0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα επανορθωσω...ότι μαθαίνω λέω....αν θέλετε δε λέω τίποτα......
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 05:51:57 pmθα επανορθωσω...ότι μαθαίνω λέω....αν θέλετε δε λέω τίποτα......Χρόνια πια, άποψή μου και γνώμονας των δικών μου αναφορών εδώ μέσα ..., όποια αναφορά να διασταυρώνεται , να ελέγχεται λογικά και να διέπεται από ψυχραιμία ...Να λες ..., αλλά , κατά τη γνώμη μου, μη λειτουργώντας παρορμητικά και υπό καθεστώς πανικού ...Κι επειδή τα λέμε συχνά, πυκνά ..., μη μου πεις πως δεν το κάνεις ...Για να μην παρεξηγηθώ: η αναμονή της αναπλήρωσης είναι, τουλάχιστον, ψυχοφθόρα ..., όποιος δεν την αντέχει ..., γιατί πρέπει να την κάνει χειρότερη και για τους άλλους ...Το 2009 και το 2008, θα θυμούνται πολλοί - άλλωστε, μ' ευχαριστούσαν τότε - για τον αριθμό των φάσεων ενημέρωνα, όταν όμως ήμουν σίγουρος, δηλ. λίγες μέρες ή ώρες πριν (σε αυτή τη διαδικασία που διαρκώς μεταβάλλονται τα πάντα, η βιαστική και χωρίς διασταύρωση ενημέρωση, μάλλον, μεγεθύνει, παρά απαλύνει το δράμα ... της αναμονής ...)Η
Η Ηλεία θα ζητήσει από τη
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:06:22 amΗ Ηλεία θα ζητήσει από τη
Έχουμε επιβεβαιώσει ότι έχουν γίνει οι τοποθετήσεις? Τηλεφώνησε κάποιος και του είπε ότι αυτά τα κενά προέκυψαν ύστερα από τοποθετήσεις?