*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204310 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
Από την ανακοίνωση των ΟΑΕΔιτών:

Εκτός από το ότι το ΥΠΕΠΘ καταστρατηγεί την Αρχή της Ισότητας και δεν ασκεί κοινωνική πολιτική συμπεριφέρεται ρατσιστικά απέναντί μας.

Όσο ρατσιστικά συμπεριφέρεται και απέναντι στους χιλιάδες συναδέλφους που εργάζονται ή εργάστηκαν σε σχολεία άλλων υπουργείων. Εκεί, αγαπητοί μου, ούτε στον ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία τους. Εσείς τουλάχιστον έχετε αυτό το προνόμιο...

Δεν προκαλούν ανακατάταξη στους πίνακες οι συνάδελφοί μας που χρησιμοποιούν τη Σιβιτανίδειο Σχολή, προνόμιο μόνο του Αθηνοκεντρικού Κράτους, ως παράθυρο για την ένταξη στους πίνακες του ΥΠΕΠΘ;
Δεν προκαλούν ανακατάταξη στους πίνακες  οι συνάδελφοί  μας  από τα κράτη μέλη ΕΕ που απέκτησαν προϋπηρεσία σε οποιοδήποτε δημόσιο σχολείο ( Γνωμοδότηση ΝΣΚ: 87/1-3-2007);
Δεν προκαλούν ανακατάταξη στους πίνακες οι χιλιάδες συνάδελφοι που προσλαμβάνονται με αδιαφανείς τρόπους πρόσληψης; (ΠΔΣ)

Ε, αφού επικρατεί μπάχαλο, ας το μεγαλώσουμε κι άλλο με εσάς! Αυτό δεν είναι σοβαρή δικαιολογία και σας υποτιμά να σκέφτεστε έτσι!

Αν η νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ, πιστεύει πως με το να θεραπεύσει-καταργήσει την αδικία σε 300 ωρομίσθιους καθηγητές Γενικής Παιδείας στα πρώην ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, που ο νόμος αρμοδιότητας ΥΠΕΠΘ και συναρμοδιότητας ΥΠΑΚΠ προκάλεσε θα πάρει  «τον άρτον των τέκνων» και θα το «πετάξει στα κυνάρια», εμείς το μόνο που μπορούμε  να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε πίστη  σε Σένα και στο δίκαιο και καθ’ όλα νόμιμο αίτημά μας και να  απαντήσουμε:
« και γαρ τα κυνάρια εσθίει από των ψιχίων των πιπτόντων από της τραπέζης των κυρίων αυτών».

Αυτό το καταλαβαίνω, αλλά το πρόβλημα δεν το έχετε μόνο εσείς, κι άλλες σχολές έχουν αλλάξει status (από ΤΕΕ σε ΕΠΑΣ), αν δεν το γνωρίζετε. Κι εκεί δούλευαν συνάδελφοι που πλέον δεν θα δουλεύουν. Κι εκείνους δεν πρέπει να αποκαταστήσει το ΥΠΕΠΘ με το ίδιο σκεπτικό;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
Και κάτι άλλο που μου ήρθε στο μυαλό πιο μετά:

Είχατε κάποιο συμβόλαιο ή κεκτημένο δικαίωμα ότι κάθε χρόνο θα προσλαμβανόσασταν στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ και τώρα ήρθε το ΥΠΕΠΘ και σας το κατάργησε; Είχατε εξασφαλισμένο το μέλλον σας εκεί και ξαφνικά σας πήραν την γη κάτω από τα πόδια; Κάθε χρόνο τα ίδια άτομα δούλευαν δηλαδή στον ΟΑΕΔ;

Το ρωτάω αυτό γιατί δίνετε την εντύπωση ότι είχατε μόνιμη εργασία εκεί και ξαφνικά σας πέταξαν στον δρόμο, οπότε πρέπει και να σας αποκαταστήσουν.

