*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕΚ Αναπληρωτών 2010  (Αναγνώστηκε 38347 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕΚ Αναπληρωτών 2010
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:38:00 pm »
Και η βλακεία η μεγάλη θα είναι να κάνω τα πεκ και να μην διοριστώ ποτέ!!!!(Που σχεδόν σίγουρο το έχω,αλλά λέμε!!)
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:19:48 »

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:40:44 pm »
Και η βλακεία η μεγάλη θα είναι να κάνω τα πεκ και να μην διοριστώ ποτέ!!!!(Που σχεδόν σίγουρο το έχω,αλλά λέμε!!)
Αυτό που το πας!!! Κι εγώ το σκέφτομαι.....

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 09:49:13 pm »
Οι άνθρωποι έχουν ψυχωτικά σύνδρομα......τι να λέμε τώρα!Τα σχολεία δεν έχουν εκπαιδευτικούς-που να επαρκούν-,οι σχολικές επιτροπές φυτοζωούν,βάζουμε υλικά εμείς και οι γονείς και τα βύσματα έχουν οργανικές θέσεις και βάζουν......σφραγίδες!!!!!!!Ε ρε ξύλο που πάει χαμένο!!!!!Για να μην αναφέρω τον κόσμο που πρέπει να κάνει πεκ απλήρωτος και με τρελά έξοδα διαμονής και μεταφορικά!Ήρωες!
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος mogli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 05:50:24 pm »
Για το 3ο ΠΕΚ τελικά οι παρακολουθήσεις είναι από 29/11-3/12!! Πήρα τηλ σήμερα να ρωτήσω μια πληροφορία κ μου το είπαν .. ???Στο σχολείο δεν υπήρξε καμιά ενημέρωση ..ευτυχώς που τηλ. αλλιώς θα πήγαινα τη Δευτέρα 22 του μήνα άδικα.. :-[
Να λες αυτό που σκέφτεσαι κ΄να σκέφτεσαι αυτό που λες..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:19:48 »

Αποσυνδεδεμένος biolg

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 07:51:16 pm »
Ξέρει κανείς κάτι για τα ΠΕΚ Θεσσαλονίκη ?
Εμένα με πήραν στο τηλέφωνο πρίν 14 ημέρες και μου είπαν ότι θα στείλουν ειδοποίηση στο σχολείο.
Στο σχολείο όμως δεν ήρθε τίποτε .

Σε ποια ιστοσελίδα βρίσκονται τα ονόματά μας ?
Δουλεύω αναπληρωτής α στην Ημαθεία

Αποσυνδεδεμένος intemperanta

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 08:01:02 pm »
για ποιο ΠΕΚ της Θεσσαλονικης ρωτας; (εχει 2)
Πηρα τηλεφωνο χθες στο ΠΕΚ της Πολιχνης και μου ειπαν οτι αρχιζουμε μετα τις 29 Νοεμβριου. Δεν ηξεραν ακομη το προγραμμα, μου ειπαν να κοιταξω στο site τους μετα τις 29 του μηνος

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 10:12:20 pm »
Το 1ο ΠΕΚ Αθήνας στέλνει τις περισσότερες ειδικότητες άλλη μια βδομάδα πίσω. Έλεος καμία δυνατότητα για προγραμματισμό!!!

http://1pek-athin.att.sch.gr/

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 01:24:38 pm »
Το 1ο ΠΕΚ Αθήνας στέλνει τις περισσότερες ειδικότητες άλλη μια βδομάδα πίσω. Έλεος καμία δυνατότητα για προγραμματισμό!!!

http://1pek-athin.att.sch.gr/

Απαράδεκτο! Μόλις το είδα κόντεψα να πέσω από την καρέκλα! Τόσες μέρες προσπαθούσα να φτιάξω το πρόγραμμά μου ώστε να έχω τις λιγότερες απώλειες την εβδομάδα 29/11-3/12 που είχαν ανακοινώσει οτι θα γίνουν τα ΠΕΚ και ξαφνικά βγάζουν νέα ανακοίνωση οτι η επιμόρφωση θα γίνει 6/12-10/12 για τις ειδικότητες!!! Τελευταία στιγμή! Την εβδομάδα αυτή πλέον δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε τις μισές ώρες... Δεν ξέρω καν αν αξίζει τον κόπο να πάω... Για πόσο αργόσχολους μας έχουν;

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 01:30:44 pm »
Εγω θα διαμαρτυρηθώ την Δευτέρα για αυτή την συμπεριφορά. Όχι οτι ελπίζω σε κάτι αλλά τουλάχιστον να δουν πως δεν είμαστε και εντελώς *******!!

