*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204783 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
παιδακια μη φοβαστε τιποτα. αποψε κιολας ρωταω τον καλυτερο δικηγορο της αθηνας, να μας πει τι ακριβως πρεπει να κανετε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Νομίζω ότι το alfavita δεν χειρίζεται καλά το πράγματα... Όποιος δηλ θέλει πετάει ένα κειμεκάκι και Αγιος ο Θεός.. Δεν το ελέγχουν; Τίποτα; Μηπως να στείλουμε και εμεις ένα ; Και  κάτι ακόμη ,δε θα αντιδράσει ο δημιουργός του pde ; Έτσι κακολογείς ένα αναγνωρισμένο forum;

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
παιδακια μη φοβαστε τιποτα. αποψε κιολας ρωταω τον καλυτερο δικηγορο της αθηνας, να μας πει τι ακριβως πρεπει να κανετε.

Vifo,ο καλύτερος δικηγόρος της Αθήνας είναι ελεύθερος?
Γιατί μετά από αυτό μάλλον η Υπερμαχία δε θα μου κάνει προξενιό τους οαδειτες φίλους της όπως έλεγε χθες.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
ασε ρε αυτοι δεν ειναι σοι...ουτε 4 παιδια δεν μπορουν να σου κανουν...

σιγα η "τοσο" αψογη φιλολογος μην αφηνε να της ξεφυγει ο "τοσο" αψογος δικηγορος...  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2008, 11:55:28 pm από vifo »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Katerina Kfd

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Α, ναι το δίκιο....λέξει που ερμηνεύεται κατά το δοκουν εκάστου...Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι:''ΟΑΕΔ ή πως μπαίνετε στην εκπαίδευση από το παράθυρο...''Και γιατί τόσα χρόνια δε δίνετε ασεπ να διοριστείτε αλλά εργάζεστε σε ένα φορέα που δεν ξέρετε αν θα σας αναγνωρίσει;Σόρρυ για το καυστικό του ύφους αλλά υπάρχουν και δικαιότερα δίκια όσων πραγματικά προσπαθούν και αξίζουν...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Ηλέκτρα,αύριο πουρνό-πουρνό,σε βλέπω κι εσένα στο βιντεάκι! ;D ;D ;D ;D ;D

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος magmion

• Νέο μέλος
  • *
  • sky is the limit
    • Προφίλ
γεια σας και από εμένα. Έχω λίγες μέρες στο forum. Μπήκα νωρίτερα στο αλφα βήτα και 'εχω μείνει άφωνη από το μένος και το επίπεδο αυτής της [κυρίας].Και δεν αντιλάμβανομαι τις προσωπικές επιθέσεις και την υπεροψία της.  Λυπάμαι πολύ που κάποιοι συνάδελφοι επιλέγουν τέτοια άτομα να τους εκπροσωπούν.ντροπή.

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
Παιδιά πρώτη φορά είπα για συνάδερφο πως δεν του αξίζει να είναι σε τάξη (το συζητούσα πριν λίγο κι όλας)....
Αφήστε που ενώ δεν της έχω μιλήσει (δεν μπήκα καν στον κόπο) έχω τόσα νεύρα μαζί της, και γενικώς έχω νεύρα αυτή τη στιγμή, που αν την είχα μπροστά μου θα την ξεμάλλιαζα ...και ας μην είναι...επιπέδου....
Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Η συζήτηση κλειδώθηκε.
Θα παρακαλούσα να μη δoθεί συνέχεια στο θέμα.
Η διαχειριστές του PDE είναι ενήμεροι,κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματος.

Ευχαριστούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2008, 11:06:15 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος xb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

-----------------------------------

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ η αναγνώριση προϋπηρεσίας για τους ωρομίσθιους καθηγητές του ΟΑΕΔ

Εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ιαν 01, 2009
Της Φιλομήλας Δημολαΐδου

Έπειτα από χρόνιο αγώνα τους, οι 300 ωρομίσθιοι καθηγητές γενικής παιδείας στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ δικαιώνονται, καθώς το υπουργείο Παιδείας προτίθεται να αναγνωρίσει την προϋπηρεσία τους.

