0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανοιχτή πληγή αυτό το θέμα όπως πάντα...Δυστυχώς θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω μαζί σου mk75,αλλά θα συμφωνήσω με το Μάρκο.Ασεπ θα κάνει,απλά και μόνο για να περάσει το άθλιο νέο σύστημά της και για να φανεί ότι κάνει διορισμούς-καμμιά 50αριά από κάθε ειδικότητα-και βάση το 95......Οι υπόλοιποι ισόβιοι αναπληρωτές-παρόλο που διαφωνώ συνεχώς με το Μάρκο για τον ασεπ και ό,τι αυτός συνεπάγεται-εδώ νομίζω ότι θα επαληθευτεί τραγικά...Περαστικά μας.....
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 02, 2010, 11:11:58 pmΑνοιχτή πληγή αυτό το θέμα όπως πάντα...Δυστυχώς θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω μαζί σου mk75,αλλά θα συμφωνήσω με το Μάρκο.Ασεπ θα κάνει,απλά και μόνο για να περάσει το άθλιο νέο σύστημά της και για να φανεί ότι κάνει διορισμούς-καμμιά 50αριά από κάθε ειδικότητα-και βάση το 95......Οι υπόλοιποι ισόβιοι αναπληρωτές-παρόλο που διαφωνώ συνεχώς με το Μάρκο για τον ασεπ και ό,τι αυτός συνεπάγεται-εδώ νομίζω ότι θα επαληθευτεί τραγικά...Περαστικά μας.....Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι θα είσαι ισόβια αναπληρώτρια στον νέο πίνακα κατάταξης;
Παράθεση από: CynnemAprod στις Δεκεμβρίου 02, 2010, 11:30:15 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 02, 2010, 11:11:58 pmΑνοιχτή πληγή αυτό το θέμα όπως πάντα...Δυστυχώς θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω μαζί σου mk75,αλλά θα συμφωνήσω με το Μάρκο.Ασεπ θα κάνει,απλά και μόνο για να περάσει το άθλιο νέο σύστημά της και για να φανεί ότι κάνει διορισμούς-καμμιά 50αριά από κάθε ειδικότητα-και βάση το 95......Οι υπόλοιποι ισόβιοι αναπληρωτές-παρόλο που διαφωνώ συνεχώς με το Μάρκο για τον ασεπ και ό,τι αυτός συνεπάγεται-εδώ νομίζω ότι θα επαληθευτεί τραγικά...Περαστικά μας.....Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι θα είσαι ισόβια αναπληρώτρια στον νέο πίνακα κατάταξης; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να γράψω πάνω από 85,οι διοριστέοι θα είναι πολύ λίγοι....και η βάση διορισμού θα φτάσει στα ύψη.....Ο καλύτερος ασεπ που έχω είναι 73.5.....(μπορεί να μην δουλεύω και καθόλου,λέμε τώρα)..
δεν εχω καμια προθεση να παραπλανησω κανεναν. Απλως μεταφερω το τι λενε στο υπουργειο. Για οποιον θελει να το επιβεβαιωσει ας κανει ενα τηλεφωημα.Η απαντηση θα ειναι το 2012 ! Προσφατα το ειπε η ιδια η Διαμαντοπουλου και στην εκπροσωπο της ΠΕΑΕ CHRISOULA.δεν ειναι σε καμια περιπτωση η δικη μου γνωμη, αλλα του υπουργειου.(αυτο για να εχουμε σωστη εξηγηση)
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 02, 2010, 11:54:59 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Δεκεμβρίου 02, 2010, 11:30:15 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 02, 2010, 11:11:58 pmΑνοιχτή πληγή αυτό το θέμα όπως πάντα...Δυστυχώς θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω μαζί σου mk75,αλλά θα συμφωνήσω με το Μάρκο.Ασεπ θα κάνει,απλά και μόνο για να περάσει το άθλιο νέο σύστημά της και για να φανεί ότι κάνει διορισμούς-καμμιά 50αριά από κάθε ειδικότητα-και βάση το 95......Οι υπόλοιποι ισόβιοι αναπληρωτές-παρόλο που διαφωνώ συνεχώς με το Μάρκο για τον ασεπ και ό,τι αυτός συνεπάγεται-εδώ νομίζω ότι θα επαληθευτεί τραγικά...Περαστικά μας.....Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι θα είσαι ισόβια αναπληρώτρια στον νέο πίνακα κατάταξης; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να γράψω πάνω από 85,οι διοριστέοι θα είναι πολύ λίγοι....και η βάση διορισμού θα φτάσει στα ύψη.....Ο καλύτερος ασεπ που έχω είναι 73.5.....(μπορεί να μην δουλεύω και καθόλου,λέμε τώρα)..Να σκέφτεσαι κι αυτή την πιθανότητα. Υπάρχει περίπτωση να σε στείλει σπίτι σου η 'Αννα Διαμαντοπούλου και να κοιτάς το ταβάνι.
