0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:43:51 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:40:48 pmεγω παλι με τοσα χιλιομετρα σκεφτομαι ν'αλλαξω επαγγελμα και ν'αγορασω νταλικα...δεκτα και δρομολογια εξωτερικου!Κι εγώ... Και να φανταστείς, ήμουν και νέα οδηγός, μπαστούνια τα'χα βρει στην αρχή...Και μιλάμε για τους δρόμους και κυρίως τους οδηγούς του Ηρακλείου... Αυτό τα λέει όλα...βρε πηρα αμαξι πριν 5 χρονια και αμα θελησω να το πουλησω τωρα θα πρεπει να πληρωσω κι απο πανω αυτον που θα το παρει!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:40:48 pmεγω παλι με τοσα χιλιομετρα σκεφτομαι ν'αλλαξω επαγγελμα και ν'αγορασω νταλικα...δεκτα και δρομολογια εξωτερικου!Κι εγώ... Και να φανταστείς, ήμουν και νέα οδηγός, μπαστούνια τα'χα βρει στην αρχή...Και μιλάμε για τους δρόμους και κυρίως τους οδηγούς του Ηρακλείου... Αυτό τα λέει όλα...
εγω παλι με τοσα χιλιομετρα σκεφτομαι ν'αλλαξω επαγγελμα και ν'αγορασω νταλικα...δεκτα και δρομολογια εξωτερικου!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:43:51 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:40:48 pmεγω παλι με τοσα χιλιομετρα σκεφτομαι ν'αλλαξω επαγγελμα και ν'αγορασω νταλικα...δεκτα και δρομολογια εξωτερικου!Κι εγώ... Και να φανταστείς, ήμουν και νέα οδηγός, μπαστούνια τα'χα βρει στην αρχή...Και μιλάμε για τους δρόμους και κυρίως τους οδηγούς του Ηρακλείου... Αυτό τα λέει όλα...Oρίστε είδατε? Αυτό είναι, γι αυτό και απελευθερώθηκε το επάγγελμα, σου λέει να φροντίσουμε να βρούνε δουλειά τόσοι εκπαιδευτικοί.Πάντως το ερώτημα μου είναι, όσοι έβαλαν ΑΜΩ, και ΔΕ τσέκαραν το κουτάκι όπου λένε πως δέχονται να πάνε και σε άλλα μέρη, υπάρχει πιθανότητα να τους καλέσουν έτσι κι αλλιώς σε άλλα μέρη? Το λέω γιατί πέρισυ δεν είχα βάλει οτι δέχομαι για ωρομισθιος και αλλού, και παρόλα αυτά με κάλεσαν και σε Φθιώτιδα και Καλαμάτα (ενώ είμαι Θεσσαλονίκη). Αν μας καλέσουν μ' αυτό τον "αυθαίρετο" τρόπο και δε δεχτούμε, θα μας σβήσουν από το πίνακα για ένα χρόνο?Κρητικιά αρκούδα, κυρία Ιωάννα?
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:50:10 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:43:51 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:40:48 pmεγω παλι με τοσα χιλιομετρα σκεφτομαι ν'αλλαξω επαγγελμα και ν'αγορασω νταλικα...δεκτα και δρομολογια εξωτερικου!Κι εγώ... Και να φανταστείς, ήμουν και νέα οδηγός, μπαστούνια τα'χα βρει στην αρχή...Και μιλάμε για τους δρόμους και κυρίως τους οδηγούς του Ηρακλείου... Αυτό τα λέει όλα...Oρίστε είδατε? Αυτό είναι, γι αυτό και απελευθερώθηκε το επάγγελμα, σου λέει να φροντίσουμε να βρούνε δουλειά τόσοι εκπαιδευτικοί.Πάντως το ερώτημα μου είναι, όσοι έβαλαν ΑΜΩ, και ΔΕ τσέκαραν το κουτάκι όπου λένε πως δέχονται να πάνε και σε άλλα μέρη, υπάρχει πιθανότητα να τους καλέσουν έτσι κι αλλιώς σε άλλα μέρη? Το λέω γιατί πέρισυ δεν είχα βάλει οτι δέχομαι για ωρομισθιος και αλλού, και παρόλα αυτά με κάλεσαν και σε Φθιώτιδα και Καλαμάτα (ενώ είμαι Θεσσαλονίκη). Αν μας καλέσουν μ' αυτό τον "αυθαίρετο" τρόπο και δε δεχτούμε, θα μας σβήσουν από το πίνακα για ένα χρόνο?Κρητικιά αρκούδα, κυρία Ιωάννα? μονο στους ωρομισθιους γινονται αυτα, και μενα με ειχαν καλεσει πολλες φορες απο αλλους νομους, τη μια μαλιστα ηταν απο Λεσβο...ρωτησα την κοπελα ποσα θα παιρνω το μηνα, μου ειπε και της ειπα οτι δεχομαι αν μου πληρωνουν σπιτι, βενζινες και αεροπορικα εισητηρια!αρκουδιτσα μου νομιζω οτι αξιζει παρασημο το αμαξι σου!
