0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολο λογια ειμαστε οι εκπαιδευτικοι και απο πραξεις 0Πολυ λιγοι ειχαμε μαζευτει στην σημερινη πορεια
Οι τοποθετησεις μας εγιναν και μου κληρωσε δισπροσιτο(που με τα νεα μετρα ειναι αχρηστο) ,1070χλμ.πανω σε βουνο με στροφες...τσοκ γκιουζελ..?μπαααα...
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:26:41 pmΟι τοποθετησεις μας εγιναν και μου κληρωσε δισπροσιτο(που με τα νεα μετρα ειναι αχρηστο) ,1070χλμ.πανω σε βουνο με στροφες...τσοκ γκιουζελ..?μπαααα... Μπορε ίτώρα να είναι άχρηστο το δισπρόσιτο αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ως το τέλος του χρόνου!!!!! Δες το έτσι για να το πάρεις πιο ελαφριά
Παράθεση από: koge στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:38:42 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:26:41 pmΟι τοποθετησεις μας εγιναν και μου κληρωσε δισπροσιτο(που με τα νεα μετρα ειναι αχρηστο) ,1070χλμ.πανω σε βουνο με στροφες...τσοκ γκιουζελ..?μπαααα... Μπορε ίτώρα να είναι άχρηστο το δισπρόσιτο αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ως το τέλος του χρόνου!!!!! Δες το έτσι για να το πάρεις πιο ελαφριά Κι επίσης τα μόρια της περιοχής που θα πάρεις στο ιστορικό σου, όταν θα μονιμοποιηθείς με το καλό θα σου είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Χρονιά είναι, θα περάσει
Παράθεση από: Akis71 στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:41:36 pmΠαράθεση από: koge στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:38:42 pmΠαράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:26:41 pmΟι τοποθετησεις μας εγιναν και μου κληρωσε δισπροσιτο(που με τα νεα μετρα ειναι αχρηστο) ,1070χλμ.πανω σε βουνο με στροφες...τσοκ γκιουζελ..?μπαααα... Μπορε ίτώρα να είναι άχρηστο το δισπρόσιτο αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ως το τέλος του χρόνου!!!!! Δες το έτσι για να το πάρεις πιο ελαφριά Κι επίσης τα μόρια της περιοχής που θα πάρεις στο ιστορικό σου, όταν θα μονιμοποιηθείς με το καλό θα σου είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Χρονιά είναι, θα περάσει Παιδιά...δεν είναι εντελώς άχρηστα τα μόρια του δυσπρόσιτου...ακόμη και ως προσαύξηση...αν ήταν κάποιος να πάρει π.χ 0,15 για κάθε μήνα,στο δυσπρόσιτο θα πάρει 0,30. Ε....δεν είναι και άσχημα...ειδικά σε μερικούς κλάδους που θα γίνει σφαγή στο εκατοστό του μορίου...κάτι είναι και αυτό....
Στο ιντερνετ ελεγε 1070,δε μενει κανεις εκει και εχει αρκουδες... ...( πλακα πλακα ,με εχουν τρομοκρατησει για το δρομο...αυριο θα παω και θα βγαλω τα δικα μου συμπερασματα...)
Παράθεση από: eri02 στις Οκτωβρίου 07, 2010, 11:39:51 pmΣτο ιντερνετ ελεγε 1070,δε μενει κανεις εκει και εχει αρκουδες... ...( πλακα πλακα ,με εχουν τρομοκρατησει για το δρομο...αυριο θα παω και θα βγαλω τα δικα μου συμπερασματα...)Ειρήνη...μπορείς να γραφτείς στον Αρκτούρο και να μάθεις κι άλλα για τις αρκούδες...ή στον ορειβατικό της Κοζάνης...να μαζεύεις ξύλα για την σόμπα μια και το πετρελαιο θα ακριβύνει,να μαζεύεις μανιτάρια και ραδίκια...ε...κάπως θα βγει η χρονιά ΥΓ: Πλάκα κάνω φυσικά...αλλά έχει και τα καλά του το πράγμα...