Πόσοι άλλοι θα έχουν βαρβάτη προϋπηρεσία!Κι ένας βαθμός Ασεπ είναι σχετικά καλός για τους παλιούς πίνακες, για τον νέο πίνακα είναι παλαιομοδίτικα καλός. Δεν σου λέω άλλες πιθανές παραμέτρους που αυξάνουν τις πιθανότητες για όραμα ταβάνι.
Τί έλεγες πόσους ακόμα Ασεπ θα δώσεις πια και ότι έχεις πετύχει σε 5 Ασεπ; Αν έλεγες τέτοια τότε πέφτεις στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε ή όποιος άλλος πέφτει χωρίς να το συνειδητοποιεί. Ο εμφύλιος τους βολεύει απίστευτα!
Παράθεση από: CynnemAprod στις Δεκεμβρίου 03, 2010, 12:58:36 amΤί έλεγες πόσους ακόμα Ασεπ θα δώσεις πια και ότι έχεις πετύχει σε 5 Ασεπ; Αν έλεγες τέτοια τότε πέφτεις στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε ή όποιος άλλος πέφτει χωρίς να το συνειδητοποιεί. Ο εμφύλιος τους βολεύει απίστευτα!Είπα πολλά αλλά αυτό δεν το είπα....Δεν ήταν επί προσωπικού,αλλά γενικά για το θέμα των προσλήψεων,μιας και ο πρόεδρος του συλλόγου που είναι της πασκ,έλεγε ότι φέτος έγιναν πολλοί"διορισμοί"(μπέρδεψε τους διορισμούς με τις προσλήψεις),ότι έχουν πληρωθεί όλοι οι αναπληρωτές στο γραφείο,ε δεν άντεξα...Του είπα ότι πληρωθήκαμε δύο μήνες μετά και με κατηγόρησε ότι του κάνω προσωπική επίθεση....Και πολλά ακόμα,αλλά...φωνή βοώντος εν τη ερήμω......Από εκεί λοιπόν μπορείς να καταλάβεις πολλά....Και γιατί με την ανοχή κάποιων -που ψηφίζονται στις εκλογές για να εκπροσωπούν τα συμφέροντά μας,τελικά στρέφονται εναντίον μας και μας πουλάνε-,ψηφίζονται τέτοια εκτρώματα και επιβιώνουν οι φελοί...
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 03, 2010, 01:27:46 amΠαράθεση από: CynnemAprod στις Δεκεμβρίου 03, 2010, 12:58:36 amΤί έλεγες πόσους ακόμα Ασεπ θα δώσεις πια και ότι έχεις πετύχει σε 5 Ασεπ; Αν έλεγες τέτοια τότε πέφτεις στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε ή όποιος άλλος πέφτει χωρίς να το συνειδητοποιεί. Ο εμφύλιος τους βολεύει απίστευτα!Είπα πολλά αλλά αυτό δεν το είπα....Δεν ήταν επί προσωπικού,αλλά γενικά για το θέμα των προσλήψεων,μιας και ο πρόεδρος του συλλόγου που είναι της πασκ,έλεγε ότι φέτος έγιναν πολλοί"διορισμοί"(μπέρδεψε τους διορισμούς με τις προσλήψεις),ότι έχουν πληρωθεί όλοι οι αναπληρωτές στο γραφείο,ε δεν άντεξα...Του είπα ότι πληρωθήκαμε δύο μήνες μετά και με κατηγόρησε ότι του κάνω προσωπική επίθεση....Και πολλά ακόμα,αλλά...φωνή βοώντος εν τη ερήμω......Από εκεί λοιπόν μπορείς να καταλάβεις πολλά....Και γιατί με την ανοχή κάποιων -που ψηφίζονται στις εκλογές για να εκπροσωπούν τα συμφέροντά μας,τελικά στρέφονται εναντίον μας και μας πουλάνε-,ψηφίζονται τέτοια εκτρώματα και επιβιώνουν οι φελοί...Mπράβο Lila! οι συνδικαλιστές της πασκ λένε όλοι τα ίδια και συντονισμένα, τα διαβάζουν από το ίδιο χαρτί που τους έχει δώσει το πολιτικό επιτελείο της Α.Δ, όπως διορισμούς γράφει το χαρτί, διορισμούς λένε κι αυτοί, τα παπαγαλάκια. Τέτοια άτομα είναι για τα σκουπίδια.