0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μην ανησυχείτε πραγματικά είμαι σίγουρη ότι είναι πολλά τα κενά ακόμη.Στο δικό μου νομό έβγαλαν 17 σχολεία και πήρανε 7 αναπληρωτές. Για να μη μιλήσω για το πόσα κενά έχει κάθε χρόνο ο νομός αφού κάθε χρόνο δουλεύουν και άτομα με μηδενική προυπηρεσία ΠΑΝΤΑ.
ναι υπαρχει την βρηκα το πρωι αλλα δεν θυμαμαι τι σειρα
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:15:21 pmναι υπαρχει την βρηκα το πρωι αλλα δεν θυμαμαι τι σειραΔεν υπάρχει στον πίνακα αναπληρωτών. Το εψαξα με controlF και τίποτα. Ξαναρωτάω: ξέρει κανείς τι είναι αυτοί οι ΙΔΑΧ;;;;;; Δεν σας ανησυχεί που κάλεσαν αναπληρωτές και δεν ξέρουμε από ποιον πίνακα είναι;
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:31:53 pmΠαράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:15:21 pmναι υπαρχει την βρηκα το πρωι αλλα δεν θυμαμαι τι σειραΔεν υπάρχει στον πίνακα αναπληρωτών. Το εψαξα με controlF και τίποτα. Ξαναρωτάω: ξέρει κανείς τι είναι αυτοί οι ΙΔΑΧ;;;;;; Δεν σας ανησυχεί που κάλεσαν αναπληρωτές και δεν ξέρουμε από ποιον πίνακα είναι;Xωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω ότι είναι οι έχοντες προυπηρεσία από ιδιωτικά σχολεία...
Εύρηκα!!!! Στον πίνακα Ωρομισθίων Ολοημέρων Σχολείων είναι. Πρώτη κι έχει όλη την προυπηρεσία της από ιδιωτικά σχολεία. Αλλά στον πίνακα Αναπληρωτών δεν είναι. Πώς γίνεται;
Και στον Ωρομισθίων είναι 3η. Αλλά και πάλι: γιατί όχι στον Αναπληρωτών;!