*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 74146 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

void

• Επισκέπτης
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #280 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:30:31 pm »
Παρ'όλες τις διαφοροποιήσεις όμως μεταξύ κλάδων...οι νόμοι και οι ρυθμίσεις αφορούν όλους τους κλάδους και άλλους τους κάνουν προνομιούχους και άλλους τους χαντακώνουν... ???
ας μιλησουμε για κλαδους που ξερουμε και οπου γινονταν διαγωνισμοι.Σ'αυτους θα βρεθουν ψηλα λογικα οι επιτυχοντες του 2007 που εχουν και προυπηρεσια μαζεμενη,οποτε θα αρθει αυτοματως μια αδικια.Κατοπιν ολα θα μπουν σε μια σειρα,εφοσον προσμετρωνται παντα οι δυο τελευταιοι ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:09:51 »

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #281 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:33:21 pm »
??? Τι μπέρδεμα, πόσα θέματα ανοίχτηκαν, πόσες πληγές. Με κάποιον συμφωνώ στα μισά, διαφωνώ σε άλλα... Μόνο μια διευκρίνιση για κάτι που ανέφερε ο charlie brown. Δεν ξέρω τι ίσχυε παλιά αλλά, επειδή μου έτυχε, όχι, η πδσ δε δινόταν με μέσο. Πέρυσι μου πρότειναν και μάλιστα ενώ ήμουν ξένη σε νησί ως ωρομίσθια (άλλο που δε δέχτηκα γιατί οι καλοί συνάδελφοι δάσκαλοι θέλουν να βάζουν τις ειδικότητες μόνο 6η και 7η ώρα και δε με διευκόλυναν). Θέλω να πω μ'αυτό ότι, αν κάποιοι πήραν προϋπηρεσία με μέσο, δεν πρέπει να παίρνει η μπάλα όλους. Αν μη τι άλλο, μια έρευνα στα μόρια (προΥπ., ασεπ) βάσει πινάκων λύνει τέτοιες απορίες.
μολις το παραδεχτηκες οτι στο προτειναν γνωστοι σου,δεν ηταν παρων στην προσφορα εργασιας-και τι εργασια καλοπληρωμενη-ενας απο τον ενιαιο διορισμων,εστω και απο την περιοχη εκεινη.Σκεψου λοιπον αυτο να γινεται για τρια-τεσσερα χρονιακια και μετα....μονιμοποιηση;
μεσον δε σημαινει απαραιτητα καποιο σκοετινο κεντρο εξουσιας,ειπαμε:συγγενεις,συντοπιτες,τοπικοι πολιτευτες
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:35:22 pm από charlie brown »

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:34:07 pm »
"Ο καθείς ας υπολογίσει τα δεδομένα κι ας χαράξει την πορεία του", ε; ευτυχώς έχω πολλούς φίλους στη δική μου θέσηκαι δεν μπορώ να ησυχάσω και να σκέφτομαι μόνο τη δική μου πορεία :)Μη με παρεξηγείς charlie brown δεν τα βάζω μαζί σου.Καταλαβαίνω τη στάση σου.ΛΩΡΑ σκέφτεσαι προς τη σωστή κατεύθυνση :)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:35:22 pm »
το φοβερο ειναι οτι το θεμα ανοιξε στους καθηγητες οταν εκλεισε η προσβαση των πολλων στη δημοσια εκπαιδευση και αρχισαν να τιθενται κριτηρια εν αντιθεσει με το παρελθον-οχι το μακρινο-οπου κριτηριο ηταν το μεσον,η εντοπιοτητα,η συγγενεια.
παρατηρηση 1:τι σημαινει εννομο συμφερον;Οταν καταργησαν την επετηριδα,οι αγωγες δε δικαιωσαν τους εναγοντες.Αμφισβητει κανεις οτι το δικιο ηταν με το μερος οσων περιμεναν στην ανεργια για δεκαετια και βαλε;Ο νομος ομως ειχε ψηφιστει και επρεπε να ισχυσει.Μακαρι αυτο που θα ισχυσει απο του χρονου,να ισχυε απο το 1998.
παρατηρηση 2:η λογικη λεει οτι οταν ζητας να ακυρωθει ενας διαγωνισμος προφανως στρεφεσαι κατα των αποτελεσματων του.Μηπως κατι δεν καταλαβες;Ειναι γραμμενο σε απλα ελληνικα.Επομενως,οποιος στραφει κατα των διοριστεων του 2012 θα ζητα να μη διοριστουν επιτυχοντες( με υψηλοτατη μαλιστα επιτυχια) του μοναδικου νομιμου κριτηριου διορισμου που ισχυει στη χωρα.
παρατηρηση 3:εσυ που εισαι παλιος,οχι οσο εγω μαλλον,θα επρεπε να θεωρεις τον εαυτο σου πολλαπλα ριγμενο-αν ειχες χρονια στην αναμονη-αλλιως δεν πρεπει να κανεις τιποτα αλλο απο το να αποφασισεις αν θα ξαναδωσεις ασεπ ή θα τα παρατησεις,αυτο θα κανω κι εγω.
Ενώ εσύ κατάλαβες;;;;;; Διοριστέων του επόμενου ΑΣΕΠ; Που το γράφει ο 3848; Ότι θα προκυρηχθούν θέσεις διορισμών;
Εγώ δεν είπα ναι στις αγωγές.
"μη κάνετε αγωγές γιατί στρέφεστε κατά τον συμπολιτών σας" (θα μπορούσε να το λέει και ο Προβόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:09:51 »