Σε επιστολή που έστειλε ο διευθυντής Προσωπικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ Α. Πασχαλίδης στην Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Καθηγητών Γενικής Παιδείας ΤΕΕ ΟΑΕΔ την ενημερώνει ότι το θέμα τους θα λυθεί άμεσα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πασχαλίδης αναφέρει ότι “σε υπό κατάρτιση νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2009, 04:32:20 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος SATELLITE

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • Δωρεάν λογισμικό για όλους
Από: Mahi Hristodoulou <yperhrist@yahoo.gr>
Θέμα: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Προς: press@pde.gr
Ημερομηνία: Κυριακή, 4 Ιανουάριος 2009, 8:25

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ pde

Παρατήρησα πως στο φόρουμ υπάρχει σχόλιο για την αναγνώριση προϋπηρεσίας για τους 300 περίπου καθηγητές γενικής παιδείας που πεταχτήκαμε στο δρόμο  με θέμα «το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει»Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω εγώ λόγω της ποινής μου σας παρακαλώ να μεταφέρετε την απάντησή μου.

ΘΕΜΑ: «ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ  ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ»

Συνάδελφοι,

Με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε συναδέλφους οι οποίοι δεν διαφέρουν από μας σε τίποτα γιατί όλοι μας είμαστε επαίτες στον ίδιο χώρο, να εκφράζονται με κακοήθεια εναντίον μας και προσπαθούν να μετατρέψουν την άσκηση κοινωνικής πολιτικής σε ρουσφετολογική.

«Ρουσφετολογικός» ο αγώνας ετών; Έχει κάποιος να μας χρεώσει κάποια παρασκηνιακή ή κρυφή συνάντηση, εφόσον για τα πάντα ενημερώνουμε την εκπαιδευτική κοινότητα;

Μια απλή απάντηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι πως αν ήταν θέμα ρουσφετιού το πρόβλημά μας θα είχε λυθεί πριν ακόμη παρουσιαστεί.

Αν το δικό μας θέμα είναι θέμα ρουσφετιού τότε τι συμβαίνει με τη Σιβιτανίδειο και την ΠΔΣ που ο κάθε διευθυντής παντός καιρού βολεύει τα παιδιά του; ( υπάρχουν αποδείξεις για αυτό)

Αν είναι θέμα ρουσφετιού γιατί οι συνάδελφοί μας αντίστοιχων με τις δικές μας περιπτώσεις από τα ιδιωτικά σχολεία μονιμοποιούνται; Δεν θα μπορούσαμε και εμείς να ζητήσουμε κάτι ανάλογο;

Για να ηρεμήσουν οι συνάδελφοι, είναι καλό να γνωρίζουν πως το γεγονός πως θα λυθεί το πρόβλημά μας όπως μας έχουν ενημερώσει προφορικά και γραπτά , για μας είναι ένα βήμα θετικό αλλά δεν σημαίνει και τη δικαίωσή μας μέχρι που να ψηφιστεί το θέμα μας στη βουλή.

Όταν και αν πάει το θέμα  μας στη βουλή, εμείς προτείνουμε οι συνάδελφοι που διαφωνούν να επισκεπτούν τους βουλευτές τους και να καταθέσουν εναντίον μας.

Τους περιμένουμε.

Επίσης πληροφοριακά σας ενημερώνουμε για τα άρθρα που αφιέρωσε κατά καιρούς για μας η συγκεκριμένη εφημερίδα:

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=2372

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=10652

ΥΠΕΡΜΑΧΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2009, 11:42:49 am από SATELLITE »
http://clubs.pathfinder.gr/freeware

Δωρεάν λογισμικό για όλους

Αποσυνδεδεμένος xb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

ΘΕΜΑ: «Ανοικτά ερωτήματα» προς τους συναδέλφους με προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ (ΠΕΑΩΚ)

Στην πρόσφατη ανοιχτή επιστολή του συλλόγου σας [ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 122 , 22-12-2008 ]
προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ (και ουχί προς το ΥΠΕΠΘ !!! ) υπάρχουν δύο αποστροφές οι οποίες μάλλον δημιουργούν τα ακόλουθα εύλογα ερωτήματα:

