*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία  (Αναγνώστηκε 121803 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις νεοδιόριστων. Υποχρεωτική τριετία
« Απάντηση #840 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 12:00:44 am »
τοτε αν αντιλαμβανομαι καλα δεν τιθεται θεμα!θα τα παρεις ετσι κι αλλιως τα μορια... αν καλως αντιλαμβανομαι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:11:55 »

Αποσυνδεδεμένος konstance

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 12:51:42 am »
Τι να πω κι εγώ που δεν είμαι ελεύθερη κι ωραία και πάλι δεν παίρνω μόρια συνηπηρέτησης αφού ο άντρας μου είναι άνεργος; Ρώτησα αν μπορώ να καταθέσω βεβαίωση της ανεργίας του αλλά είπαν ότι δεν παίρνω κανένα μόριο από την στιγμή που δεν δουλεύει καπου. :P

Από τις διευκρινίσεις της εγκυκλίου:
9.   Ο χρόνος επιδότησης ανεργίας προσμετράται για τη συνυπηρέτηση, εφόσον προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από τον οικείο ασφαλιστικό φορέα και εφόσον κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης για μετάθεση του εκπαιδευτικού υπάρχει ενεργός σύμβαση εργασίας του ή της συζύγου του (σχετ.αρ.250/89 ατομική γνωμοδότηση Ν.Υ.Δ./Κ.Υ. ΥΠΔ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2012, 12:54:55 am από konstance »

Αποσυνδεδεμένος konstance

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Φεβρουαρίου 08, 2012, 12:56:25 am »
ανηκω στην α/βαθμια και ο νομος που θελω δεν εχει α και β περιοχες

Από την εγκύκλιο
3.   Μονάδες μετάθεσης για εντοπιότητα υπολογίζονται επίσης και στην περίπτωση κατά την οποία ο ενδιαφερόμενος διετέλεσε αθροιστικά για δύο χρόνια δημότης διαφόρων δήμων ή κοινοτήτων της περιοχής στην οποία ζητείται η μετάθεση. Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο η διετία να συμπληρώνεται στον ίδιο δήμο ή κοινότητα. Ο αθροιστικός αυτός υπολογισμός του χρόνου δε νοείται για τις μεταθέσεις από σχολείο σε σχολείο της ίδιας περιοχής, διότι στην περίπτωση αυτή η εντοπιότητα συνδέεται με το δήμο ή την κοινότητα όπου λειτουργούν τα σχολεία στα οποία ζητούν να μετατεθούν οι εκπαιδευτικοί, οπότε θα συντρέχει το στοιχείο της εγγραφής τα δύο τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο δήμο ή κοινότητα.

Αποσυνδεδεμένος SP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 10:08:31 am »
Μηπως γνωριζει κανενας που μπορουμε να βρουμε τα κενα (αν υπαρχουν βεβαια) για την Αττικη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:11:55 »

Αποσυνδεδεμένος nip.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 12:25:37 am »
Γεια σας!Είμαι νεοδιόριστη του 2010 και σήμερα έκανα αίτηση για μετάθεση αλλά μου είπαν στην Α/θμια ότι δεν γνωρίζουν αν μετρήσουν τα μόρια του γάμου αφού ο γάμος έγινε Ιαν.2012(και όχι μέχρι 30/11,για λόγους ίσης μεταχείρισης κλπ.)Πήραμε τηλ.στο Υπουργείο και είπαν να στείλουμε την αίτηση στις αμφισβητούμενες και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα?Πότε θα μάθουμε αν θα μετρήσουν τα μόρια...όταν βγουν οι μεταθέσεις...?   :(

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 08:14:24 am »
τώρα που έγινε τροπολογία στο νόμο και από τριετία το μετέτρεψαν σε διετία, οι νεοδιόριστοι πότε κάνουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση;
θα βγει εγκύκλιος; έχετε κάτι κατά νου;  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 09:25:19 am »
Γεια σας!Είμαι νεοδιόριστη του 2010 και σήμερα έκανα αίτηση για μετάθεση αλλά μου είπαν στην Α/θμια ότι δεν γνωρίζουν αν μετρήσουν τα μόρια του γάμου αφού ο γάμος έγινε Ιαν.2012(και όχι μέχρι 30/11,για λόγους ίσης μεταχείρισης κλπ.)Πήραμε τηλ.στο Υπουργείο και είπαν να στείλουμε την αίτηση στις αμφισβητούμενες και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα?Πότε θα μάθουμε αν θα μετρήσουν τα μόρια...όταν βγουν οι μεταθέσεις...?   :(