Αποσυνδεδεμένος Dimpas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 19 Δ.Τ.Ψ.Σ Ετος εισόδου 1999
    • Προφίλ
Τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ και μερικοί τα κάνουν δύσκολα !
Κάποιος ΕΠΕΛΕΞΕ εις ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ να δουλέψει στον ΟΑΕΔ και OXI Στο ΥΠ.Παιδείας .
Το κίνητρο είναι ΜΕΓΑΛΟ ! Αλήθεια πόση είναι η καθαρή ωριαία αποζημίωση στον ΟΑΕΔ ???
Και αυτοί που επέλεξαν τον ΟΑΕΔ έρχονται τώρα και ζητάνε να μπούνε με αναγνωρισμένη την προϋπηρεσία τους στο Υπουργείο παιδείας !
Ισότητα έ ?  Ποιά ισότητα ? Με δουλεύετε ΟΑΕΔιτες ? Εγώ ΔΕΝ πήγα να δουλέψω στον ΟΑΕΔ όπως και άλλοι συμφοιτητές μου γιατί ήθελα κάθε ώρα να μετράει προυπηρεσία ! Εσείς που πήγατε στον ΟΑΕΔ το ξέρατε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ότι ΔΕΝ Μετράει ! Και τώρα θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκήλο χορτάτο ?
Ρε συ Υπερμαχία ... Ελληνικά ξέρεις ? Γιατί δεν απαντάς ? Νομίζεις οτι με ένα μήνυμα ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ  σαν και αυτά που λένε οι 300 ξεφτίλες στην βουλή κάτι είπες ? Λόγια Λογια Λόγια αλλά ουσία  ΜΗΔΕΝ  !

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Συμφωνώ απόλυτα με τους δύο τελευταίους συναδέλφους. Τα πράγματα είναι...πολύ απλά αλλά τα ερωτήματα πολύ δύσκολο να απαντηθούν απο την ipermaxia ....σε τέτοιο σημείο που να υποβιβάζουν τον επιστημονικό κύρος των συναδέλφων του ΟΑΕΔ. Δεν απαντάει ποτέ στο ζητούμενο, οπως ακριβώς και οι μαθητές που δεν γνωρίζουν την απάντηση και γράφουν ότι νομίζουν σχετικό επι του ζητήματος(όποιος θέλει μπορεί να κοιτάξει τα επιχειρήματα που χρησιμοποιει η ipermaxia και σε άλλο θέμα που όμως κλείδωσε). Όπως αναφέρθηκε ο λόγος της έχει ομοιότητες με εκείνες των πολιτικών(αλήθεια υπάρχουν άτομα από το Ηράκλειο να πουν στο βουλευτή Στρατάκη κανά δυό λογακια περί σεβασμού και της δικής μας προυπηρεσίας). Και καθώς η ipermaxia είδε οτι εδώ το επίπεδο είναι χαμηλό και πολλοί υποκινούμενοι(σαν να λέμε άνθρωποι μαριονέτες, κάποιοι εδώ στο forum δεν έχουν προσωπικότητα, θαέπρεπε να είχαν εργαστεί στον ΟΑΕΔ για να φτιαξουν) έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και ειδικά τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονικής και δίνει ρεσιταλ μονολόγου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Συμφωνώ απόλυτα με τους δύο τελευταίους συναδέλφους. Τα πράγματα είναι...πολύ απλά αλλά τα ερωτήματα πολύ δύσκολο να απαντηθούν απο την ipermaxia ....σε τέτοιο σημείο που να υποβιβάζουν τον επιστημονικό κύρος των συναδέλφων του ΟΑΕΔ. Δεν απαντάει ποτέ στο ζητούμενο, οπως ακριβώς και οι μαθητές που δεν γνωρίζουν την απάντηση και γράφουν ότι νομίζουν σχετικό επι του ζητήματος(όποιος θέλει μπορεί να κοιτάξει τα επιχειρήματα που χρησιμοποιει η ipermaxia και σε άλλο θέμα που όμως κλείδωσε). Όπως αναφέρθηκε ο λόγος της έχει ομοιότητες με εκείνες των πολιτικών(αλήθεια υπάρχουν άτομα από το Ηράκλειο να πουν στο βουλευτή Στρατάκη κανά δυό λογακια περί σεβασμού και της δικής μας προυπηρεσίας). Και καθώς η ipermaxia είδε οτι εδώ το επίπεδο είναι χαμηλό και πολλοί υποκινούμενοι(σαν να λέμε άνθρωποι μαριονέτες, κάποιοι εδώ στο forum δεν έχουν προσωπικότητα, θαέπρεπε να είχαν εργαστεί στον ΟΑΕΔ για να φτιαξουν) έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και ειδικά τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονικής και δίνει ρεσιταλ μονολόγου.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
Αν αυτό:

Σχετικά με όλα τα θέματα που άνοιξαν οι συνάδελφοι, θεωρώ πως κάθε νόμιμο και δίκαιο αίτημα πρέπει να λύνεται ανεξάρτητα.