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #284 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:35:32 pm »
Δεν ανάφερα τη λέξη "γνωστοί". Η δευτεροβάθμια μου τηλεφώνησε... Ελεος, τι καχυποψία...Είμαι πτώμα όλη μέρα στο πόδι και δεν έγραψα πολλά και οκ θεώρησα αυτονόητο ότι τηλεφώνησε η δευτεροβάθμια. Ποιος να μου τηλεφωνούσε; Η μάνα των παιδιών;
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:37:06 pm »
??? Τι μπέρδεμα, πόσα θέματα ανοίχτηκαν, πόσες πληγές. Με κάποιον συμφωνώ στα μισά, διαφωνώ σε άλλα... Μόνο μια διευκρίνιση για κάτι που ανέφερε ο charlie brown. Δεν ξέρω τι ίσχυε παλιά αλλά, επειδή μου έτυχε, όχι, η πδσ δε δινόταν με μέσο. Πέρυσι μου πρότειναν και μάλιστα ενώ ήμουν ξένη σε νησί ως ωρομίσθια (άλλο που δε δέχτηκα γιατί οι καλοί συνάδελφοι δάσκαλοι θέλουν να βάζουν τις ειδικότητες μόνο 6η και 7η ώρα και δε με διευκόλυναν). Θέλω να πω μ'αυτό ότι, αν κάποιοι πήραν προϋπηρεσία με μέσο, δεν πρέπει να παίρνει η μπάλα όλους. Αν μη τι άλλο, μια έρευνα στα μόρια (προΥπ., ασεπ) βάσει πινάκων λύνει τέτοιες απορίες.
μολις το παραδεχτηκες οτι στο προτειναν γνωστοι σου,δεν ηταν παρων στην προσφορα εργασιας-και τι εργασια καλοπληρωμενη-ενας απο τον ενιαιο διορισμων,εστω και απο την περιοχη εκεινη.Σκεψου λοιπον αυτο να γινεται για τρια-τεσσερα χρονιακια και μετα....μονιμοποιηση;
μεσον δε σημαινει απαραιτητα καποιο σκοετινο κεντρο εξουσιας,ειπαμε:συγγενεις,συντοπιτες,τοπικοι πολιτευτες

Δεν ανάφερα τη λέξη "γνωστοί". Η δευτεροβάθμια μου τηλεφώνησε... Ελεος, τι καχυποψία...Είμαι πτώμα όλη μέρα στο πόδι και δεν έγραψα πολλά και οκ θεώρησα αυτονόητο ότι τηλεφώνησε η δευτεροβάθμια. Ποιος να μου τηλεφωνούσε; Η μάνα των παιδιών;
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:38:23 pm »
Όσα από αυτά αποδειχτούν και σε ένα δικαστήριο καλό δεν είναι λοιπόν;Δεν τίθεται θέμα εναντίωσης σε συναδέλφους, αλλά στις αδικίες που καταλαβαίνουμε όλοι.Δεν είναι παράλογο νομίζω.Δεν πρέπει να παραιτούμαστε από το να διεκδικούμε  
τι ακριβως ρε παιδια θα διεκδικησουμε;Να διοριστουμε εμεις και οχι οσοι περασουν στον επομενο ασεπ ή οσοι εχουν μαζεψει ενα καρο μορια λογω ασεπ 2009 και 2007 και ειναι στον αφρο της θαλασσας;
το 24μηνο αργα ή γρηγορα θα διοριστει,αν δε γινει αυτο θα προκειτα για καταφωρη αδικια και δε χρειαζεται να ακυρωσεις το διαγωνισμο,απλα ζητας ειδικη ρυθμιση για την κατηγορια σου.Απο κει και περα,ο καθεις ας υπολογισει τα δεδομενα κι ας χαραξει την πορεια του.
Δηλαδή όποιος έχει "καθαρή" προϋπηρεσία από 24 μήνες και πάνω είναι οκ, ενώ όλες οι παρακάτω προϋπηρεσίες είναι βυσματικές;