είναι σαφές ότι τα μόρια γάμου για γάμους που τελέστηκαν μετά τις 30/11 δε θα προσμετρηθούν και αυτό όχι μόνο για λόγους ίσης μεταχείρισης αλλά και γιατί στην Υ.Α. που δίνει δικαίωμα στους νεοδιόριστους του 2010 αναφέρεται σαφέστατα ΄ότι η συμπλήρωση και επεξεργασία των αιτήσεων αυτών θα γίνει βάσει της Εγκυκλίου μεταθέσεων του Νοέμβρη. Επομένως, ό,τι ίσχυε σ΄αυτή την εγκύκλιο ισχύει και τώρα.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 10:01:10 am »
τώρα που έγινε τροπολογία στο νόμο και από τριετία το μετέτρεψαν σε διετία, οι νεοδιόριστοι πότε κάνουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση;
οι νεοδιριστοι του 2010 εχουν κανει αιτηση για οριστικη τοποθετηση το Νοεμβριο μαζι με τις αιτησεις για μεταθεση. Οι νεοδιοριστοι του 2011 θα κανουν αιτηση το Νοεμβριο του 2012 μαζι με την αιτηση για μεταθεση.

Αποσυνδεδεμένος Νηρηίδα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 10:18:59 am »
οι νεοδιριστοι του 2010 εχουν κανει αιτηση για οριστικη τοποθετηση το Νοεμβριο μαζι με τις αιτησεις για μεταθεση. Οι νεοδιοριστοι του 2011 θα κανουν αιτηση το Νοεμβριο του 2012 μαζι με την αιτηση για μεταθεση.

Παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό: Είμαι νεοδιόριστη του 2011. Η δήλωση των σχολείων που θα υπηρετούμε από το Σεπτέμβριο του 2012 πότε την κάνουμε; Αυτή είναι η αίτηση οριστικής τοποθέτησης που λέτε; Δεν έχω καταλάβει πολύ καλά τους όρους, αν θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε! Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 10:23:19 am »
οι νεοδιόριστοι του 2011 θα κάνουν αίτηση οριστικής ( ή / και μετάθεσης ) το Νοέμβριο 2012). Η αίτηση οριστικής είναι η αίτηση που κάνει κάποιος προκειμένου να λάβει οργανικη θέση.

Για την τοποθέτηση του Σεπτεμβρίου 2012 δεν απαιτείται αυτή η αίτηση. Πολυ απλά θα υποβάλλεις μια αίτηση τοποθέτησης σε λειτουργικό κενό όταν αυτό ανακοινωθει απο το πυσδε στο οποίο ανήκεις. Εκεί θα δηλώσεις σχολεία που ανήκουν στην περιοχή διορισμού σου  με τη σειρά προτιμησης που τα θες.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Νηρηίδα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 10:25:27 am »
οι νεοδιόριστοι του 2011 θα κάνουν αίτηση οριστικής ( ή / και μετάθεσης ) το Νοέμβριο 2012). Η αίτηση οριστικής είναι η αίτηση που κάνει κάποιος προκειμένου να λάβει οργανικη θέση.

Για την τοποθέτηση του Σεπτεμβρίου 2012 δεν απαιτείται αυτή η αίτηση. Πολυ απλά θα υποβάλλεις μια αίτηση τοποθέτησης σε λειτουργικό κενό όταν αυτό ανακοινωθει απο το πυσδε στο οποίο ανήκεις. Εκεί θα δηλώσεις σχολεία που ανήκουν στην περιοχή διορισμού σου  με τη σειρά προτιμησης που τα θες.

Σε ευχαριστώ πολύ! :)

Αποσυνδεδεμένος nip.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 01:04:57 pm »
Ομως οταν πήραμε τηλ. απο την Α/θμια στο Υπουργ.μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση.Δεν το απέκλεισαν δηλ.,είπαν ίσως μετρήσουν...ίσως όχι.Αλλιώς θα έλεγαν από την αρχή ότι δεν θα μετρήσουν.Τελικά μου φαίνεται τώρα θα το αποφασίσουν... :o

Αποσυνδεδεμένος nip.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 01:41:43 pm »
Ομως οταν πήραμε τηλ. απο την Α/θμια στο Υπουργ.μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση.Δεν το απέκλεισαν δηλ.,είπαν ίσως μετρήσουν...ίσως όχι.Αλλιώς θα έλεγαν από την αρχή ότι δεν θα μετρήσουν.Τελικά μου φαίνεται τώρα θα το αποφασίσουν... :o

είναι σαφές ότι τα μόρια γάμου για γάμους που τελέστηκαν μετά τις 30/11 δε θα προσμετρηθούν και αυτό όχι μόνο για λόγους ίσης μεταχείρισης αλλά και γιατί στην Υ.Α. που δίνει δικαίωμα στους νεοδιόριστους του 2010 αναφέρεται σαφέστατα ΄ότι η συμπλήρωση και επεξεργασία των αιτήσεων αυτών θα γίνει βάσει της Εγκυκλίου μεταθέσεων του Νοέμβρη. Επομένως, ό,τι ίσχυε σ΄αυτή την εγκύκλιο ισχύει και τώρα.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2012, 01:48:44 pm από nip. »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182674
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144