*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωθήκατε ΠΕ60 A' φάση;  (Αναγνώστηκε 41622 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ: Πληρωθήκατε ΠΕ60 A' φάση;
« Απάντηση #42 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 06:48:40 μμ »
Μόλις σήμερα - μετά από ένα μήνα στο σχολείο - διαπιστώνω ότι δεν μου έδωσε κανείς χαρτί για την ανάληψη της υπηρεσίας μου...αν και ξέρω ότι κάλεσαν από Γ' Αθήνας για το Αφμ μου..παίζει ρόλο και αυτό στην πληρωμή;; Η προίσταμένη δεν μου είπε κάτι και εγώ το ξέχασα τελείως... ??? ??? ::) ::)

Η προϊσταμένη σου δεν έχει καμία σχέση με αυτό.
Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας έπρεπε να στο δώσουν,όταν παρουσιάστηκες στη διεύθυνση και ανέλαβες υπηρεσία.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:43:41 »

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 06:59:33 μμ »
Μόλις σήμερα - μετά από ένα μήνα στο σχολείο - διαπιστώνω ότι δεν μου έδωσε κανείς χαρτί για την ανάληψη της υπηρεσίας μου...αν και ξέρω ότι κάλεσαν από Γ' Αθήνας για το Αφμ μου..παίζει ρόλο και αυτό στην πληρωμή;; Η προίσταμένη δεν μου είπε κάτι και εγώ το ξέχασα τελείως... ??? ??? ::) ::)

Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας έπρεπε να στο δώσουν,όταν παρουσιάστηκες στη διεύθυνση και ανέλαβες υπηρεσία.

Συμπλήρωσα αυτό το χαρτί στη διεύθυνση όταν παρουσιάστηκα...αλλά είδα ότι μια συνάδελφος σήμερα είχε στείλει και απο το σχολείο ένα χαρτί που έλεγε ότι αναλαμβάνει υπηρεσία..και πέρυσι το είχα κάνει. Πρώτα πήγα στο γραφείο και μετά στείλαμε φαξ και από το σχολείο.. ??? ???

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 07:46:43 μμ »

Συμπλήρωσα αυτό το χαρτί στη διεύθυνση όταν παρουσιάστηκα...αλλά είδα ότι μια συνάδελφος σήμερα είχε στείλει και απο το σχολείο ένα χαρτί που έλεγε ότι αναλαμβάνει υπηρεσία..και πέρυσι το είχα κάνει. Πρώτα πήγα στο γραφείο και μετά στείλαμε φαξ και από το σχολείο.. ??? ???
Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας το δίνει η διεύθυνση και σου χρησιμεύει κυρίως για να κάνεις διακοπή στον οαεδ(παίρνεις κάνα φράγκο κι από κει).Εμείς στα σχολεία πήγαμε 16/9 αν θυμάμαι καλά-άρα αυτό στο δίνει η προισταμένη και το συμπληρώνεις εκείνη τη στιγμή για να το στείλει στο γραφείο,αυτό γίνεται για να επιβεβαιωθεί ότι πήγες στο σχολείο.Άρα αυτό που μετράει για τη μισθοδοσία σου είναι αυτό της διεύθυνσης.Το να μην το έχεις δεν είναι κάτι,το δικό μου το πήγα στον οαεδ για τη διακοπή.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 08:24:44 μμ »

Το χαρτί ανάληψης υπηρεσίας το δίνει η διεύθυνση και σου χρησιμεύει κυρίως για να κάνεις διακοπή στον οαεδ(παίρνεις κάνα φράγκο κι από κει).Εμείς στα σχολεία πήγαμε 16/9 αν θυμάμαι καλά-άρα αυτό στο δίνει η προισταμένη και το συμπληρώνεις εκείνη τη στιγμή για να το στείλει στο γραφείο,αυτό γίνεται για να επιβεβαιωθεί ότι πήγες στο σχολείο.Άρα αυτό που μετράει για τη μισθοδοσία σου είναι αυτό της διεύθυνσης.Το να μην το έχεις δεν είναι κάτι,το δικό μου το πήγα στον οαεδ για τη διακοπή.

Thanks Lila ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:43:41 »

Αποσυνδεδεμένος georgina.ts.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 11:25:23 μμ »
Απο Γ Αθηνας Αβαθμια με ενημερωσαν οτι το αργοτερο μεχρι 16/11 θα πληρωθουμε....