Κοίτα, κάποια χρονιά δεν είχα προλάβει να κάνω αίτηση για αναπληρώτρια-ωρομίσθια, ήμουν τότε στην Κέρκυρα...Πήγα λοιπόν και μου είπαν ότι ήταν πολύ αργά και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...Όταν λοιπόν την επόμενη χρονιά πήγα στη Διεύθυνση Ηρακλείου κι έτυχε να αναφέρω το συγκεκριμένο γεγονός, μου είπε μια υπάλληλος από'κεί ότι κακώς δεν έκανα την αίτηση κι ας ήταν εκπρόθεσμη, μάλιστα τα λόγια της ήταν: "Μα, άμα έχουμε ανάγκη από εκπαιδευτικούς, την ημερομηνία θα κοιτάξουμε;" (το πνεύμα του νόμου).Πιστεύω λοιπόν ότι εάν προέκυπτε σοβαρό ζήτημα με κάποιο κενό, θα καλούσαν κάποιον κι ας μην το'χε δηλώσει (εξαρτάται βέβαια κι από την εκάστοτε διεύθυνση και συνθήκες), με το σκεπτικό ότι μάλλον θα'θελε να δουλέψει... Εάν όμως δεν ήθελε, δεν είναι δυνατόν να τον διαγράψουν, αφού εξαρχής δεν το'χε δηλώσει...
Ο πρωθυπουργός έβγαινε από την κεντρική πύλη της ΔΕΘ όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε στόχος παπουτσιών! Ένας άντρας, για αδιευκρίνιστους λόγους πέταξε τα παπούτσια του στον Γιώργο Παπανδρέου.Εικάζεται πως πρόκειται για λόγους αντίδρασης ωστόσο δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί ενώ εξετάζεται και η ψυχική του κατάσταση.Ο άντρας είναι περίπου 50 ετών και φέρεται να φώναξε "προδότες".Η ασφάλεια του...πρωθυπουργού τον συνέλαβε και οδηγήδηκε στη ΓΑΔΘ όπου και ανακρίνεται.Η επίθεση έγινε λίγο πριν κάνει δηλώσεις ο πρωθυπουργός και το επεισόδιο επισκίασε το γιορτινό κλίμα της ΔΕΘ.Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/09/blog-post_8137.html#ixzz0zDa2CzNH
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:55:25 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:50:10 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:43:51 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:40:48 pmεγω παλι με τοσα χιλιομετρα σκεφτομαι ν'αλλαξω επαγγελμα και ν'αγορασω νταλικα...δεκτα και δρομολογια εξωτερικου!Κι εγώ... Και να φανταστείς, ήμουν και νέα οδηγός, μπαστούνια τα'χα βρει στην αρχή...Και μιλάμε για τους δρόμους και κυρίως τους οδηγούς του Ηρακλείου... Αυτό τα λέει όλα...Oρίστε είδατε? Αυτό είναι, γι αυτό και απελευθερώθηκε το επάγγελμα, σου λέει να φροντίσουμε να βρούνε δουλειά τόσοι εκπαιδευτικοί.Πάντως το ερώτημα μου είναι, όσοι έβαλαν ΑΜΩ, και ΔΕ τσέκαραν το κουτάκι όπου λένε πως δέχονται να πάνε και σε άλλα μέρη, υπάρχει πιθανότητα να τους καλέσουν έτσι κι αλλιώς σε άλλα μέρη? Το λέω γιατί πέρισυ δεν είχα βάλει οτι δέχομαι για ωρομισθιος και αλλού, και παρόλα αυτά με κάλεσαν και σε Φθιώτιδα και Καλαμάτα (ενώ είμαι Θεσσαλονίκη). Αν μας καλέσουν μ' αυτό τον "αυθαίρετο" τρόπο και δε δεχτούμε, θα μας σβήσουν από το πίνακα για ένα χρόνο?