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #287 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:38:38 pm »
φιλε Stelios οσα λες ειναι προφασεις εν αμαρτιαις:αν δυσανασχετεις με το οτι δε θα υπαρχει αριθμος θεσεων ειναι ενα πραγμα και το να διαφωνεις με το συνολο των νεων μετρων ειναι αλλο.Αποφασισε και ενημερωσε

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:39:26 pm »
Και συμπληρώνω προςε τσαρλι μπραουν γιατί τα πήρα πολύ τώρα. Δε μου έφτανε η κούρασή μου... Και μόνο που είπα ωρομίσθια σε νησί ενώ κατάγομαι από πόλη λέει πολλά. Λίγο μυαλό θέλει.....Ενας που έχει μέσο δεν πάει σε ξερονήσια και για να μη βιαστείς πάλι, έχω και 3 επιτυχίες ασεπ και μεταπτυχιακά...

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:39:41 pm »
Ουυυυ βύσμα MelG στην πυρά αμέσως ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #290 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:39:44 pm »

αν εγινε περυσι εγινε διοτι ισχυε η λιστα των παλαιοτερων σε σειρα προτεραιοτητας,αρα κακως γινεται συζητηση.Εκανες και παλιοτερα πδς;χωρις μεσον εννοω;

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:41:15 pm »
Λοιπόν Τσαρλι δε διαβάζεις προσεκτικά. Και τη λέξη πέρυσι ανάφερα κι επίσης δεν ανάφερα ποτέ τη λέξη "γνωστός'.Οφείλεις μια συγγνώμη  :P

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #292 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:42:59 pm »
Όσα από αυτά αποδειχτούν και σε ένα δικαστήριο καλό δεν είναι λοιπόν;Δεν τίθεται θέμα εναντίωσης σε συναδέλφους, αλλά στις αδικίες που καταλαβαίνουμε όλοι.Δεν είναι παράλογο νομίζω.Δεν πρέπει να παραιτούμαστε από το να διεκδικούμε  
τι ακριβως ρε παιδια θα διεκδικησουμε;Να διοριστουμε εμεις και οχι οσοι περασουν στον επομενο ασεπ ή οσοι εχουν μαζεψει ενα καρο μορια λογω ασεπ 2009 και 2007 και ειναι στον αφρο της θαλασσας;
το 24μηνο αργα ή γρηγορα θα διοριστει,αν δε γινει αυτο θα προκειτα για καταφωρη αδικια και δε χρειαζεται να ακυρωσεις το διαγωνισμο,απλα ζητας ειδικη ρυθμιση για την κατηγορια σου.Απο κει και περα,ο καθεις ας υπολογισει τα δεδομενα κι ας χαραξει την πορεια του.
Δηλαδή όποιος έχει "καθαρή" προϋπηρεσία από 24 μήνες και πάνω είναι οκ, ενώ όλες οι παρακάτω προϋπηρεσίες είναι βυσματικές;
ναι,το 24μηνο ειναι το μονο δικαιο και παλι εφοσον εχει κτηθεισα προυπηρεσια μετα την επιτυχια,δυστυχως αυτη η ρυθμιση δεν περιληφθηκε αν και θα επρεπε.Υπαρχει κατι το σκοτεινο παλι;

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #293 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:45:01 pm »
Λοιπόν Τσαρλι δε διαβάζεις προσεκτικά. Και τη λέξη πέρυσι ανάφερα κι επίσης δεν ανάφερα ποτέ τη λέξη "γνωστός'.Οφείλεις μια συγγνώμη  :P
ευχαριστως να στη ζητησω κι αυτο γιατι δικαιως σου προσεφεραν τη θεση!επαναλαμβανω:δεν επρεπε να θεσεις το παραδειγμα σου στη συζητηση γιατι δεν ειναι αυτη η πδς που συζητω

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182674
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)