*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία  (Αναγνώστηκε 121775 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία
« Απάντηση #826 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 06:40:06 pm »
Καλησπέρα, καθώς συγκέντρωνα τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πιστοποιητικό εντοπιότητας.... ξέρεις κανείς πώς αλλιώς θα μπορούσα να αποδείξω την εντοπιότητά μου; ???

το πιστοποιητικό εντοπιότητας "βγαίνει" μέσα σε δύο μέρες. Εναλλακτικά μπορούν να το αναζητήσουν αυτεπάγγελτα στη δ/νση εφόσον το ζητήσεις με αίτηση.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:06:15 »

faeinos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #827 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 06:58:20 pm »
bitch και ΠΕ0404 ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια  ;)

Αποσυνδεδεμένος konstance

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #828 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 08:17:32 pm »
Καλησπέρα, καθώς συγκέντρωνα τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πιστοποιητικό εντοπιότητας.... ξέρεις κανείς πώς αλλιώς θα μπορούσα να αποδείξω την εντοπιότητά μου; ???

Στο δημαρχείο της περιοχής που ανήκεις βγαίνει αυτόματα. Αν έχεις κάποιον στο βγάζει και το στέλνει. Από το ΚΕΠ σε κανα δυο μέρες. Αλλιώς ρώτα τη διεύθυνση που ανήκεις αν μπορούν να το ζητήσουν εκείνοι γιατί νομίζω ότι δεν ανήκει στα έγγραφα που αναζητάνε υπηρεσιακά.

Αποσυνδεδεμένος olg@ki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #829 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 06:52:43 pm »
τα κεπ παντως βολευουν για την εντοπιοτητα γιατι ειναι ανοιχτα εως τις 15.00 και αυτο βοηθαει με τα ωραρια μας. δεν αργει να εκδοθει απο οτι καταλαβα. και το μονο που χρειαζεσαι ειναι την ταυτοτητα σου. με τα στοιχεια της ταυτοτητας τα κεπ ζητουν απο τον δημο σου την βεβαιωση. και καλο θα ειναι να εχει επανω το ετος κτισης εντοπιοτητας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:06:15 »

Αποσυνδεδεμένος olg@ki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #830 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 06:59:14 pm »
παιδια...οσοι δηλαδη εχουν προχωρησει στο μεγαλο βημα του γαμου...(αντε και στα δικα σας οι λευτερες ;))
ξερετε οτι η συνυπηρετηση δεν αφορα μονο οσους εχουν ενστολα....ταιρια...? μια φιλη εκανε χαρτια συνυπηρετησης χρησιμοποιωντας βεβαιωση απο ανθρωπο του ΟΓΑ οτι ο συζυγος της εργαζεται σε συγκεκριμενη περιοχη....και θα μετρησει η συνυπηρετηση παρα το γεγονος οτι ο αντρας της ειναι ελευθερος επαγγελματιας....δεν ξερω αν το γνωριζατε.........οσοι ενδιαφερεστε ψαξτε το.....για εμας τις ελευθερες και ωραιες.....βοηθεια μας.....χαχα

faeinos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #831 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:42:09 pm »

Στο δημαρχείο της περιοχής που ανήκεις βγαίνει αυτόματα. Αν έχεις κάποιον στο βγάζει και το στέλνει. Από το ΚΕΠ σε κανα δυο μέρες. Αλλιώς ρώτα τη διεύθυνση που ανήκεις αν μπορούν να το ζητήσουν εκείνοι γιατί νομίζω ότι δεν ανήκει στα έγγραφα που αναζητάνε υπηρεσιακά.

