0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι ένα παρεμφερές δίλημμα, προτιμάς να είσαι υγιής και πλούσιος ή άρρωστος και φτωχός;
Παράθεση από: rozy4 στις Ιανουαρίου 07, 2012, 04:39:15 pmΚι ένα παρεμφερές δίλημμα, προτιμάς να είσαι υγιής και πλούσιος ή άρρωστος και φτωχός; Αυτή τη συνθήκη, ότι εξορισμού αποκλείεται να είμαι και πλούσιος και υγιής, δεν την έχω καταλάβει ποτέ....
Αυτή ακριβώς είναι η παγίδα, ότι μας μάθανε να είμαστε ολιγαρκείς και να λέμε ότι η υγεία είναι πάνω απ' όλα.
Νομίζω πως δε μας μαθανε να ειμαστε ολιγαρκεις, αλλά το αντιθετο και αυτο ειναι που "κοστιζει" τωρα.ή δεν καταλαβα καλα?
Παράθεση από: Lucinda στις Ιανουαρίου 07, 2012, 07:27:08 pmΑυτή ακριβώς είναι η παγίδα, ότι μας μάθανε να είμαστε ολιγαρκείς και να λέμε ότι η υγεία είναι πάνω απ' όλα. Νομίζω πως δε μας μαθανε να ειμαστε ολιγαρκεις, αλλά το αντιθετο και αυτο ειναι που "κοστιζει" τωρα.ή δεν καταλαβα καλα?
@ Lucinda Συμφωνώ. Και εξάλλου η υγεία δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και ψυχική. Ένας άνθρωπος με κατάθλιψη ή κρίσεις πανικού λόγω της ανεργίας, της ανασφάλειας και της καθημερινής πίεσης, δεν είναι ούτως ή άλλως ένας υγιής άνθρωπος.