*

Αποστολέας Θέμα: αποριες για αναπληρωτες  (Αναγνώστηκε 7280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Απ: αποριες για αναπληρωτες
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 06:53:41 pm »
Solil, να σε ρωτήσω κάτι κι εγώ: έχω 18+ μόρια. Υπάρχει περίπτωση με τα μόρια που θα πάρω φέτος ως αναπληρώτρια (8 μάλλον) να διοριστώ του χρόνου με το 24μηνο; Κάτι τέτοιο μου είπαν αλλά εγώ ξέρω ότι πάνε αυτά. Κλείδωσαν οι πίνακες και πάει το 24μηνο. Για πες μου την γνώμη σου. Thanks :)

αφού έχουν κλειδώσει οι πίνακες πως θα γίνει αυτό;
υποτίθεται ότι φέτος θα διοριστούν όσοι είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού μέχρι τον Ιούνιο του '10.
ποιος σου έδωσε την πληροφορία αυτή;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:11:55 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 07:19:31 pm »
Κάνεις μεγάλο λάθος! Αυτό που λες για το 1 μόριο το μήνα...last year!!! Το Αννιώ μας το άλλαξε! 1 περίπου μόριο παίρνουμε για όλη τη σχολική χρονιά, αν είμαστε πλήρους ωραρίου...Κάπου υπάρχει η ακριβής μοριοδότηση, κοίταξέ το. Ξεκινά από 0,1 τον μήνα.

1 μόριο τη σχολική χρονιά κι από 0,1 το μήνα; Δε νομίζω... παίρνουμε την προϋπηρεσία μας κανονικά, 1 μόριο το μήνα, απλώς δε θα μετρήσει στους πίνακες, αλλά μετράει σε άλλα πράγματα (π.χ. στο ΜΚ). Μήπως το μπερδεύεις με την προσαύξηση της προϋπηρεσίας στον επόμενο ΑΣΕΠ; Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα αυτό...
Κοίτα...σκέφτηκα ότι, ως αναπληρωτής κάποιος, ενδιαφέρεται περισσότερο να διοριστεί παρά για το ΜΚ, που είναι βέβαι σημαντικό αλλά όχι τόσο όσο ο ίδιος ο διορισμός. Οπότε μ' αυτό το σκεπτικό απάντησα ότι παίρνουμε 1 μόριο περίπου τη σχολική χρονιά και όχι 9-10 που ήταν το μέγιστο όριο ως τον περασμένο Ιούνη.
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 08:54:08 pm »
Solil, να σε ρωτήσω κάτι κι εγώ: έχω 18+ μόρια. Υπάρχει περίπτωση με τα μόρια που θα πάρω φέτος ως αναπληρώτρια (8 μάλλον) να διοριστώ του χρόνου με το 24μηνο; Κάτι τέτοιο μου είπαν αλλά εγώ ξέρω ότι πάνε αυτά. Κλείδωσαν οι πίνακες και πάει το 24μηνο. Για πες μου την γνώμη σου. Thanks :)

αφού έχουν κλειδώσει οι πίνακες πως θα γίνει αυτό;
υποτίθεται ότι φέτος θα διοριστούν όσοι είχαν κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού μέχρι τον Ιούνιο του '10.
ποιος σου έδωσε την πληροφορία αυτή;
Μία συνάδελφος. Μάλλον ράδιο-αρβύλα θα είναι. Κι εγώ αυτό ξέρω. Ότι κλείδωσαν οι πίνακες, δε μετράνε τα μόρια παρά μόνο αφού δώσουμε ΑΣΕΠ και του χρόνου θα γίνουν οι προκαθορισμένοι διορισμοί. Anyway, false alarm. :'(

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:21:08 pm »

Με το 24μηνο δε νομίζω γιατί έκλεισε ο πίνακας αυτός. Θα έχεις όμως μεγάλο αβαντάζ για τον επόμενο ΑΣΕΠ, κι αν έχεις ήδη δώσει σε έναν από τους προηγούμενους κι έχεις μια σχετικά καλή βαθμολογία, ίσως να μη χρειαστεί (ή να μη σε συμφέρει) και να ξαναδώσεις.

