0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδακια μη φοβαστε τιποτα. αποψε κιολας ρωταω τον καλυτερο δικηγορο της αθηνας, να μας πει τι ακριβως πρεπει να κανετε.
Από: Mahi Hristodoulou <yperhrist@yahoo.gr>Θέμα: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜΠρος: press@pde.grΗμερομηνία: Κυριακή, 4 Ιανουάριος 2009, 8:25ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ pde Παρατήρησα πως στο φόρουμ υπάρχει σχόλιο για την αναγνώριση προϋπηρεσίας για τους 300 περίπου καθηγητές γενικής παιδείας που πεταχτήκαμε στο δρόμο με θέμα «το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει»Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω εγώ λόγω της ποινής μου σας παρακαλώ να μεταφέρετε την απάντησή μου. ΘΕΜΑ: «ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ» Συνάδελφοι, Με μεγάλη μας λύπη βλέπουμε συναδέλφους οι οποίοι δεν διαφέρουν από μας σε τίποτα γιατί όλοι μας είμαστε επαίτες στον ίδιο χώρο, να εκφράζονται με κακοήθεια εναντίον μας και προσπαθούν να μετατρέψουν την άσκηση κοινωνικής πολιτικής σε ρουσφετολογική. «Ρουσφετολογικός» ο αγώνας ετών; Έχει κάποιος να μας χρεώσει κάποια παρασκηνιακή ή κρυφή συνάντηση, εφόσον για τα πάντα ενημερώνουμε την εκπαιδευτική κοινότητα; Μια απλή απάντηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι πως αν ήταν θέμα ρουσφετιού το πρόβλημά μας θα είχε λυθεί πριν ακόμη παρουσιαστεί. Αν το δικό μας θέμα είναι θέμα ρουσφετιού τότε τι συμβαίνει με τη Σιβιτανίδειο και την ΠΔΣ που ο κάθε διευθυντής παντός καιρού βολεύει τα παιδιά του; ( υπάρχουν αποδείξεις για αυτό) Αν είναι θέμα ρουσφετιού γιατί οι συνάδελφοί μας αντίστοιχων με τις δικές μας περιπτώσεις από τα ιδιωτικά σχολεία μονιμοποιούνται; Δεν θα μπορούσαμε και εμείς να ζητήσουμε κάτι ανάλογο; Για να ηρεμήσουν οι συνάδελφοι, είναι καλό να γνωρίζουν πως το γεγονός πως θα λυθεί το πρόβλημά μας όπως μας έχουν ενημερώσει προφορικά και γραπτά , για μας είναι ένα βήμα θετικό αλλά δεν σημαίνει και τη δικαίωσή μας μέχρι που να ψηφιστεί το θέμα μας στη βουλή. Όταν και αν πάει το θέμα μας στη βουλή, εμείς προτείνουμε οι συνάδελφοι που διαφωνούν να επισκεπτούν τους βουλευτές τους και να καταθέσουν εναντίον μας. Τους περιμένουμε. Επίσης πληροφοριακά σας ενημερώνουμε για τα άρθρα που αφιέρωσε κατά καιρούς για μας η συγκεκριμένη εφημερίδα: http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=2372 http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=10652 ΥΠΕΡΜΑΧΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