Κρητικιά αρκούδα, κυρία Ιωάννα? μονο στους ωρομισθιους γινονται αυτα, και μενα με ειχαν καλεσει πολλες φορες απο αλλους νομους, τη μια μαλιστα ηταν απο Λεσβο...ρωτησα την κοπελα ποσα θα παιρνω το μηνα, μου ειπε και της ειπα οτι δεχομαι αν μου πληρωνουν σπιτι, βενζινες και αεροπορικα εισητηρια!αρκουδιτσα μου νομιζω οτι αξιζει παρασημο το αμαξι σου!Σε λίγο θα μας ρωτάνε αν έχουμε και δίπλωμα πιλότου... α, να χαθούν.ΠαράθεσηΚοίτα, κάποια χρονιά δεν είχα προλάβει να κάνω αίτηση για αναπληρώτρια-ωρομίσθια, ήμουν τότε στην Κέρκυρα...Πήγα λοιπόν και μου είπαν ότι ήταν πολύ αργά και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...Όταν λοιπόν την επόμενη χρονιά πήγα στη Διεύθυνση Ηρακλείου κι έτυχε να αναφέρω το συγκεκριμένο γεγονός, μου είπε μια υπάλληλος από'κεί ότι κακώς δεν έκανα την αίτηση κι ας ήταν εκπρόθεσμη, μάλιστα τα λόγια της ήταν: "Μα, άμα έχουμε ανάγκη από εκπαιδευτικούς, την ημερομηνία θα κοιτάξουμε;" (το πνεύμα του νόμου).Πιστεύω λοιπόν ότι εάν προέκυπτε σοβαρό ζήτημα με κάποιο κενό, θα καλούσαν κάποιον κι ας μην το'χε δηλώσει (εξαρτάται βέβαια κι από την εκάστοτε διεύθυνση και συνθήκες), με το σκεπτικό ότι μάλλον θα'θελε να δουλέψει... Εάν όμως δεν ήθελε, δεν είναι δυνατόν να τον διαγράψουν, αφού εξαρχής δεν το'χε δηλώσει...Μακάρι να μη γίνεται να τον διαγράψουν, αλλά μ' αυτούς όλα να τα περιμένει κανείς. Από Κρήτη, Κέρκυρα? Αχ αυτά τα ξεσπιτώματα... μετά είναι να μη τους πετάνε παπούτσια?http://www.enimerwsi.com/2010/09/blog-post_8137.htmlΠαράθεσηΟ πρωθυπουργός έβγαινε από την κεντρική πύλη της ΔΕΘ όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε στόχος παπουτσιών! Ένας άντρας, για αδιευκρίνιστους λόγους πέταξε τα παπούτσια του στον Γιώργο Παπανδρέου.Εικάζεται πως πρόκειται για λόγους αντίδρασης ωστόσο δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί ενώ εξετάζεται και η ψυχική του κατάσταση.Ο άντρας είναι περίπου 50 ετών και φέρεται να φώναξε "προδότες".Η ασφάλεια του...πρωθυπουργού τον συνέλαβε και οδηγήδηκε στη ΓΑΔΘ όπου και ανακρίνεται.Η επίθεση έγινε λίγο πριν κάνει δηλώσεις ο πρωθυπουργός και το επεισόδιο επισκίασε το γιορτινό κλίμα της ΔΕΘ.Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/09/blog-post_8137.html#ixzz0zDa2CzNH
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 02:13:15 pm Πού τις βρίσκεις, μωρέ, αυτές τις φωτογραφίες;! Ναι, Κρήτη, Κέρκυρα, Αθήνα και πάει λέγοντας...
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 02:18:01 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 02:13:15 pm Πού τις βρίσκεις, μωρέ, αυτές τις φωτογραφίες;! Ναι, Κρήτη, Κέρκυρα, Αθήνα και πάει λέγοντας...Ήταν μαζί με την είδηση. Απ' όσο είδα, βέβαια, το MEGA δε την έβαλε.
μονο παπουτσια του πεταξε? τιποτα πιο βαρυ δεν ειχε και αυτος ο χριστιανος!