0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Εαν κατάλαβα καλά, 316 θα είναι οι αναπληρωτές της αγγλικής στην πρωτοβάθμια που θα προσληφθούν με το τέλος και των 3 φάσεων. Κάπου μάλιστα είδα ότι απ'την πρώτη φάση για την πρωτοβάθμια που ολοκληρώθηκε μόλις πριν 2 μέρες πήραν 50 άτομα, αν δεν απατώμαι, της αγγλικής...οπότε αναμένονται η β' και η γ' φάση μέχρι να συμπληρωθεί ο παράπανω αριθμός...
Καλησπέρα σ'όλους! Έχω ακόμη μία απορία! Τα 316 άτομα της α' φάσης δεν αφορούσαν στην πρωτοβάθμια μόνο; Με τη δευτεροβάθμια τι γίνεται; Πόσα άτομα πήραν στην α' φάση; Φαντάζομαι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει η β' φάση και για τις δύο βαθμίδες, σωστά;
Παράθεση από: Mary... στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:10:28 pmΚαλησπέρα σ'όλους! Έχω ακόμη μία απορία! Τα 316 άτομα της α' φάσης δεν αφορούσαν στην πρωτοβάθμια μόνο; Με τη δευτεροβάθμια τι γίνεται; Πόσα άτομα πήραν στην α' φάση; Φαντάζομαι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει η β' φάση και για τις δύο βαθμίδες, σωστά; μια φαση εχει γινει κι αυτη μονο για α/βαθμια
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:11:44 pmΠαράθεση από: Mary... στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:10:28 pmΚαλησπέρα σ'όλους! Έχω ακόμη μία απορία! Τα 316 άτομα της α' φάσης δεν αφορούσαν στην πρωτοβάθμια μόνο; Με τη δευτεροβάθμια τι γίνεται; Πόσα άτομα πήραν στην α' φάση; Φαντάζομαι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει η β' φάση και για τις δύο βαθμίδες, σωστά; μια φαση εχει γινει κι αυτη μονο για α/βαθμια άρα δεν ξέρουμε κάτι για α φάση στη Δευτεροβάθμια...μα καλά και πότε περιμένουν να τη βγάλουν; Έμαθα ότι μέχρι 20 του μηνός θα βγει η β' φάση, οπότε προφανώς θα εννοούν μόνο την πρωτοβάθμια...
καλησπερα παιδια. μηπωσ ξερετε πωσ παιρνουν αναπληρωτες΄? πρωτα παιρνουν ακω μεχρισ ενοσ σημειου και μετα απο εκει και περα μόνο αμω ανεξάρτητα πωσ τα έβαλες?
Kάπου διάβασα πως πρέπει πρώτα να γίνουν κάποιες συμπληρωματικές αποσπάσεις κ μετά η επόμενη φάση.Οπότε λογικά αυτή την εβδομάδα...Εγώ πάντως θα ήθελα τα φώτα των πιο " ειδικών " , γιατί προσωπικά αδυνατώ να το προσδιορίσω : μέχρι τι αριθμό σειράς περίπου υπολογίζετε πως θα κληθούν ως ΑΚΩ ? Και επίσης,αν υποθέσουμε πως πρώτα καλούν ΑΚΩ κ μετά ΑΜΩ ( όπως πιθανολογείται σε άλλη συζήτηση του φόρουμ ),εμείς που μέχρι πέρσυ ήμασταν ωρομίσθιοι σε τι να υπολογίζουμε φέτος ? ( όχι τίποτα άλλο,να κανονίζουμε κ καμμιά άλλη δουλεία )
Σήμερα πάντως στην τοπική εφημερίδα ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αποσπασθέντων Αγγλικής ( κ ήταν ουκ ολίγοι ! ) Οπότε από αύριο να περιμένουμε εξελίξεις για τη β' φάση ...