είναι η απάντησή σου, όντως είναι ξύλινος ο λόγος σου Υπερμαχία. Ελίσσεσαι καλύτερα από πολιτικό! Δε μπαίνεις καν στον κόπο να απαντήσεις στα ερωτήματα μου (και ειδικά στο τελευταίο) γιατί δεν σας συμφέρουν, αλλά δεν πειράζει, τα συμπεράσματα βγαίνουν.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Υπερμαχία.......άμα θέλεις να έρθεις σε ρήξη με αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα να σταματήσεις να ασχολείσαι με τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ.
Γιατί αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα.
Να δώσετε ΑΣΕΠ.
Εμείς μαλάκες είμαστε που δώσαμε και δίνουμε?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ναι ,κατά το υπουργείο παιδείας.

αν δεις προυπηρεσίες που υπάρχουν και συνεχίζουν να δημιουργούνται χωρίς καμμία συμμετοχή σε ασεπ,τότε ναι είμαστε όλοι
Γι αυτά όμως δεν μιλάει κανένας.λουφάζετε όλοι.μην γίνεστε μάγκες εκεί που σας παίρνει και κοτούλες μπροστά στο υπουργείο.
αντε ντε μιλήστε για σιβητανίδειο, ΠΔΣ,ναυτικά λύκεια,ιδιωτικά γυμνάσια και λύκεια....μιλήστε ντε......

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
μιλήστε για τρίτεκνους ,πολύτεκνους,ειδικές κατηγορίες,πάσης φύσεως ρυθμίσεις και πολλά άλλα.εδώ βλέπετε τις θέσεις με ασεπ να μειώνονται κάθε φορά και κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο.
και τώρα επιτίθεστε ομαδικά σ έναν άνθρωπο.
επιτεθείτε στο υπουργείο για όλο το δούλεμα που σας ρίχνει χρόνια τώρα.
Αν έχετε τα κότσια γιατίμόνο φτερά και πούπουλα βλέπω άντε και κάποια λειριά....

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Το ερωτημα απλο και προς την ipermaxia αλλα και στον αυτοκλητο υπερασπιστη της geochem(ο οποιος να μη ξεχνιομαστε ξερει και απο δικαστηρια). Αν εσυ ενα, δυο χρονια μπορει και περισσοτερο  σκιζοσουν να μαζεψεις μορια στα ορεινα, στα πεδινα ...στα χαμενα και ερχοταν και καλα ενας που ονομαζοταν Οαεδιτης, Ταδιτης(παρεξηγημηνενη λεξη), Παγκιτης πως θα αντιδρουσες δηλαδη;Για πες μας;θα τα εβαζες με το υπουργειο δηλαδη;Δεν παραγνωριζω οτι απο εκει προερχεται το προβλημα, αλλα την απαντηση του Λυκουρεντζου να κοιταξεις μεσα στη βουλη και δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω. Την κουβεντα μαλιστα του Λυκουρεντζου την χρησιμοποιουν και οι Οαεδιτες και αναρωτιουνται δικαιολογημενα, γιατι του χρονου δεν θα προκαλεσει μια ρυθμιση ανακαταξη στους πίνακες; μετα βγαλε ακρη.Και ασε τα λειρια και τα πουπουλα!!!

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
Το ερωτημα απλο και προς την ipermaxia αλλα και στον αυτοκλητο υπερασπιστη της geochem(ο οποιος να μη ξεχνιομαστε ξερει και απο δικαστηρια). Αν εσυ ενα, δυο χρονια μπορει και περισσοτερο  σκιζοσουν να μαζεψεις μορια στα ορεινα, στα πεδινα ...στα χαμενα και ερχοταν και καλα ενας που ονομαζοταν Οαεδιτης, Ταδιτης(παρεξηγημηνενη λεξη), Παγκιτης πως θα αντιδρουσες δηλαδη;Για πες μας;θα τα εβαζες με το υπουργειο δηλαδη;Δεν παραγνωριζω οτι απο εκει προερχεται το προβλημα, αλλα την απαντηση του Λυκουρεντζου να κοιταξεις μεσα στη βουλη και δεν χρειαζεται να πω τιποτα παραπανω. Την κουβεντα μαλιστα του Λυκουρεντζου την χρησιμοποιουν και οι Οαεδιτες και αναρωτιουνται δικαιολογημενα, γιατι του χρονου δεν θα προκαλεσει μια ρυθμιση ανακαταξη στους πίνακες; μετα βγαλε ακρη.Και ασε τα λειρια και τα πουπουλα!!!

