0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ZoeG, μη μου λες τέτοια, αν με 13 περιοχές δεν έπιασες καμία,,, πολύ φοβάμαι ότι κι εγώ θα πιάσω μην πω τι...Στον πίνακα της περιφέρειας όμως είμαι πρώτη από τους εναπομείναντες, το μόνο που με κάνει να ελπίζω...
Παράθεση από: morgan στις Οκτωβρίου 15, 2010, 02:02:57 pmZoeG, μη μου λες τέτοια, αν με 13 περιοχές δεν έπιασες καμία,,, πολύ φοβάμαι ότι κι εγώ θα πιάσω μην πω τι...Στον πίνακα της περιφέρειας όμως είμαι πρώτη από τους εναπομείναντες, το μόνο που με κάνει να ελπίζω...morgan, εγώ είχα δηλώσει μονο 9 περιοχές, ήξερα ότι ο νομός είχε δώσει 5 κενά και τελικά πήραν 4. Ήμουν 2η για το νομό και ήμουν μέσα. Αν ξέρεις ότι η περιοχή σου έχει δώσει κενά μην αγχώνεσαι...
Παράθεση από: AntreaEirini στις Οκτωβρίου 15, 2010, 02:12:56 pmΠαράθεση από: morgan στις Οκτωβρίου 15, 2010, 02:02:57 pmZoeG, μη μου λες τέτοια, αν με 13 περιοχές δεν έπιασες καμία,,, πολύ φοβάμαι ότι κι εγώ θα πιάσω μην πω τι...Στον πίνακα της περιφέρειας όμως είμαι πρώτη από τους εναπομείναντες, το μόνο που με κάνει να ελπίζω...morgan, εγώ είχα δηλώσει μονο 9 περιοχές, ήξερα ότι ο νομός είχε δώσει 5 κενά και τελικά πήραν 4. Ήμουν 2η για το νομό και ήμουν μέσα. Αν ξέρεις ότι η περιοχή σου έχει δώσει κενά μην αγχώνεσαι... Έχουν απομείνει με βεβαιότητα 3 κενά ακω από την προηγούμενη φάση που ήταν 6 και πήρε 3 άτομα. Μέσα από τη Διεύθυνση μου το είπαν.
ποτε θα βγουννννννννννννννννν???/
δηλαδη απογευμα?