0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, καθώς συγκέντρωνα τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πιστοποιητικό εντοπιότητας.... ξέρεις κανείς πώς αλλιώς θα μπορούσα να αποδείξω την εντοπιότητά μου;
Παράθεση από: faeinos στις Φεβρουαρίου 06, 2012, 06:33:06 pmΚαλησπέρα, καθώς συγκέντρωνα τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πιστοποιητικό εντοπιότητας.... ξέρεις κανείς πώς αλλιώς θα μπορούσα να αποδείξω την εντοπιότητά μου; Στο δημαρχείο της περιοχής που ανήκεις βγαίνει αυτόματα. Αν έχεις κάποιον στο βγάζει και το στέλνει. Από το ΚΕΠ σε κανα δυο μέρες. Αλλιώς ρώτα τη διεύθυνση που ανήκεις αν μπορούν να το ζητήσουν εκείνοι γιατί νομίζω ότι δεν ανήκει στα έγγραφα που αναζητάνε υπηρεσιακά.
τα κεπ παντως βολευουν για την εντοπιοτητα γιατι ειναι ανοιχτα εως τις 15.00 και αυτο βοηθαει με τα ωραρια μας. δεν αργει να εκδοθει απο οτι καταλαβα. και το μονο που χρειαζεσαι ειναι την ταυτοτητα σου. με τα στοιχεια της ταυτοτητας τα κεπ ζητουν απο τον δημο σου την βεβαιωση. και καλο θα ειναι να εχει επανω το ετος κτισης εντοπιοτητας.