Γράφετε: «Ένα χρόνο τώρα μας έχετε δηλώσει προφορικά και γραπτά πως σε υπό κατάρτιση νομοσχέδιο του ΥΠΕΠΘ υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση που αποκαθιστά την αδικία που το ΥΠΕΠΘ προκάλεσε με το νόμο 3475/06 και πέταξε στο δρόμο 300 περίπου ωρομίσθιους καθηγητές Γενικής Παιδείας που εργαζόμασταν για 5-10-15 χρόνια στα πρώην ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.
Έχουμε δει ρυθμίσεις και ρυθμίσεις express πχ αναγνώριση προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε στα σχολεία κρατών μελών ΕΕ, διορισμοί 30 μηνου και 24 μηνου κλπ σε ρυθμούς σκέψεων.»

Θα ρωτούσε κάποιος:
όταν εδώ και 5-10-15 χρόνια υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, τις συμβάσεις ωρομίσθιας εργασίας στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, ΔΕΝ γνωρίζατε το υφιστάμενο νομικό καθεστώς;
_ Δεν γνωρίζατε ότι το χρονικό διάστημα εργασίας σας στον, υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας, ΟΑΕΔ ΔΕΝ αναγνωρίζεται από το ΥΠΕΠΘ;
_ Δεν γνωρίζατε ότι η σύμβαση που υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, είχε ημερομηνία αυτοδίκαιης λήξης και δε δημιουργούσε καμιά περαιτέρω υποχρέωση του ελληνικού δημοσίου προς εσάς;
_ Δεν γνωρίζατε ότι η σύμβαση που υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, ΔΕΝ σας εξασφάλιζε, σε καμιά περίπτωση, την μόνιμη απασχόλησή σας ως ωρομίσθιοι στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ – παρά ΜΟΝΟΝ για το χρονικό διάστημα της σύμβασής σας;
_ Δεν γνωρίζατε ότι η σύμβαση που υπογράφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μετά από αίτησή σας, δεν περιείχε ΠΟΥΘΕΝΑ τη δέσμευση του ελληνικού δημοσίου για… την μακροημέρευση λειτουργίας των ΤΕΕ του ΟΑΕΔ – τα οποία και τελικά σταμάτησαν τη λειτουργία τους;

Για ποια «αδικία που το ΥΠΕΠΘ προκάλεσε με το νόμο 3475/06» μιλάτε συνεπώς;

_ Μιλάτε, και δικαίως, για τις ρουσφετολογικές ρυθμίσεις Ευθυμίου, Γιαννάκου, STEALιανίδη και ΠΕΑ:
«ρυθμίσεις express πχ αναγνώριση προϋπηρεσίας που αποκτήθηκε στα σχολεία κρατών μελών ΕΕ, διορισμοί 30 μηνου και 24 μηνου κλπ σε ρυθμούς σκέψεων.»

Τι υπονοείται συνάδελφοι;
Ότι προκειμένου να εξασφαλίσετε το μόνιμο διορισμό σας θα ήταν ανεκτή (ή μήπως και ΔΙΚΑΙΗ) ακόμη μια express ρουσφετορύθμιση σαν κι αυτές που ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ έμμεσα καταγγέλλετε; Αυτό δεν θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους αδιόριστους συναδέλφους σας π.χ. με προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα των φροντιστηρίων;

Γράφετε: «Έχουμε βαρεθεί να ακούμε εκφράσεις τύπου «ναι μεν αλλά», για ένα θέμα που δεν απαιτείται δαπάνη από τον κρατικό προϋπολογισμό.»

