0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα και απο εμενα btw, σαν τους πιο πολλους εδω μεσα, παρολιγον νεοδιοριστος του 2010.... - 3 φορες επιτυχια ασεπ - 3 χρονια ωρομισθιος - 3 (κ ελπιζω 4) χρονια αναπληρωτηςοσον αφορα το ποτε.... σιγουρα οχι πριν τελειωσουν το κυσπε της β φασης αποσπασεων, ειλικρινα μην περιμενετε, θα γινουν οι αποσπασεις δευτερα με τριτη, θα δοθουν εκ νεου τα κενα στο υπουργειο απο τισ περιφ.δ.σεις και μετα με το καλο. υπολογιζουν τελοσ της επομενησ εβδομαδας αν ολα πανε καλα, αλλιως παμε για την μεθεπομενη - τελος του μηνα δηλαδη...
ανακοινωσε προσληψεις στις 10:15;;;; ημαρτον... και παλι νηπιαγωγους και δασκαλους!!!!!!!!!!! θα ουρλιαξω με αυτες τις δυο ειδικοτητες δηλαδη, πραγματικα.. θελω να κανω εμετο πια!!! ποσοι δασκαλοι εχουν φυγει τοσα χρονια;;; δεν τελειωσε πια αυτη η κατασταση, πραγματικα εχω σιχαθει...
Συγνώμη, αφού ανακοίνωσε τις προσλήψεις, γιατί δε το γράφει ως β' φάση αναπληρωτών ΠΕ70 και ΠΕ60?Planety, δε φταίνε τα παιδιά των ειδικοτήτων...
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:28:10 pmΣυγνώμη, αφού ανακοίνωσε τις προσλήψεις, γιατί δε το γράφει ως β' φάση αναπληρωτών ΠΕ70 και ΠΕ60?Planety, δε φταίνε τα παιδιά των ειδικοτήτων...δεν βριζω τα παιδια των ειδικοτητων, κι εγω αν ημουν στη θεση τους θα διοριζομουνα και θα δουλευα, καθενας με την τυχη του, αλλα εχω δικαιωμα να πω τη γνωμη μου, η οποια ειναι οτι ελεος πια με τους δασκαλους!!! λες και αδειαζουν καθε χρονο τα σχολεια απο δασκαλους ειναι.. αν ειναι δυνατον! συν οτι γενικως μας εχουν ξεσκισει με αυτα που κανουν, σε λιγο θα καταργηθουμε εμεις απο το δημοτικο, αφου θα μπορουν οι ιδιοι να κανουν και αγγλικα και πληροφορικη και μουσικη.. αν μπορουσαν να μπουν και στο γυμνασιο-λυκειο θα τους επαιρνε ολους η μπαλα...