Εντάξει το θεματάκι αυτό λύθηκε, θα το ζητήσουν λεέι αυτοί υπηρεσιακά. Όμως, με το που λύθηκε αυτό ανέκυψε άλλο σοβαρότερο: Πήγα αργά το μεσημέρι και κατέθεσα την αίτηση χωρίς άγχος καθώς δεν είχε καθόλου κόσμο κι ο υπάλληλος ήταν άνετος και χαμογελαστός (μάλλον ήμουν ο τελευταίος που κατέθετα αίτηση για σήμερα). Επαναπαυόμενος λοιπόν στην πρωτόγνωρη ηρεμία του γραφείου των αιτήσεων, έδειξα εμπιστοσύνη στην σιγουριά και την άνεση του υπαλλήλου καταχώρισης με αποτέλεσμα όταν μου έβγαλε το μηχανογραφημένο έντυπο να μην προσέξω ότι αντί για Ά Πειραιά ο τύπος είχε βάλει Γ΄Πειραιά!!!! 
Και ρωτώ: Υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης εφόσον διαπιστωθεί το λάθος κατόπιν σύγκρισης με τη χειρόγραφη πρωτότυπη αίτηση;  ???

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #832 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 10:39:47 pm »
τα κεπ παντως βολευουν για την εντοπιοτητα γιατι ειναι ανοιχτα εως τις 15.00 και αυτο βοηθαει με τα ωραρια μας. δεν αργει να εκδοθει απο οτι καταλαβα. και το μονο που χρειαζεσαι ειναι την ταυτοτητα σου. με τα στοιχεια της ταυτοτητας τα κεπ ζητουν απο τον δημο σου την βεβαιωση. και καλο θα ειναι να εχει επανω το ετος κτισης εντοπιοτητας.
Τι να πω κι εγώ που δεν είμαι ελεύθερη κι ωραία και πάλι δεν παίρνω μόρια συνηπηρέτησης αφού ο άντρας μου είναι άνεργος; Ρώτησα αν μπορώ να καταθέσω βεβαίωση της ανεργίας του αλλά είπαν ότι δεν παίρνω κανένα μόριο από την στιγμή που δεν δουλεύει καπου. :P

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #833 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 10:41:18 pm »
Εννοείται πως μπορείς να προβείς σε τροποποίηση της καταχώρισης. Το σύστημα είναι ανοικτό ως τη Δευτέρα οπότε απλά ο υπάλληλος θα κάνει ακύρωση- ενεργοποίηση -διόρθωση - αποθήκευση και εκ νέου παραλαβή και εκτύπωση της αίτησης....dont worry καθαρά τεχνικό το ζήτημα..δε θα πας Γ πειραιά!! :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

faeinos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #834 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:15:34 pm »
Εννοείται...ούτε στο χειρότερο εχθρό μου!!!...πάλι καλά που το είδα έγκαιρα...φαντάζεσαι να είχα επαναπαυθεί και να μουρχόταν μια ωραία πρωία φύλλο πορείας για Κύθηρα;.... τελικά ο υπάλληλος δεν ήταν ήρεμος, απλά όνειρο ζούσε μάλλον κι εγώ προσπάθησα να τον ξυπνήσω...ας πρόσεχα. Τελοσπάντων, αύριο πρωί - πρωί και πάλι στα τηλεφωνα για τη διόρθωση;D

Αποσυνδεδεμένος fakidomiti

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #835 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:26:49 pm »
να ρωτησω και γω κατι βρε παιδια. εγω το καλοκαιρι εκανα μεταδημοτευση...το χαρτι τις εντοπιοτητας που ζητησα απο τον καινουριο δημο λεει οτι ειμαι δημοτης απο τον ιουλιο του 2011. υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο και μηπως πρεπει να ζητησω χαρτι απο τον παλιο μου δημο?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις :)

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #836 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:49:37 pm »
εσυ ποιον δημο εχεις βαλει ως πρωτη επιλογη;;; αν εχεις βαλει τον καινουριο, δεν θα παρεις τα μορια της εντοπιοτητας γτ απαιτουνται 2 χρονια νομιζω να εισαι δημοτης.αν κανω λαθος, διορθωστε με.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #837 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:50:56 pm »
και ο παλιος και ο καινουριος δημος ειναι στον ιδιο νομο

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #838 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:55:04 pm »
πχ παλιος δημος= α μαγνησιας
νεος δημος= β μαγνησιας.
αν θελω μεταθεση στο β μαγνησιας δεν θα παρω τα μορια της εντοπιοτητας.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #839 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 11:57:21 pm »
ανηκω στην α/βαθμια και ο νομος που θελω δεν εχει α και β περιοχες

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871