Κοίτα...σκέφτηκα ότι, ως αναπληρωτής κάποιος, ενδιαφέρεται περισσότερο να διοριστεί παρά για το ΜΚ, που είναι βέβαι σημαντικό αλλά όχι τόσο όσο ο ίδιος ο διορισμός. Οπότε μ' αυτό το σκεπτικό απάντησα ότι παίρνουμε 1 μόριο περίπου τη σχολική χρονιά και όχι 9-10 που ήταν το μέγιστο όριο ως τον περασμένο Ιούνη.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εννοείς με το "1 μόριο τη σχολική χρονιά". 9-10 μόρια καθαρής προϋπηρεσίας θα πάρουμε και φέτος, αναλόγως με το πότε και πού (Α/θμια ή

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:11:55 »

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:31:15 pm »

Με το 24μηνο δε νομίζω γιατί έκλεισε ο πίνακας αυτός. Θα έχεις όμως μεγάλο αβαντάζ για τον επόμενο ΑΣΕΠ, κι αν έχεις ήδη δώσει σε έναν από τους προηγούμενους κι έχεις μια σχετικά καλή βαθμολογία, ίσως να μη χρειαστεί (ή να μη σε συμφέρει) και να ξαναδώσεις.
Thanks για την απάντηση. Έδωσα σε 5. Τώρα για βαθμολογίες, ούτε που θυμάμαι. Θα δούμε..... :-\

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:37:45 pm »
5;  Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ 3 εδωσα και δεινοπάθησα. Ακόμα βλέπω εφιάλτες του στυλ "γράφουμε ΑΣΕΠ και δεν έχω στυλό!" ή "γράφουμε ΑΣΕΠ κι έχω πάει σε άλλο σχολείο!"...

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:06:11 pm »
5;  Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ 3 εδωσα και δεινοπάθησα. Ακόμα βλέπω εφιάλτες του στυλ "γράφουμε ΑΣΕΠ και δεν έχω στυλό!" ή "γράφουμε ΑΣΕΠ κι έχω πάει σε άλλο σχολείο!"...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έλα ρε συ, δεν είναι τόσο χάλια! Εγώ πήγαινα εντελώς τουρίστρια (ειδικά την τελευταία φορά πήγα για καφέ με παρέα και τους λέω: πετάγομαι να δώσω εξετάσεις κι έρχομαι! :D). Ίσως γι'αυτό δεν ήμουν ποτέ διοριστέα, παρά μόνον πάντα επιτυχούσα. :-\ ;)

Αποσυνδεδεμένος mirror

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:20:31 pm »
Μα, καλά, με τα δυσπρόσιτα τί γίνεται; Εμένα π.χ με έστειλαν στην ορεινή Αρκαδία κ η περιοχή που είμαι δίνει 9 μόρια. Αυτό τί σημαίνει αν όντως η Διαμάντω εχει κάνει αυτή την αλλαγή; Τζάμπα τραβιέμαι;;;;;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:22:13 pm »
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έλα ρε συ, δεν είναι τόσο χάλια! Εγώ πήγαινα εντελώς τουρίστρια (ειδικά την τελευταία φορά πήγα για καφέ με παρέα και τους λέω: πετάγομαι να δώσω εξετάσεις κι έρχομαι! :D). Ίσως γι'αυτό δεν ήμουν ποτέ διοριστέα, παρά μόνον πάντα επιτυχούσα. :-\ ;)

Καλά κι εγώ μόνο στον τελευταίο πήγα χαλαρά. Μάλιστα ήμουν (και τότε) αναπληρώτρια σε νησί κι ανεβήκαμε Αθήνα με μια φίλη και συνάδελφο (πήραμε και άδεια 2 μέρες τρομάρα μας) για να πάμε να δώσουμε μαζί. Ε, περιττό να πω ότι και τις δυο μέρες ξενυχτισμένες πήγαμε και δώσαμε.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:32:14 pm »
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι αφου οι πινακες κλειδωνουν ως προς τη διδακτικη εμπειρια, τι θα γινει την επομενη χρονια?πως θα γινουν προσληψεις?χωρις να λαμβανεται υποψη η φετινη εμειρια?με ποια σειρα θα παρουν αναπληρωτες την επομενη χρονια?

