0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: e-mary στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:34:38 pmΠαιδια λυστε μου μια απορια γτ οποιον ρωταω κανεις δ ξερει να πει σιγουρα. Αν μας καλεσουν αργα και θελουμε ν αρνηθουμε αναπληρωση γτ για 1-2 μηνες ποιον συμφερει να τραβιεται κ αρνηθουμε, αποκλειομαστε απο το να κανουμε τα χαρτια μας του χρονου? Η αυτο συμβαινει αν μας καλεσουν παμε κ μετα παραιτηθουμε? Γτ καποια τετοια καινουρια μαγγια νομιζω προσθεσαν στο πολυνομοσχεδιο για να μας αναγκασουν να τρεχουμε οπου και οποτε θελουνε! Ας το κοιταξουμε γτ νομιζω μας αφορα ολους.ναι ισχυει,βγαινεις απο τον πινακα για ενα χρονο και δεν ειναι καινουριο νομιζω συμβαινει 2-3 χρονια ηδη αυτο.
Παιδια λυστε μου μια απορια γτ οποιον ρωταω κανεις δ ξερει να πει σιγουρα. Αν μας καλεσουν αργα και θελουμε ν αρνηθουμε αναπληρωση γτ για 1-2 μηνες ποιον συμφερει να τραβιεται κ αρνηθουμε, αποκλειομαστε απο το να κανουμε τα χαρτια μας του χρονου? Η αυτο συμβαινει αν μας καλεσουν παμε κ μετα παραιτηθουμε? Γτ καποια τετοια καινουρια μαγγια νομιζω προσθεσαν στο πολυνομοσχεδιο για να μας αναγκασουν να τρεχουμε οπου και οποτε θελουνε! Ας το κοιταξουμε γτ νομιζω μας αφορα ολους.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 10, 2011, 08:01:09 pmΠαράθεση από: e-mary στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:34:38 pmΠαιδια λυστε μου μια απορια γτ οποιον ρωταω κανεις δ ξερει να πει σιγουρα. Αν μας καλεσουν αργα και θελουμε ν αρνηθουμε αναπληρωση γτ για 1-2 μηνες ποιον συμφερει να τραβιεται κ αρνηθουμε, αποκλειομαστε απο το να κανουμε τα χαρτια μας του χρονου? Η αυτο συμβαινει αν μας καλεσουν παμε κ μετα παραιτηθουμε? Γτ καποια τετοια καινουρια μαγγια νομιζω προσθεσαν στο πολυνομοσχεδιο για να μας αναγκασουν να τρεχουμε οπου και οποτε θελουνε! Ας το κοιταξουμε γτ νομιζω μας αφορα ολους.ναι ισχυει,βγαινεις απο τον πινακα για ενα χρονο και δεν ειναι καινουριο νομιζω συμβαινει 2-3 χρονια ηδη αυτο.Εγώ νομίζω ότι από φέτος τιμωρείσαι για 2 χρόνια, και όχι μόνο για ένα..
Παράθεση από: larjohn στις Οκτωβρίου 10, 2011, 08:04:05 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 10, 2011, 08:01:09 pmΠαράθεση από: e-mary στις Οκτωβρίου 10, 2011, 05:34:38 pmΠαιδια λυστε μου μια απορια γτ οποιον ρωταω κανεις δ ξερει να πει σιγουρα. Αν μας καλεσουν αργα και θελουμε ν αρνηθουμε αναπληρωση γτ για 1-2 μηνες ποιον συμφερει να τραβιεται κ αρνηθουμε, αποκλειομαστε απο το να κανουμε τα χαρτια μας του χρονου? Η αυτο συμβαινει αν μας καλεσουν παμε κ μετα παραιτηθουμε? Γτ καποια τετοια καινουρια μαγγια νομιζω προσθεσαν στο πολυνομοσχεδιο για να μας αναγκασουν να τρεχουμε οπου και οποτε θελουνε! Ας το κοιταξουμε γτ νομιζω μας αφορα ολους.ναι ισχυει,βγαινεις απο τον πινακα για ενα χρονο και δεν ειναι καινουριο νομιζω συμβαινει 2-3 χρονια ηδη αυτο.Εγώ νομίζω ότι από φέτος τιμωρείσαι για 2 χρόνια, και όχι μόνο για ένα..ειναι οντως για δυο χρονια. μεσα απο την εγκυκλιο ποτε δεν εφαρμοζεται η ποινη"Οι διατάξεις του προηγουμενου εδαφίου δεν εφαρμόζονται για τους εκπαιδευτικους που προσλαμβάνονται για χρονικό διάστημα μικρότερο των τεσσάρων ημερολογιακων μηνων, τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικους, τους εκπαιδευτικους που προσλαμβάνονται με πληρες η μειωμενο ωράριο για τη λειτουργία των σχολικων μονάδων που λειτουργουν σε Ειδικά Καταστηματα Κράτησης Νεων, τους εκπαιδευτικους που προσλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της εκπληρωσης των στρατιωτικω τους υποχρεωσεων και αδυνατουν για το λόγο αυτόν να αναλάβουν υπηρεσία, καθως και για τους εκπαιδευτικους που υποχρεουνται να παραιτηθουν προκειμενου να εκπληρωσουν τις στρατιωτικες τους υποχρεωσεις."
ετσι ακριβως planety και νομιζω οτι αυτο ισχυε και αλλες χρονιες. δεν ειναι κατι καινουριο.
ευχαριστω πολυ για τα χρονια πολλα!!!!Αφου σας το ειπα οτι ειχα ενστικτο!!!! αντε να δουμε μεχρι το βραδυ, ανανεωθηκαν κ οι πινακες!!!!! ας μας κανει το υπουργειο ενα ομαδικο δωρακι!! το θελω πλουσιο ομως, κοντρα στην εποχη!!!!! η επομενη ευχη ειναι να μην εχει μειωθει πολυ ο μισθος μας!!σημερα που πιανουν οι ευχες μπορω να λεω ο,τι θελω ε??