0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι σωστα, παρε τηλ τοτε και δοκιμασε να μπεις στο συστημα στα στοιχεια σου
γιατι δεν ειμαι στους πινακες?
τα σεμιναρια αν δεν αναγραφουν ωρες υπολογιζνται με 8ωρο. αν ειναι περισσοτερο πρεπει να επισυναψεις υπευθυνη δηλωση που να λεει τις ωρες. για την πρακτικη σου δεν γνωριζω τη διαδικασια
εγω τους πηρα τηλεφωνο κι ετσι το εμαθα. ισως να διαπιστωσαν το προβλημα μετα την αναρτηση της προκήρυξης
παιδια καλημερα!ερωτηση:ποιες ωρες λειτουργουν τα σδε;πρωι ή απογευμα;δεν εχω ασχοληθει καθολου στο παρελθον
Παράθεση από: athena81 στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:45:03 amπαιδια καλημερα!ερωτηση:ποιες ωρες λειτουργουν τα σδε;πρωι ή απογευμα;δεν εχω ασχοληθει καθολου στο παρελθονΚαλημέρα Τα ΣΔΕ λειτουργούν απογευματινές ώρες 4:30 ή 5 με 8:30 ή 9...κάπως ετσι.
Παράθεση από: mariliane στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:43:28 amεγω τους πηρα τηλεφωνο κι ετσι το εμαθα. ισως να διαπιστωσαν το προβλημα μετα την αναρτηση της προκήρυξηςΕχεις την καλοσύνη να γράψεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο;Τηλεφωνώ αυτές τις μερες σε τηλ που ειναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα που αφορούσε τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και ....απάντηση ουδεμία
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:55:43 amΠαράθεση από: mariliane στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 09:43:28 amεγω τους πηρα τηλεφωνο κι ετσι το εμαθα. ισως να διαπιστωσαν το προβλημα μετα την αναρτηση της προκήρυξηςΕχεις την καλοσύνη να γράψεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο;Τηλεφωνώ αυτές τις μερες σε τηλ που ειναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα που αφορούσε τις ηλεκτρονικές αιτήσεις και ....απάντηση ουδεμία Επίσης μεγάλο πρόβλημα. Ούτε και την περίοδο των αιτήσεων απαντούσαν, μέχρι που αναγκάστηκαν να κράξουν την αρμόδια υπάλληλο στα blogs.
μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ με τους πινακες μηπως κοιταω λαθος?