0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια μηπως γνωριζει κανεις τι χαρτια χρειαζονται για να αναλαβεις αναπληρωση?και κατι ακομα,εχω μια διαφωνια με μια φιλη πουειναι κοντα στον διορισμο .ειδε φετος τις περιοχες διορισμου και εφαγε κολλυμα!!!εγω τις λεω πως αν δηλωσεις και δεν πας εχεις κυρωσεις ,και εκεινη ισχυριζεται πως αν δεν πας να δηλωσεις χανεις τονδιορισμο αλλα ισχυει ηθεση σου στους αναπληρωτες. δεν ξερω αν αληθευει ,που ναψαξουμε?
Παράθεση από: κατουλα στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:35:30 amπαιδια μηπως γνωριζει κανεις τι χαρτια χρειαζονται για να αναλαβεις αναπληρωση?και κατι ακομα,εχω μια διαφωνια με μια φιλη πουειναι κοντα στον διορισμο .ειδε φετος τις περιοχες διορισμου και εφαγε κολλυμα!!!εγω τις λεω πως αν δηλωσεις και δεν πας εχεις κυρωσεις ,και εκεινη ισχυριζεται πως αν δεν πας να δηλωσεις χανεις τονδιορισμο αλλα ισχυει ηθεση σου στους αναπληρωτες. δεν ξερω αν αληθευει ,που ναψαξουμε? αν δεν παρουσιαστείς δεν εχεις κάποιο πρόβλημα..απλά δε θα σε ξανακαλέσουν φέτος..για του χρόνου η σειρά στους πίνακες ισχύει κανονικά...
Παράθεση από: dimGan75 στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:37:39 amΠαράθεση από: κατουλα στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:35:30 amπαιδια μηπως γνωριζει κανεις τι χαρτια χρειαζονται για να αναλαβεις αναπληρωση?και κατι ακομα,εχω μια διαφωνια με μια φιλη πουειναι κοντα στον διορισμο .ειδε φετος τις περιοχες διορισμου και εφαγε κολλυμα!!!εγω τις λεω πως αν δηλωσεις και δεν πας εχεις κυρωσεις ,και εκεινη ισχυριζεται πως αν δεν πας να δηλωσεις χανεις τονδιορισμο αλλα ισχυει ηθεση σου στους αναπληρωτες. δεν ξερω αν αληθευει ,που ναψαξουμε? αν δεν παρουσιαστείς δεν εχεις κάποιο πρόβλημα..απλά δε θα σε ξανακαλέσουν φέτος..για του χρόνου η σειρά στους πίνακες ισχύει κανονικά...προσοχη ηερωτηση αφορα τον μονιμο διορισμο
Κοριτσια καταρχας συγχαρητηρια σε ολες!!ημουν και γω μεσα στα τελευταια 10 ατομα θεσπρωτια..ξερεις κανεις ποτε παρουσιαζομαστε δε βλεπω να λεει τιποτα
στη φετινή εγκυκλιο αναπληρωτών έγγραφε πως δε μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους όσοι αρνήθηκαν μόνιμο διορισμό..ψάξε εγκύκλιο κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις τι λεει..όχι 100% τι έλεγε..
Παράθεση από: κατουλα στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 10:35:30 amπαιδια μηπως γνωριζει κανεις τι χαρτια χρειαζονται για να αναλαβεις αναπληρωση?και κατι ακομα,εχω μια διαφωνια με μια φιλη πουειναι κοντα στον διορισμο .ειδε φετος τις περιοχες διορισμου και εφαγε κολλυμα!!!εγω τις λεω πως αν δηλωσεις και δεν πας εχεις κυρωσεις ,και εκεινη ισχυριζεται πως αν δεν πας να δηλωσεις χανεις τονδιορισμο αλλα ισχυει ηθεση σου στους αναπληρωτες. δεν ξερω αν αληθευει ,που ναψαξουμε? ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ1. Αίτηση – Δήλωση με περιοχές προτίμησης (χορηγείται από την Υπηρεσία μας).2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών στο οποίο να αναγράφεται η χρονολογία κτήσης και ο βαθμός πτυχίου.3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 (ότι δεν είναι συ...νταξιούχοι του δημοσίου ή άλλου ασφαλιστικού φορέα, ότι δεν ασκούν εμπορία κατ’ επάγγελμα και ότι δεν διώκονται ποινικά).4. Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.5. Οποιοδήποτε έγγραφο στο οποίο να αναγράφεται ο Α.Φ.Μ.6. Αντίγραφο ποινικού μητρώου7. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους έγγαμους και τους έχοντες τέκνα. Για τους πολύτεκνους απαιτείται σχετική βεβαίωση από την ομοσπονδία πολυτέκνων. Για την καταβολή του σχετικού επιδόματος υποβάλλεται χωριστή αίτηση (στο Γραφείο Εκπ/σης που ανήκει το σχολείο που θα τοποθετηθούν).8.
Παράθεση από: Nanouka** στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 11:27:11 amΚοριτσια καταρχας συγχαρητηρια σε ολες!!ημουν και γω μεσα στα τελευταια 10 ατομα θεσπρωτια..ξερεις κανεις ποτε παρουσιαζομαστε δε βλεπω να λεει τιποτα Παρουσιαζόμαστε Δευτέρα με Τετάρτη στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
εχω ενα προβλημα!στην προηγουμενη λιστα ημουν σειρα 25 αλλα δεν με πηραν λογο επιλογης που εκανα!το θεμα ομως ειναι οτι στην καινουργια λιστα αναπληρωτων μετα τη Γ φαση που βγηκε δεν υπαρχω καθολου....μπορει να βοηθησει καποιος lena εσυ εκανες την λιστα?
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:11:23 pmΠαράθεση από: Nanouka** στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 11:27:11 amΚοριτσια καταρχας συγχαρητηρια σε ολες!!ημουν και γω μεσα στα τελευταια 10 ατομα θεσπρωτια..ξερεις κανεις ποτε παρουσιαζομαστε δε βλεπω να λεει τιποτα Παρουσιαζόμαστε Δευτέρα με Τετάρτη στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσηςΓιατι δεν το βρίσκω πουθενα??εγω που στην ηγουμενιτσα παω δηλαδη??