Θα ρωτούσε κάποιος:
Πώς, με ποιο τρόπο, συνάδελφοι της ΠΕΑΩΚ το θέμα σας δεν απαιτεί δαπάνη από τον κρατικό προϋπολογισμό;
Μήπως επειδή απλά θα καταλάβετε τις θέσεις ισάριθμων συναδέλφων σας;
Πιστεύετε ότι θα βρείτε ανάμεσα σε αυτούς, αλλά και ανάμεσα σε κάθε τρίτο αντικειμενικό παρατηρητή, παραστάτες στην απαίτησή σας (!!!) για μια ρουσφετορύθμιση express η οποία απλά και μόνον θα διορίζει εσάς τους 300;

Υ.Γ.1: Ποιο είναι το ύψος των μηνιαίων αποδοχών ενός μόνιμου καθηγητή (ΠΕ ή ΔΕ ή ενός απλού τεχνίτη με απολυτήριο δημοτικού) στον ΟΑΕΔ;
Μήπως αυτό (συν του γεγονότος βεβαίως ότι ΤΕΕ του ΟΑΕΔ δεν υπάρχουν παρά μόνο στις πρωτεύουσες των νομών) ήταν και ο κύριος λόγος προτίμησή σας για την απασχόλησής σας στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ;

Υ.Γ.2: Από τη στιγμή που η προϋπηρεσία σας στον ΟΑΕΔ αναγνωρίζεται και μάλιστα μοριοδοτείται αδρά στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (π.χ. κάποιος με 50 μήνες έχει 3,5 μόρια προσαύξηση εφόσον περάσει τη βάση του 55), για ποιο λόγο ζητάτε επιλεκτική και προνομιακή αντιμετώπιση σε σχέση με τους υπόλοιπους αδιόριστους εκπαιδευτικούς;

Ας προσέλθετε στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

-----------------------------------------------

Από: Mahi Hristodoulou <yperhrist@yahoo.gr>
Θέμα: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Προς: press@pde.gr
Ημερομηνία: Κυριακή, 4 Ιανουάριος 2009, 8:25

ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ pde

Παρατήρησα πως στο φόρουμ υπάρχει σχόλιο για την αναγνώριση προϋπηρεσίας για τους 300 περίπου καθηγητές γενικής παιδείας που πεταχτήκαμε στο δρόμο  με θέμα «το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει»Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω εγώ λόγω της ποινής μου σας παρακαλώ να μεταφέρετε την απάντησή μου.

ΘΕΜΑ: «ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ  ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ»

Συνάδελφοι,
Με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε συναδέλφους οι οποίοι δεν διαφέρουν από μας σε τίποτα γιατί όλοι μας είμαστε επαίτες στον ίδιο χώρο, να εκφράζονται με κακοήθεια εναντίον μας και προσπαθούν να μετατρέψουν την άσκηση κοινωνικής πολιτικής σε ρουσφετολογική.
«Ρουσφετολογικός» ο αγώνας ετών; Έχει κάποιος να μας χρεώσει κάποια παρασκηνιακή ή κρυφή συνάντηση, εφόσον για τα πάντα ενημερώνουμε την εκπαιδευτική κοινότητα;

Μια απλή απάντηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι πως αν ήταν θέμα ρουσφετιού το πρόβλημά μας θα είχε λυθεί πριν ακόμη παρουσιαστεί.

Αν το δικό μας θέμα είναι θέμα ρουσφετιού τότε τι συμβαίνει με τη Σιβιτανίδειο και την ΠΔΣ που ο κάθε διευθυντής παντός καιρού βολεύει τα παιδιά του; ( υπάρχουν αποδείξεις για αυτό)

Αν είναι θέμα ρουσφετιού γιατί οι συνάδελφοί μας αντίστοιχων με τις δικές μας περιπτώσεις από τα ιδιωτικά σχολεία μονιμοποιούνται; Δεν θα μπορούσαμε και εμείς να ζητήσουμε κάτι ανάλογο;

Για να ηρεμήσουν οι συνάδελφοι, είναι καλό να γνωρίζουν πως το γεγονός πως θα λυθεί το πρόβλημά μας όπως μας έχουν ενημερώσει προφορικά και γραπτά , για μας είναι ένα βήμα θετικό αλλά δεν σημαίνει και τη δικαίωσή μας μέχρι που να ψηφιστεί το θέμα μας στη βουλή.
Όταν και αν πάει το θέμα  μας στη βουλή, εμείς προτείνουμε οι συνάδελφοι που διαφωνούν να επισκεπτούν τους βουλευτές τους και να καταθέσουν εναντίον μας.

Τους περιμένουμε.

