0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
bobo κανεις λάθος οτι οι εκπαιδευτικοι του οαεδ δεν εχουν παρει μερος σε διαγωνισμους του ΑΣΕΠ .
deer25,Είναι ξεκάθαρο αυτό που ανακοινώθηκε.Άλλο πίνακας αναπληρωτών και άλλο ενιαίος πίνακας διορισμών.Από τη σχολική χρονιά 2009-2010 στον πίνακα αναπληρωτών και από τη σχολική χρονιά 2010-2011 στον πίνακα διορισμών.
Οχι EVA εγω δεν περιμενω την καλπη,δε βαζω εγω υποψηφιοτητα για πρωθυπουργια.Εγω περιμενω να εφαρμοστει η αρχη της δικαιοσυνης
(Στο σημείο αυτό ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος καταθέτει για τα Πρακτικά την προαναφερθείσα νομοτεχνική βελτίωση, η οποία έχε ως εξής: Επίσης, υπάρχει, κύριε Πρόεδρε, νομοτεχνική βελτίωση και για την τροπολογία στην οποία αναφέρθηκε ο αξιότιμος συνάδελφος κ. Σγουρίδης, η οποία έχει κατατεθεί. Αναφέρομαι σε αυτήν, διότι θέλω να διευκρινίσω, κύριε συνάδελφε, ότι πράγματι η μέριμνα, η οποία διαλαμβάνεται για τους πρώην εργαζομένους καθηγητές των γενικών μαθημάτων στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται, είναι μέριμνα, η οποία λαμβάνει υπ’ όψιν τις προτεραιότητες οι οποίες έχουν διαμορφωθεί στους πίνακες των αναπληρωτών και των ωρομισθίων. Έτσι, για φέτος οι καθηγητές οι οποίοι εργάστηκαν στον Ο.Α.Ε.Δ. και των οποίων η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται θα είναι στους πίνακες των αναπληρωτών και θα προσληφθούν. Θα τοποθετηθούν με μόνιμο διορισμό από το επόμενο σχολικό έτος 2010-2011, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εκπροσώπων της Πανελληνίου Ένωσης των Αναπληρωτών Καθηγητών. Με την ευκαιρία αυτή, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι σε ό,τι αφορά τους καθηγητές των λεγομένων «τεχνικών μαθημάτων» δεν ισχύουν τα ίδια. Προηγουμένως είπατε αν ισχύει η αρχή της δικαιοσύνης.
Ευτυχως δεν μπηκαν μπροστα απο αυτούς που θα διοριστουν φετος απο 40%Μπηκαν μπροστα απο αυτους που περιμενουν αναπληρωση ή ωρομισθια για φετος.Του χρονου ομως θα μπουν μπροστα παλι απο αυτους που περιμενουν να διοριστουν απο το 40% και απο αυτους που περιμενουν αναπληρωση ή ωρομισθια.Ισως και του παραχρονου.Ο ΑΣΕΠ 2008 παει χαμενος για εμας,ενω αυτους ο ΑΣΕΠ δεν τους αφορα!!!Εξαιρουνται οι κυριοι ΟΑΕΔιτες στο θεμα ΑΣΕΠ.Γιατί???Πού ειναι η αρχη της δικαιοσυνης??Παράθεση από: peter στις Απριλίου 30, 2009, 11:26:24 pmbobo κανεις λάθος οτι οι εκπαιδευτικοι του οαεδ δεν εχουν παρει μερος σε διαγωνισμους του ΑΣΕΠ .Αφου εχουν δωσει ΑΣΕΠ να καθιερωθει το φιλτρο ΑΣΕΠ
Μετά από αυτή την απόφαση το μόνο που έχω να πω είναι ότι πλησιάζει και η δική τους ώρα.Τέτοιες αποφάσεις έχουν πολιτικό κόστος για αυτόν που τις παίρνει(βλ. Αρσένη, Γιαννάκου, Καλό...), αρκεί να μην πάθουμε αμνησία την ώρα των εκλογών!
Παράθεση από: bobo1 στις Απριλίου 30, 2009, 11:37:49 pmΟχι EVA εγω δεν περιμενω την καλπη,δε βαζω εγω υποψηφιοτητα για πρωθυπουργια.Εγω περιμενω να εφαρμοστει η αρχη της δικαιοσυνηςαρχη της δικαιοσυνης σημαινει αρχη της ισοτητας ολων των εκπαιδευτικων της εκπαιδευτικης κοινοτητας σημαινει η ευαισθησια που εδειξε το ελληνικο κοινοβουλιο σημερα γι αυτους τους εκπαιδευτικους μπραβο τους.