0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: katia_ στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 06:05:13 pmμια ερώτηση ειχα στείλει τα χαρτιά μου φέτος στα ΣΜΥ ανοιγω σήμερα τα αποτελεσματα και δεν βρίσκω στα αποτελέσματα το όνομα μου καθολου(ας ημουν και το 40 και το 50 δεν με νοιαζει αυτο)το θεμα ειναι γιατι δεν υπαρχει καθολου σαν ονομα?τα χαρτια σταλθηκαν και εχω και αριθμο αποστολής..αν εχω αποκλειστει γιατι δεν υπαρχει πινακας αποκλεισμενων?εύλογη ερώτηση πάρε τηλέφωνο αύριο εκτός αν μένεις τρίκαλα...ψάξτο. κι οι αποκλειόμενοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε πίνακα;;;!!!!!αλήθεια βρε παιδιά θα απορρίψει κάποιος τη θέση με τέτοια ανεργία; (έπαιρνε 4 κι είμαι 6η) σιγά μην δεν πάνε κι γω θα πήγαινα ακόμη κι αν δεν μένω Τρίκαλα.στην Αυστραλία με βλέπω κι δεν θέλω να φύγω
μια ερώτηση ειχα στείλει τα χαρτιά μου φέτος στα ΣΜΥ ανοιγω σήμερα τα αποτελεσματα και δεν βρίσκω στα αποτελέσματα το όνομα μου καθολου(ας ημουν και το 40 και το 50 δεν με νοιαζει αυτο)το θεμα ειναι γιατι δεν υπαρχει καθολου σαν ονομα?τα χαρτια σταλθηκαν και εχω και αριθμο αποστολής..αν εχω αποκλειστει γιατι δεν υπαρχει πινακας αποκλεισμενων?
τι εξελιξη ειναι αυτη φετος; και Mail οτι παρελαβαν την αιτηση, ποσα μορια υπολογισαν και σε ποιο σταδιο βρισκεται η διαδικασια.