0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι συγγνώμη, αλλά προσωπικά η συζήτηση περί τριτεκνίας όχι μόνο δε χαλαρώνει αλλά προκαλεί άγχος, θυμό κτλ....Κανένα νέο;;;;;
Από έγκυρη πηγή , σε μισή ώρα .Συγνώμη για πριν που σας είπα να μην τα περιμένετε σήμερα αλλά όπως καταλάβατε είναι μπάχαλο η κατάσταση στο υπουργείο. Σε μισή ώρα λοιπόν .
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 03:55:31 pmΑπό έγκυρη πηγή , σε μισή ώρα .Συγνώμη για πριν που σας είπα να μην τα περιμένετε σήμερα αλλά όπως καταλάβατε είναι μπάχαλο η κατάσταση στο υπουργείο. Σε μισή ώρα λοιπόν .Η ωρα ειναι 5.45. Δεν εχω ξαναβιωσει μεγαλυτερο μισαωρο στη ζωη μου Ουτε οταν γεννησα δεν ηταν τοσο δραματικα τα μισαωρα Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ
Παράθεση από: Ναστια στις Οκτωβρίου 01, 2010, 05:52:08 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 03:55:31 pmΑπό έγκυρη πηγή , σε μισή ώρα .Συγνώμη για πριν που σας είπα να μην τα περιμένετε σήμερα αλλά όπως καταλάβατε είναι μπάχαλο η κατάσταση στο υπουργείο. Σε μισή ώρα λοιπόν .Η ωρα ειναι 5.45. Δεν εχω ξαναβιωσει μεγαλυτερο μισαωρο στη ζωη μου Ουτε οταν γεννησα δεν ηταν τοσο δραματικα τα μισαωρα Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ Να 'σαι καλα Landau...με εκανες και γελασα....το χρειαζομουν γιατι ειμαι "κομματια " Διαστολή του χρόνου ένα πράγμα.. όπως θα λέγαμε στη Φυσική
στο υπουργείο δεν απανταει κανείς