0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
aristos2, TYXEROULA, GERMANOS, OlgaB, vickie.z, eri02, maraia2, giouvis77, EVA, marianad, jonni53, Puppy S, kasta1, fatal, ewatt, Spartakos, ALEXANDRA79, mathstavros, e_vi, nina123, LG_Shine, anneta, kourta, KERY12, laf, mimelismoni, Dimeos, intemperanta, kittoulini, tropicana και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.Άσχετο ..., όλοι Ολυμπιακοί είστε ...;
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτώβριος 01, 2010, 10:48:04 μμaristos2, TYXEROULA, GERMANOS, OlgaB, vickie.z, eri02, maraia2, giouvis77, EVA, marianad, jonni53, Puppy S, kasta1, fatal, ewatt, Spartakos, ALEXANDRA79, mathstavros, e_vi, nina123, LG_Shine, anneta, kourta, KERY12, laf, mimelismoni, Dimeos, intemperanta, kittoulini, tropicana και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.Άσχετο ..., όλοι Ολυμπιακοί είστε ...; Εγώ τι να πω που είμαι παναθηναικός. Μάλλον καλύτερα που δεν είχε βγει η β΄φάση νωρίτερα να με δουλεύουν και τα πιτσιρίκια στο σχολείο.
Παράθεση από: mathstavros στις Οκτώβριος 01, 2010, 10:52:51 μμΓαύροι δεν είμαστε όλοι άλλα ΟΦΗ ή Εργοτέλης ως τον ιούνιο το βλέπω πιθανό να γίνομαι μια και βρέθηκα στο Ηράκλειο από την α φάση...Καλή τύχη σε όλους.... εγώ λέω να επιστρέψω στο Νιοχώρι ...
Γαύροι δεν είμαστε όλοι άλλα ΟΦΗ ή Εργοτέλης ως τον ιούνιο το βλέπω πιθανό να γίνομαι μια και βρέθηκα στο Ηράκλειο από την α φάση...Καλή τύχη σε όλους.
Ντινα πραγματικα ευχομαι οτι καλυτερο και βεβαια και σε ολους οσους αναμενουν την επομενη φαση και στην TYXEROULA ,οντως οι περισσοτεροι απο μας εχουμε περασει 2 και 3 φορες ασεπ,εχουμε παει σε βραχονησιδες και αγωνιουμε και για το που θα κληθουμε και τωρα...αλλα τί να κανουμε δε θα κανουμε τη χαρη σε οσους μπηκαν απο τις πισω πορτες ,να μονοπωλησουν την εκπαιδευση...μακαρι ο αριθμος των κληθεντων να ειναι αυτος οντως και αν αλλαξει να ειναι προς τα πανω...
Προετοιμαστήκαμε να βγει......που είναι σαν να βγήκε!!!
H ζωή αξίζει, όταν δε σε λυγίζουν οι δυσκολίες της ...Πέρσι, έζησα την αγωνία όλων των φάσεων και απέμεινα απλά ωρομίσθιος ..., για γνωστούς κι ευνόητους λόγους ... Το αίσθημα ματαίωσης του προγραμματισμού μου, αδικίας, αλλά και η σύγκριση με την προπέρσινη αναπλήρωση με πίκραναν, μα δε με λύγισαν ..., και να μαι ...Τι ίδιο συστήνω στον καθένα ..., να στέκεται όρθιος ..., και να ναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...