0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς γίνεται να με προσπέρασαν σε περιοχές της προτίμησης μου;Βέβαια είδα ότι κάποιοι νομοί που δήλωσα δεν υπήρχαν στη λίστα, οπότε να υποθέσω ότι θα ανακοινωθεί κάτι πολύ σύντομα και γι'αυτούς;Αλλιώς τι;
Παράθεση από: le στις Οκτώβριος 26, 2010, 07:26:05 μμΠώς γίνεται να με προσπέρασαν σε περιοχές της προτίμησης μου;Βέβαια είδα ότι κάποιοι νομοί που δήλωσα δεν υπήρχαν στη λίστα, οπότε να υποθέσω ότι θα ανακοινωθεί κάτι πολύ σύντομα και γι'αυτούς;Αλλιώς τι;Και εμένα με προσπέρασαν άτομα με λιγότερα μόρια. Γιατί;;; Τι έγινε βρε παιδιά;;
Και τώρα...; Μείναμε απ' έξω εμείς;
Υπαρχει περιπτωση αλλαγης με αλλον συναδελφο? εαν το θελουν και οι δυο?
Παράθεση από: carina στις Οκτώβριος 26, 2010, 07:38:57 μμΠαράθεση από: le στις Οκτώβριος 26, 2010, 07:26:05 μμΠώς γίνεται να με προσπέρασαν σε περιοχές της προτίμησης μου;Βέβαια είδα ότι κάποιοι νομοί που δήλωσα δεν υπήρχαν στη λίστα, οπότε να υποθέσω ότι θα ανακοινωθεί κάτι πολύ σύντομα και γι'αυτούς;Αλλιώς τι;Και εμένα με προσπέρασαν άτομα με λιγότερα μόρια. Γιατί;;; Τι έγινε βρε παιδιά;;Μήπως λόγω του 60- 40 που ισχύει στις Προσλήψεις Αναπληρωτών απο ΑΕΙ, ΤΕΙ;; Για ψάξτε το λίγο. Συνέβη και στην Α φάση ΑΚΩ.
Παράθεση από: ANASTASIA_PE20 στις Οκτώβριος 26, 2010, 07:31:30 μμΥπαρχει περιπτωση αλλαγης με αλλον συναδελφο? εαν το θελουν και οι δυο? Με επέλεξαν Α' Θεσσαλονίκης είμαι ΠΕ20 και έχω 14.04 μόρια, είναι κάποιος που τον έχουν επιλέξει στην Χαλκιδική και θα ήθελε Θεσσαλονίκη; Ετσι ώστε να δούμε τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση αλλαγής μεταξύ μας;