16/11????? Γιατί και εγώ Γ' Αθήνας είμαι και μου είπανε για 16 Οκτώβρη...!!!!

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ακούω+ξεχνώ,βλέπω+θυμάμαι, Κάνω+καταλαβαίνω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 11:35:37 μμ »
Απο Γ Αθηνας Αβαθμια με ενημερωσαν οτι το αργοτερο μεχρι 16/11 θα πληρωθουμε....

Τι να πω? Θα απαντανε αναλογα τη διαθεση τους... ???
Μακαρι να ειναι 16 Οκτωβρη....
Θα μαθουμε συντομα... :)
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτώβριος 12, 2010, 02:23:49 μμ »

Τι να πω? Θα απαντανε αναλογα τη διαθεση τους... ???
Μακαρι να ειναι 16 Οκτωβρη....
Θα μαθουμε συντομα... :)
Aν υποθέσουμε ότι σας πληρώνουν στις 15-16 είναι Σάββατο,άρα αν είναι να πληρωθείτε,θα πληρωθείτε Παρασκευή-,η επόμενη πληρωμή θα γίνει 1 Νοέμβρη και μετά κανονικά;Πολύ καλό για να ναι αληθινό........
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος mogli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτώβριος 12, 2010, 06:50:16 μμ »
Μακάρι..αλλά συμφωνώ μαζί σου Lila :P
Να λες αυτό που σκέφτεσαι κ΄να σκέφτεσαι αυτό που λες..

Αποσυνδεδεμένος sedix

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Εκπαιδευση ?? ποια εκπαιδευση ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτώβριος 14, 2010, 01:07:16 μμ »
απο το site  της  ΔΟΕ .

http://www.doe.gr/index.php?categoryid=17&p2_articleid=7322

και λεω εγω τωρα ...

ας μην ηταν οι μονιμοι νεοδιοριστοι οι οποιο ειναι και αυτοι απληρωτοι και τοτε θα βλεπαμε εαν νοιαζοταν η ΔΟΕ για μας τους αναπληρωτες !!   ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτώβριος 14, 2010, 02:48:33 μμ »
Εμένα πάντως από το Γ' Γραφείο της Α' Αθηνών όπου ανήκω μου είπαν ότι ακούγεται μέσα στο γραφείο ότι θα πληρωθούμε γύρω στα μέσα Νοέμβρη!Ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν εχουν πληροφορία απο το Υπουργείο απλά αυτό ακούστηκε μέσα στο γραφείο!Ελπίζω να μην είναι αλήθεια!

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Οκτώβριος 14, 2010, 04:57:41 μμ »
επισης απο δ αθηνων αναφέρουν οτι δεν υπαρχει καμια ενημερωση απο το υπουργείο για τις πληρωμες οταν τους ερθει η "εντολη" θα γινει αμεσα
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Οκτώβριος 14, 2010, 08:43:36 μμ »

Εμένα πάντως από το Γ' Γραφείο της Α' Αθηνών όπου ανήκω μου είπαν ότι ακούγεται μέσα στο γραφείο ότι θα πληρωθούμε γύρω στα μέσα Νοέμβρη!Ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν εχουν πληροφορία απο το Υπουργείο απλά αυτό ακούστηκε μέσα στο γραφείο!Ελπίζω να μην είναι αλήθεια!

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Οκτώβριος 14, 2010, 08:56:05 μμ »
Κορίτσια ετοιμαστείτε!Από ότι φαίνεται θα βρέξει λεφτά το Νοέμβρη!!Μέχρι τότε......φακή,ελιά και κρεμμύδι στουμπιστό!!!!!Την τύχη μου μέσα σε αυτή τη χώρα!!!

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτώβριος 15, 2010, 06:09:11 μμ »
Μπήκα μόλις στον λογαριασμό μου και βλέπω μέσα 910 ευρώ...και πήγα 9/9..τι γίνεται;;; Πλάκα μας κάνουν;; Μήπως είναι λεφτά μόνο για τον Σεπτέμβρη;; Πώς φτάσαμε στα 900 ευρώ;;

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32761
  • Τελευταία: Dimitra24
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177709
  • Σύνολο θεμάτων: 19407
  • Σε σύνδεση σήμερα: 529
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)