0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να βοηθησω λιγο?εχει πολλα κενα ο νομος Ηρακλειου.....πανω απο 50....μη μου πειτε που το ξερω....καποιος αιρετος εκανε επιστολη στη Διαμαντω γι αυτο το λογο.Δεν θυμαμαι ονομα γιατι κανω ερευνα εδω και δυο μηνες για κενα υπεραριθμους,μεταθεσεις.......ο αντρας μου με φωναζει Διαμαντω
Μακάρι να γίνει πανικός γιατί το ΠΥΣΔΕ Ξάνθης μου είπε 00000 κενά
Για να καταλάβετε σε τι μπουρ@@@λοχώρα ζούμε, στα Τρίκαλα οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων δεν ξέρουμε τι ώρα βγήκαν αλλά οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιήθηκαν -άκουσον άκουσον- από μία τοπική εφημερίδα που τους τηλεφώνησε στις 10 το βράδυ για να τους ενημερώσει πού θα παρουσιαστούν
Παράθεση από: LEONTITO στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:31:49 pmΓια να καταλάβετε σε τι μπουρ@@@λοχώρα ζούμε, στα Τρίκαλα οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων δεν ξέρουμε τι ώρα βγήκαν αλλά οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιήθηκαν -άκουσον άκουσον- από μία τοπική εφημερίδα που τους τηλεφώνησε στις 10 το βράδυ για να τους ενημερώσει πού θα παρουσιαστούν... τηλεφωνούν και οι εφημερίδες ... Αστειεύομαι, προς εκτόνωση της οργής, ... συμπάθα με ...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:33:47 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:31:49 pmΓια να καταλάβετε σε τι μπουρ@@@λοχώρα ζούμε, στα Τρίκαλα οι τοποθετήσεις των αποσπασμένων δεν ξέρουμε τι ώρα βγήκαν αλλά οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιήθηκαν -άκουσον άκουσον- από μία τοπική εφημερίδα που τους τηλεφώνησε στις 10 το βράδυ για να τους ενημερώσει πού θα παρουσιαστούν... τηλεφωνούν και οι εφημερίδες ... Αστειεύομαι, προς εκτόνωση της οργής, ... συμπάθα με ... Καλό :)Ενίοτε συμβαίνει κι αυτό. Είδες σε τι παράλογη κατάσταση ζούμε;