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 09:15:37 pm »
Ξέρει κανείς κάτι για τα ΠΕΚ Θεσσαλονίκη ?
Εμένα με πήραν στο τηλέφωνο πρίν 14 ημέρες και μου είπαν ότι θα στείλουν ειδοποίηση στο σχολείο.
Στο σχολείο όμως δεν ήρθε τίποτε .

Σε ποια ιστοσελίδα βρίσκονται τα ονόματά μας ?
Δουλεύω αναπληρωτής α στην Ημαθεία
για ποιο ΠΕΚ της Θεσσαλονικης ρωτας; (εχει 2)
Πηρα τηλεφωνο χθες στο ΠΕΚ της Πολιχνης και μου ειπαν οτι αρχιζουμε μετα τις 29 Νοεμβριου. Δεν ηξεραν ακομη το προγραμμα, μου ειπαν να κοιταξω στο site τους μετα τις 29 του μηνος
Από το 1ο ΠΕΚ μου είπαν ότι ξεκινάμε 29/11 μέχρι 8/12, 4-9. Την 1η βδομάδα είναι Δευτ-Τετ-Παρ και την 2η Τρ-Πέμ. Εδώ και 5 μέρες μου λένε ότι θα αναρτηθούν τα ονόματα και το πρόγραμμα στο site τους. Ακόμα τίποτα...... >:( Αν ανήκεις στο 1ο ΠΕΚ, μπες στο http://users.otenet.gr/~apekthes/leftframe.htm.

Αποσυνδεδεμένος marilou18

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 09:39:49 pm »
Panickos εσύ ΠΕ06 δεν είσαι; Τη συγκεκριμένη φάση των ΠΕΚ την παρακολουθούμε και οι ξενόγλωσσοι; Δεν είχα καμμία ενημέρωση...........και με όλα αυτα που γίνονται με εμάς τους ΕΣΠΑ αυτό το είχα αγνοήσει...
All the world's a stage and all the men and women merely players; they have their exits and their entrances. And one man in his time plays many parts, his acts being seven ages.

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 21, 2010, 03:27:47 am »
Eγώ τους έγραψα κανονικά και δεν πάτησα. Δηλαδή όποιος δεν είναι διαρκώς στο Ιντερνετ πού θα μπορούσε να μάθει για τα ΠΕΚ; Ας μας ενημέρωναν μέσω του σχολείου...
Από την άλλη, έπειτα από 5 επιτυχίες ΑΣΕΠ και 1 μεταπτυχιακό στη Διδακτική δεν έχω όρεξη να παρακαλουθώ επιμορφώσεις της κακιάς ώρας από επιμορφωτές άσχετων ειδικοτήτων. Αρκετά έχω φρίξει κατά καιρούς με τις διάφορες επιμορφώσεις της διεύθυνσης...
Τώρα περιμένω να έρθει η Διαμάντω να με μαλώσει και να μου ζητήσει πίσω τα λεφτά που ΔΕΝ πληρώνομαι και τον διορισμό που ΔΕΝ θα λάβω αφού κατάργησε τον ενιαίο διορισμών.
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 21, 2010, 03:58:06 pm »
Panickos εσύ ΠΕ06 δεν είσαι; Τη συγκεκριμένη φάση των ΠΕΚ την παρακολουθούμε και οι ξενόγλωσσοι; Δεν είχα καμμία ενημέρωση...........και με όλα αυτα που γίνονται με εμάς τους ΕΣΠΑ αυτό το είχα αγνοήσει...
Ναι, ΠΕ06 είμαι. Το παρακολουθούμε κι εμείς. Κι εγώ δεν είχα καμία ενημέρωση. Από το Internet το έμαθα.

Spasiklaki, ίσως καλά να έκανες. Εγώ μάλλον θα πάω μιας και είναι στην πόλη μου, και φοβάμαι μήπως του χρόνου είμαι μακριά και τα ΠΕΚ γίνονται ακόμα πιο μακριά.

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ακούω+ξεχνώ,βλέπω+θυμάμαι, Κάνω+καταλαβαίνω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 21, 2010, 05:58:16 pm »
Γνωριζει καποιος να μου πει, αν καθυστερησει να φτασει στα Πεκ , αφου τα πεκ ειναι 4.30 και εμεις σχολαμε 3.45-4.00 και το σχολειο μου ειναι τουλαχιστον 1 ωρα μακρια με τα ΜΜΜ απο τη τοποθεσια που διεξαγονται τα Πεκ, αν θα υπαρξει προβλημα?
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561