Επίσης πληροφοριακά σας ενημερώνουμε για τα άρθρα που αφιέρωσε κατά καιρούς για μας η συγκεκριμένη εφημερίδα:
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=2372
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=10652
                                                ΥΠΕΡΜΑΧΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ

Διορισμοί εκπαιδευτικών: η επετηρίδα είναι εδώ!

Γιώργος Ξ. Καλαντζής
Συνεργάτης Ε.Τ.
Διδάσκων Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης
Εφημερίδα: «Ελεύθερος Τύπος»
02-09-2008

"Το ποιοι και με ποιο τρόπο επιλέγονται να διδάξουν στα σχολεία αφορά την ελληνική κοινωνία γιατί εκεί κρίνεται το μέλλον της. Κτίρια, βιβλία, μέθοδοι και συστήματα είναι δευτερεύοντα.
Το πρώτο και κύριο είναι ποιος κάνει μάθημα.

Εκεί χρειάζεται σοβαρή παρέμβαση που, εκτός των άλλων, σημαίνει καθαροί όροι πρόσληψης: ένα ενιαίο σύστημα διορισμών χωρίς παραθυράκια, εξαιρέσεις, ατελείωτες μεταβατικές περιόδους, ειδικές κατηγορίες ή μέτρα άσκησης κοινωνικής πολιτικής.

Άλλο πράγμα είναι καθηγητής σε σχολείο και άλλο διοικητικός υπάλληλος.
Στο δεύτερο η άσκηση κοινωνικής πολιτικής είναι επωφελής και αναγκαία, στο πρώτο είναι επιζήμια.
..."

http://blogs.e-tipos.com/kalantzis/entry/%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF_%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%B7_%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1_%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9

Αποσυνδεδεμένος green ice

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Στην Ελλάδα τα πράγματα σε διάφορους τομείς κ  στην εκπαίδευση στην περίπτωση μας έχουν ως εξής:Κάποιοι παρακαλούν αρχικά για ψίχουλα εργασίας όπως λένε ,εκμεταλλεύονται γνωριμίες  κ διασυνδέσεις για να πιάσουν τη θέση που χαρακτηρίζουν ψίχουλο κ μετά με θράσος  κ εμετική απαίτηση ζητούν από το κράτος  να νομιμοποιήσει την παρανομία τους εις βάρος ανθρώπων που παλεύουν με τους τόμους βιβλίων ,το φόβο,την απαξίωση ,την ανασφάλεια.Χαρακτηρίζουν τον αγώνα πολύχρονο κ δίκαιο.Ο δίκαιος αγώνας είναι η γενίκευση του Ασέπ ,καμμία προυπηρεσία ,όχι άλλα παραθυράκια,όχι άλλο άγχος μήπως βρεθεί πάλι κάποιος έξυπνος να κερδίσει μόρια με πλάγιο τρόπο.Αξίζουμε όλοι ίσες ευκαιρίες!Η ανάγκη για εργασία είναι η ίδια  για όλους από τη στιγμή που βγάζει  κανείς τη σχολή κ περιμένει να του αναγνωρίσουν τους κόπους του,περιμένει μια ευκαιρία να αποδείξει όσα σπούδασε στην πράξη .

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία αυτών που μαραζώνουν στο "Μεσαίωνα των φροντιστηρίων" (όταν, μάλιστα, δε "ληστεύουν" κάποιοι τα ένσημά τους και μπορούν οι δυστυχείς να την αποδείξουν), δεν κατανοώ γιατί πρέπει ν' αναγνωρίζεται οποιαδήποτε προϋπηρεσία πλην αυτής που πραγματοποιείται στο δημόσιο σχολείο κι εξασφαλίζεται μέσω του πίνακα αν/τών και μόνο (άρα με τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια). Όσο, δε, για διορισμούς αποκλειστικά από τον ΑΣΕΠ, συμφωνώ, αφού όμως πρώτα ρυθμιστεί ο διορισμός όλων όσοι με ύψηλή επιτυχία σε περασμένους ΑΣΕΠ κατακτήσαμε το δικαίωμα της ωρ/σθίας - αν/σης και όχι με τον "μπάρμπα στην Κορώνη".
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618