0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι θα κάνει π.χ. τώρα το ΕΠΑΛ Γαράζου; Θα μείνει χωρίς physiko;
Λεβέντες της ΕΥΕ: έχει κάποιος εκπαιδευτικός στις 29/7/2014 προσωρινή τοποθέτηση; Πότε την έλαβε; Μήπως έπρεπε να λέει διάθεση ΠΥΣΔΕ;Επίσης είναι γνωστό ότι οι ειδικότητες ΠΕ03 και ΠΕ04.01 παρουσιάζουν πολλά κενά.Τι θα κάνει π.χ. τώρα το ΕΠΑΛ Γαράζου; Θα μείνει χωρίς φυσικό;
Η αρχή έγινε. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεφουρνίζονται ζεστές και αχνιστές και οι υπόλοιπες αποσπάσεις στα γραφεία.Κατά τα άλλα αυτό ήταν καταπληκτικό! 4 χρόνια; Σαν τους ολυμπιακούς αγώνες ένα πράμα! Πάντως ούτε που είχα την παραμικρή ιδέα ότι κυκλοφορούν τέτοιου είδους αποσπάσεις. Χαϊβάνι κανονικό, που λέμε και στα μέρη μου!
Δε νομίζω να δημοσιεύτηκε κάπου σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος,γιατί αν διαβάσεις προσεκτικά τα έχοντας υπόψη της συγκεκριμένης απόφασης απόσπασης,θα δεις ότι δεν μνημονεύεται κάπου προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων, απλά αναφέρονται οι ΑΠ των αιτήσεων των 5 ενδιαφερόμένων που έγιναν (προφανώς) κατά σειρά απόσπασης 2 τον Ιούνιο, 1 τον Ιανουάριο , 1 τον Μάιο, και άλλη 1 τον Φεβρουάριο 2014.
Οι αποσπασεις σε φορεις ειναι ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
Εγώ μιλάω για τις αποσπάσεις που γίνονται χωρίς αίτηση του ενδιαφερόμενου, με εντολή υπουργού! Πιθανόν σε αυτές να ανήκει και η συγκεκριμένη περίπτωση!
Ακριβώς...οι αποσπάσεις στην ΕΥΕ είναι αποσπάσεις εντός της ΚΥ δεν έγιναν με τις άλλες αιτήσεις απόσπασης για φορείς...μπορεί πχ. να βγει άλλη μια τέτοια απόφαση και Οκτώβριο...η αρχή για τους φορείς θα γίνει με τις αποσπάσεις στην ΚΥ, ως είθισται κάθε χρόνο, που αναμένονται εντός ημερών...
Και η προϋπηρεσία, όταν γίνεται απόσπαση στην ΚΥ μετράει κανονικά διδακτική και στις μεταθέσεις;