου 14, 2011, 08:52:22 pmΚι'εγώ νομίζω ότι μέχρι τέλος του μήνα κάτι θα βγάλουνε. Το θέμα μου είναι ότι δεν έβαλα καθόλου ΑΜΩ.Δεν χανουμε την αισιοδοξια μας..............αυτο το εμαθα εδω στο forum
Κι'εγώ νομίζω ότι μέχρι τέλος του μήνα κάτι θα βγάλουνε. Το θέμα μου είναι ότι δεν έβαλα καθόλου ΑΜΩ.
Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 14, 2011, 08:37:14 pmΕμένα πάλι με 'πήδηξαν' 2 φορές. 'Εχω όμως μια απορία: Α' Αθήνας δεν πήρε καθόλου αβάθμια και δεν είναι ότι τα κάλυψαν οι μόνιμοι. Ξέρω ότι έχει κενά. Στάνταρ. Τί γίνεται??? Μήπως εγώ δεν τα βλέπω καλά?περιμενε την επομενη φαση, ισως εισαι στους μειωμενου ωραριου
Εμένα πάλι με 'πήδηξαν' 2 φορές. 'Εχω όμως μια απορία: Α' Αθήνας δεν πήρε καθόλου αβάθμια και δεν είναι ότι τα κάλυψαν οι μόνιμοι. Ξέρω ότι έχει κενά. Στάνταρ. Τί γίνεται??? Μήπως εγώ δεν τα βλέπω καλά?
μην το βαζετε κατω οσοι δε μπηκατε θα παρουν σιγουρα αμω! μηπως μπαι δε γουει ξερει κανεις ποσα θα παιρνουμε φετος?γτ το βλεπω το 400αρι στις βενζινες..
Παράθεση από: golum στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:39:25 pmgiota8 τι εγινε??βθμια δεν ειχες βαλει μονο?ενταξει μεσα ημουν. Χαλκιδα...μια φορα εχω παει. ευκαιρια να τη γνωρισω καλα? εσυ?(αυτη η ρημαδα η Θεσσαλονικη τα εφαγε τα κενα φετος? )
giota8 τι εγινε??βθμια δεν ειχες βαλει μονο?
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 14, 2011, 09:49:47 pmμην το βαζετε κατω οσοι δε μπηκατε θα παρουν σιγουρα αμω! μηπως μπαι δε γουει ξερει κανεις ποσα θα παιρνουμε φετος?γτ το βλεπω το 400αρι στις βενζινες..εγω λεω ν'αρχισω προπονηση στο ωτοστοπ!
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 08:28:39 pmαυτη η ρημαδα η Θεσσαλονικη τα εφαγε τα κενα φετος?πραγματικα 1 κενο (αν ειδα καλα) στη β μονο??ελεος...
αυτη η ρημαδα η Θεσσαλονικη τα εφαγε τα κενα φετος?