0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο ECDL χρειαζόμαστε για το ΑΣΕΠ; Το ECDL Core/Progress;
Εγω εχω παρει το ECDL το 2005...Θα μετρησει στον επομενο ΑΣΕΠ η θα πρεπει να ξαναδωσω εξετασεις?
Η λογική λέει ότι αυτή η ανανέωση θα εξακολουθήσει για πολλά χρόνια ακόμα
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 01:45:03 pmΗ λογική λέει ότι αυτή η ανανέωση θα εξακολουθήσει για πολλά χρόνια ακόμαΜόνο λογική δεν υπάρχει σε αυτές τις αποφάσεις. Μπορεί αν πάσα στιγμή να πει το αντίθετο.
μπορει καποιος να με ενημερωσει ποσα μορια θα παιρνει καποιος απο τις ξενες γλωσσες στον ασεπ και αν θα μετραει μονο μια η οσες εχει ο καθενας?
Παράθεση από: firiki στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 08:34:37 pmμπορει καποιος να με ενημερωσει ποσα μορια θα παιρνει καποιος απο τις ξενες γλωσσες στον ασεπ και αν θα μετραει μονο μια η οσες εχει ο καθενας?Νόμος υπ' αριθ. 3848/ 19.5.2010 http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item3201 ξένη γλώσσα για τον καθένα (2, 1,5, 1 μόρια άριστη-πολύ καλή-καλή γνώση)
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 26, 2010, 12:36:05 pmοταν λεμε ξενη γλωσσα θα προσμετραται στους αγγλικους και το proficiency- εχουν?Δεν μπορεί εκπαιδευτικός ΠΕ06 να πάρει έξτρα μόρια για άριστη γνώση της αγγλικής.Όπως δεν μπορεί και ένας πληροφορικάριος ΠΕ19-20 να πάρει έξτρα μόρια για ECDL πχΤο θέμα στο οποίο δεν έχω άμεση απάντηση είναι αν ένας επκαιδευτικός ΠΕ06 θα πάρει έξτρα μόρια για γνώση άλλης ξένης γλώσσας πλην των αγγλικών, για γαλλικά πχ
οταν λεμε ξενη γλωσσα θα προσμετραται στους αγγλικους και το proficiency- εχουν?
Έχει επίσης ακουστεί ότι θα δίδεται μεγαλύτερη έμφαση στα παιδαγωγικά. Τώρα, αν αυτό σημαίνει πώς θα καταργηθεί όλο το γνωστικό ή θα δίδονται κάποια μαθήματα από ' κει και όχι όλα, ή θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο συντελλεστής που αφορά στα παιδαγωγικά και στην ειδική διδακτική, δεν το ξέρει ακόμη κανείς.
Καλησπέρα παιδια.Γνωρίζει κάποιος πότε θα πραγματοποιηθεί και πόσους φιλολόγους θα πάρουν;Θα υπάρξει αλλαγή στην ύλη;Ευχαριστώ.