0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις σήμερα - μετά από ένα μήνα στο σχολείο - διαπιστώνω ότι δεν μου έδωσε κανείς χαρτί για την ανάληψη της υπηρεσίας μου...αν και ξέρω ότι κάλεσαν από Γ' Αθήνας για το Αφμ μου..παίζει ρόλο και αυτό στην πληρωμή;; Η προίσταμένη δεν μου είπε κάτι και εγώ το ξέχασα τελείως...
Παράθεση από: Deyna στις Οκτώβριος 11, 2010, 06:39:55 μμΜόλις σήμερα - μετά από ένα μήνα στο σχολείο - διαπιστώνω ότι δεν μου έδωσε κανείς χαρτί για την ανάληψη της υπηρεσίας μου...αν και ξέρω ότι κάλεσαν από Γ' Αθήνας για το Αφμ μου..παίζει ρόλο και αυτό στην πληρωμή;; Η προίσταμένη δεν μου είπε κάτι και εγώ το ξέχασα τελείως... Η προϊσταμένη σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό.Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας έπρεπε να στο δώσουν,όταν παρουσιάστηκες στη διεύθυνση και ανέλαβες υπηρεσία.
Παράθεση από: alexel στις Οκτώβριος 11, 2010, 06:48:40 μμΠαράθεση από: Deyna στις Οκτώβριος 11, 2010, 06:39:55 μμΜόλις σήμερα - μετά από ένα μήνα στο σχολείο - διαπιστώνω ότι δεν μου έδωσε κανείς χαρτί για την ανάληψη της υπηρεσίας μου...αν και ξέρω ότι κάλεσαν από Γ' Αθήνας για το Αφμ μου..παίζει ρόλο και αυτό στην πληρωμή;; Η προίσταμένη δεν μου είπε κάτι και εγώ το ξέχασα τελείως... Η προϊσταμένη σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό.Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας έπρεπε να στο δώσουν,όταν παρουσιάστηκες στη διεύθυνση και ανέλαβες υπηρεσία.Συμπλήρωσα αυτό το χαρτί στη διεύθυνση όταν παρουσιάστηκα...αλλά είδα ότι μια συνάδελφος σήμερα είχε στείλει και απο το σχολείο ένα χαρτί που έλεγε ότι αναλαμβάνει υπηρεσία..και πέρυσι το είχα κάνει. Πρώτα πήγα στο γραφείο και μετά στείλαμε φαξ και από το σχολείο..
Παράθεση από: Deyna στις Οκτώβριος 11, 2010, 06:59:33 μμΠαράθεση από: alexel στις Οκτώβριος 11, 2010, 06:48:40 μμΠαράθεση από: Deyna στις Οκτώβριος 11, 2010, 06:39:55 μμΜόλις σήμερα - μετά από ένα μήνα στο σχολείο - διαπιστώνω ότι δεν μου έδωσε κανείς χαρτί για την ανάληψη της υπηρεσίας μου...αν και ξέρω ότι κάλεσαν από Γ' Αθήνας για το Αφμ μου..παίζει ρόλο και αυτό στην πληρωμή;; Η προίσταμένη δεν μου είπε κάτι και εγώ το ξέχασα τελείως... Η προϊσταμένη σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό.Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας έπρεπε να στο δώσουν,όταν παρουσιάστηκες στη διεύθυνση και ανέλαβες υπηρεσία.Συμπλήρωσα αυτό το χαρτί στη διεύθυνση όταν παρουσιάστηκα...αλλά είδα ότι μια συνάδελφος σήμερα είχε στείλει και απο το σχολείο ένα χαρτί που έλεγε ότι αναλαμβάνει υπηρεσία..και πέρυσι το είχα κάνει. Πρώτα πήγα στο γραφείο και μετά στείλαμε φαξ και από το σχολείο.. Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας το δίνει η διεύθυνση και σου χρησιμεύει κυρίως για να κάνεις διακοπή στον οαεδ(παίρνεις κάνα φράγκο κι από κει).Εμείς στα σχολεία πήγαμε 16/9 αν θυμάμαι καλά-άρα αυτό στο δίνει η προισταμένη και το συμπληρώνεις εκείνη τη στιγμή για να το στείλει στο γραφείο,αυτό γίνεται για να επιβεβαιωθεί ότι πήγες στο σχολείο.Άρα αυτό που μετράει για τη μισθοδοσία σου είναι αυτό της διεύθυνσης.Το να μην το έχεις δεν είναι κάτι,το δικό μου το πήγα στον οαεδ για τη διακοπή.
Απο Γ Αθηνας Αβαθμια με ενημερωσαν οτι το αργοτερο μεχρι 16/11 θα πληρωθουμε....
Παράθεση από: so good στις Οκτώβριος 10, 2010, 05:18:24 μμΑπο Γ Αθηνας Αβαθμια με ενημερωσαν οτι το αργοτερο μεχρι 16/11 θα πληρωθουμε....16/11?? Γιατί και εγώ Γ' Αθήνας είμαι και μου είπανε για 16 Οκτώβρη...!!!!
Παράθεση από: georgina.ts. στις Οκτώβριος 11, 2010, 11:25:23 μμΠαράθεση από: so good στις Οκτώβριος 10, 2010, 05:18:24 μμΑπο Γ Αθηνας Αβαθμια με ενημερωσαν οτι το αργοτερο μεχρι 16/11 θα πληρωθουμε....16/11?? Γιατί και εγώ Γ' Αθήνας είμαι και μου είπανε για 16 Οκτώβρη...!!!!Τι να πω? Θα απαντανε αναλογα τη διαθεση τους... Μακαρι να ειναι 16 Οκτωβρη....Θα μαθουμε συντομα...
Εμένα πάντως από το Γ' Γραφείο της Α' Αθηνών όπου ανήκω μου είπαν ότι ακούγεται μέσα στο γραφείο ότι θα πληρωθούμε γύρω στα μέσα Νοέμβρη!Ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν εχουν πληροφορία απο το Υπουργείο απλά αυτό ακούστηκε μέσα στο γραφείο!Ελπίζω να μην είναι αλήθεια!