0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δ φαση εγινε 25 σεπτεμβρη και πηραν 185 ατομαΕ φαση εγινε 22 οκτωβρη και πηραν 216 ατομαΑς αργησουν την φαση και ας παρουν τοσα ατομα
Τα νέα είναι τα εξεις: Μερικές νηπιαγωγοι από την προηγούμενη φάση ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί, ναι υπάρχουν ελλειψεις, ναι θα παρουν και αλλη φαση, ναι δεν έχουν ιδεα πότε. Σίγουρα μην περιμενετε αυτη τη βδομάδα, μη σας πω ούτε την άλλη. Τα νέα είναι από μια γνωστη που δουλεύει στο υπουργείο. Μακάρι να μην ειναι καλα ενημερωμένη και να βγάλουν τελκά τη φάση. Σας λέω ακριβώς τι μου είπε
Παράθεση από: mariannarhga στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:15:12 pmΠαράθεση από: Φινιώ στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:07:53 pmΤα νέα είναι τα εξεις: Μερικές νηπιαγωγοι από την προηγούμενη φάση ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί, ναι υπάρχουν ελλειψεις, ναι θα παρουν και αλλη φαση, ναι δεν έχουν ιδεα πότε. Σίγουρα μην περιμενετε αυτη τη βδομάδα, μη σας πω ούτε την άλλη. Τα νέα είναι από μια γνωστη που δουλεύει στο υπουργείο. Μακάρι να μην ειναι καλα ενημερωμένη και να βγάλουν τελκά τη φάση. Σας λέω ακριβώς τι μου είπε Σ ευχαριστούμε Φινιώ για την ενημέρωση.oύτε την επόμενη εβδομαδα??Τραγικό!!!!!!!!ειμαστε στην κόψη του ξυραφιού..και αν τελικα δεν μας πάρουν??αν μεινουμε εξω πάλι για λίγο???δεν ξερω για εσας αλλά εγω είμαι ανεργη..2 χρόνια!εσείς απασχολείστε με κάτι άλλο??
Παράθεση από: Φινιώ στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:07:53 pmΤα νέα είναι τα εξεις: Μερικές νηπιαγωγοι από την προηγούμενη φάση ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί, ναι υπάρχουν ελλειψεις, ναι θα παρουν και αλλη φαση, ναι δεν έχουν ιδεα πότε. Σίγουρα μην περιμενετε αυτη τη βδομάδα, μη σας πω ούτε την άλλη. Τα νέα είναι από μια γνωστη που δουλεύει στο υπουργείο. Μακάρι να μην ειναι καλα ενημερωμένη και να βγάλουν τελκά τη φάση. Σας λέω ακριβώς τι μου είπε Σ ευχαριστούμε Φινιώ για την ενημέρωση.
Παράθεση από: Φινιώ στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:07:53 pmΤα νέα είναι τα εξεις: Μερικές νηπιαγωγοι από την προηγούμενη φάση ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί, ναι υπάρχουν ελλειψεις, ναι θα παρουν και αλλη φαση, ναι δεν έχουν ιδεα πότε. Σίγουρα μην περιμενετε αυτη τη βδομάδα, μη σας πω ούτε την άλλη. Τα νέα είναι από μια γνωστη που δουλεύει στο υπουργείο. Μακάρι να μην ειναι καλα ενημερωμένη και να βγάλουν τελκά τη φάση. Σας λέω ακριβώς τι μου είπεΦινιώ γνωριζεις κατι για τον αριθμο των αναπληρωτων της επομενης φασης??
ο κυριος καψαλακης πριν λιγο ανεφερε πανω απο 20 κενα μονο στο Ηρακλειο...
Ανεφερε οτι μπροστα του εδωσαν 60 κενα δασκαλων,οσον αφορα τους νηπιαγωγους ειπε οτι δεν γνωριζει ακριβως τον αριθμο αλλα τα κενα ειναι πανω απο 20.
και των νηπιαγωγων.. απλα δεν ξερει ακριβη αριθμο κενων των νηπιαγωγων και πιστευει πως αυτες οι πιστωσεις που "μαλλον"πηραν ειναι για δασκαλους και νηπιαγωγους γενικης