Δεν λύνονται τα προβλήμαα σερφάροντας ή γράφοντας στο διαδίκτυο. Τα fora είναι χώρος εκτόνωσης . Σχετικά με το επίπεδο είδες που είχα δίκιο, "μερικές ρωτούν εμάς αν αυτοϊκανοποιούνται δίνοντας και ξαναδίνοντας ΑΣΕΠ"! Αυτό που γνωρίζω είναι ότι όσοι μπαίνουν στη δοκιμασία του ΑΣΕΠ παθαίνουν ένα είδος "άρνησης". αλλά δεν κατάλαβα ότι για μερικούς είναι αυτοϊκανοποίηση.(επιτυχών αλλά μη διοριστέος).

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
Eντάξει ο Μανόλης  Στρατάκης είναι βουλευτής κι ανέλαβε ειδικά τους ΟΑΕΔίτες.'Ομως επειδή κάτι διάβασα ότι οι ΟΑΕΔίτες δίνουν ρεσιτάλ μονολόγου (τί δημοκρατικό!) στα ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης...αυτός ο  Μιχάλης Στρατάκης που δουλεύει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ποιός είναι;

http://greekradios.gr/ekpompes_det.asp?ekp_id=12
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2008, 03:03:25 pm από apostolisd »
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

αν λοιπόν εγώ έκανα όλα αυτά που λες στα ορεινα και πεδινά και νησιά και δεν ξέρω που αλλού,δεν θα ανεχόμουν να με κοροιδεύει κανένας.
εφόσων όμως δέχεσαι χωρίς καμία αντίδραση να τρως σφαλιάρες από κάθε λογής ομάδα που μέχρι τώρα έχει διεισδύσει στους πίνακες κατά εκατοντάδες, μου φαίνεται λίγο παράξενο που σε ενοχλεί τόσο η διεκδίκηση (έχω αναφερθεί παλαιότερα ότι ούτε εγώ συμφωνω) των οαεδιτών.
προφανώς γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση ο εχθρός έχει όνομα και το θάρρος να μιλάει(υπεραμαχία) ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι αόρατοι και σε χτυπάνε όπως το γνωστό παιχνίδι- σε χτυπάνε και συ ψάχνεις τι και ποιος σε χτύπησε.
μόνο που μου φαίνεται λίγο κωμικό να αδιαφορείς για τις σφαλιάρες και να τινάζεσαι δήθεν ενοχλημενος για τα τσιμπήματα.
βέβαια αν κάποιοι αντιδρούν σε αυτό το σύστημα και προσπαθούν μέσω δικαστηρίων μπας και αλλάξει κάτι (διάβασε την εισήγηση της νομοτεχνικής υπηρεσίας της βουλής για το νέο νομοσχέδιο) τότε αυτοί σου φαίνονται γραφικοί γιατί δεν ταιριάζουν με το γνώριμο προφίλ του τζάμπα μάγκα έλληνα που κάνει κριτική από τον καναπέ του αλλά από δράση και συμμετοχή ως συνήθως το απόλυτο μηδεν.

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
Σύμφωνα με την αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΑΣΕΠ  όλων αυτών που πέρασαν από τα σχολεία ΟΑΕΔ (με ρώτησε ο Λυκουρέντζος για αυτό;)
οπως γράφετε εδώ http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=6376.msg80590;topicseen#new

Mήπως ξέρετε αν ένας ΟΑΕΔίτης έχει 50 μήνες προυπ. από το ΟΑΕΔ πόσα μόρια θα του χαρίσουν παραπάνω από το κανονικό βαθμό που γράφει στον ΑΣΕΠ;Κι αυτός ο ΟΑΕΔίτης που έχει 100 μήνες ;
[Απαντήστε μου αν ξέρετε (και το Στελλάκι) μη φοβόσαστε τις φωτογραφίες μου και τα σχολιάκια μου,να φοβηθουν καλύτερα αυτοί τους εαυτούς τους με αυτά που λένε και κάνουν!!]

[Κάτι λένε ότι ετοιμάζουν τον Λυκουρέντζο για Γενικό Γραμματέα,όλο δηλώσεις τον βάζουν και κάνει τελευταία ασχετες με την παιδεία.Ουαααα.... ]
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2008, 02:57:46 pm από apostolisd »
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617