Αυτό δυστυχώς δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, κι από το Υπουργείο δεν έχουν να δώσουν προς το παρόν σαφείς απαντήσεις - για την ακρίβεια, δεν έχει δωθεί καμία απάντηση. Τολμώ να κάνω 2 υποθέσεις:

Μετά την εκκαθάριση των πινάκων από τους μόνιμους διορισμούς (αυτούς που χρωστούν από φέτος), ή θα καλέσουν αναπληρωτές με βάση την προϋπηρεσία τους όπως θα φαίνεται στους ήδη υπάρχοντες πίνακες (άδικο) ή θα εμφανιστεί ως δια μαγείας μια καινούρια εγκύκλιος ή διόρθωση του νόμου ή δεν ξέρω τι, που θα λέει ότι η προϋπηρεσία που αποκτήθηκε το έτος 2010-2011 μετράει τελικά (ακόμη πιο άδικο). Το τελευταίο το βρίσκω κάπως απίθανο (αν και όλα τα έχουμε δει πια), γιατί είναι πολύ "επικίνδυνη" απόφαση που ακυρώνει τα περί "μεταβατικής"...

Αποσυνδεδεμένος mirror

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:53:47 pm »
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι αφου οι πινακες κλειδωνουν ως προς τη διδακτικη εμπειρια, τι θα γινει την επομενη χρονια?πως θα γινουν προσληψεις?χωρις να λαμβανεται υποψη η φετινη εμειρια?με ποια σειρα θα παρουν αναπληρωτες την επομενη χρονια?

Αυτό δυστυχώς δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, κι από το Υπουργείο δεν έχουν να δώσουν προς το παρόν σαφείς απαντήσεις - για την ακρίβεια, δεν έχει δωθεί καμία απάντηση. Τολμώ να κάνω 2 υποθέσεις:

Μετά την εκκαθάριση των πινάκων από τους μόνιμους διορισμούς (αυτούς που χρωστούν από φέτος), ή θα καλέσουν αναπληρωτές με βάση την προϋπηρεσία τους όπως θα φαίνεται στους ήδη υπάρχοντες πίνακες (άδικο) ή θα εμφανιστεί ως δια μαγείας μια καινούρια εγκύκλιος ή διόρθωση του νόμου ή δεν ξέρω τι, που θα λέει ότι η προϋπηρεσία που αποκτήθηκε το έτος 2010-2011 μετράει τελικά (ακόμη πιο άδικο). Το τελευταίο το βρίσκω κάπως απίθανο (αν και όλα τα έχουμε δει πια), γιατί είναι πολύ "επικίνδυνη" απόφαση που ακυρώνει τα περί "μεταβατικής"...
και καποιος που θα εχει παρακολουθησει φετος ΑΣΠΑΙΤΕ(δεν ξερω αν ξερεις σχετικα),και η σειρα του βελτιωνεται,δεν θα φαινεται στον επομενο πινακα?κλειδωνει και προς αυτο?

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:00:23 pm »
και καποιος που θα εχει παρακολουθησει φετος ΑΣΠΑΙΤΕ(δεν ξερω αν ξερεις σχετικα),και η σειρα του βελτιωνεται,δεν θα φαινεται στον επομενο πινακα?κλειδωνει και προς αυτο?

Απ' ό,τι ξέρω αν πάρει κάποιος φέτος πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ θα μετρήσει, δηλαδή θα φανεί στους πίνακες. Αυτό για την ΑΣΠΑΙΤΕ και η προϋπηρεσία των δασκάλων ειδικής αγωγής είναι τα 2 ζητήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα σε σχέση με το κλείδωμα των πινάκων. Καλύτερα όμως να απαντήσει και κάποιος που ξέρει πιο πολλά γι' αυτό το θέμα ή να έχει μάθει νεώτερα, καθώς εγώ είμαι άλλης ειδικότητας και δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Αποσυνδεδεμένος mirror

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:07:26 pm »

Απ' ό,τι ξέρω αν πάρει κάποιος φέτος πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ θα μετρήσει, δηλαδή θα φανεί στους πίνακες. Αυτό για την ΑΣΠΑΙΤΕ και η προϋπηρεσία των δασκάλων ειδικής αγωγής είναι τα 2 ζητήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα σε σχέση με το κλείδωμα των πινάκων. Καλύτερα όμως να απαντήσει και κάποιος που ξέρει πιο πολλά γι' αυτό το θέμα ή να έχει μάθει νεώτερα, καθώς εγώ είμαι άλλης ειδικότητας και δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
ευχαριστω για τις απαντησεις.ανηκω στις τεχνικες ειδικοτητες.αν ξερει καποιος κατι παραπανω, ας απαντησει

Αποσυνδεδεμένος lloullou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:11:13 pm »
πάντως αν δουλεύεις ως ΑΜΩ για 14ωρα που κάλεσαν, σίγουρα δεν παίρνεις 8-9 μόρια..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)