*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 263048 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #1036 στις: Μαρτίου 23, 2011, 04:08:51 pm »
ναι, ξέρω.... επικρατεί γενικότερα πανικός ( αν και τελικά ξενόγλωσσοι και γυμναστές φαίνονται προς το παρόν ευνοημένοι σε σχέση με άλλους κλάδους που δε μπορούν να συμπληρώσουν το ωράριό τους στην α/θμια).  Τελευταία έχει μεγάλη κίνηση η γερμανική και απο΄φέτος κινούνται ανοδικά τα ισπανικά και τα ιταλικά. Καλή είναι η πολυγλωσσία στην εκπ/ση πάντως (πέρα από το προσωπικό βόλεμα του καθενός).
Τα γαλλικά αδικήθηκαν νομιζω στο γυμνάσιο όταν τους κόπηκε η μία ώρα...πάντως γενικά η αίσθηση που έχω είναι πως δεν πολυαρέσουν στα παιδιά ( ή μάλλον, για να το  θέσω σωστότερα...δεν πολυφοριούνται ) τελευταια. Εσύ τι γνώμη έχεις επ΄αυτού;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:33:29 »

Αποσυνδεδεμένος mariefrance

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1037 στις: Μαρτίου 23, 2011, 04:16:33 pm »
Εγω παντως δεν βλεπω κατι τετοιο στην α/βαθμια. Μια χαρα αρεσουν πολλα τμηματα εχουμε και ειμαστε στα ιδια με τα Γερμανικα. Στο γυμνασιο τα παιδια απλα θελουν να κανουν κενο και διαλεγουν Ιταλικα και Ισπανικα γιατι ξερουν οτι δεν υπαρχει καθηγητης.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1038 στις: Μαρτίου 23, 2011, 04:48:25 pm »
μμμμμμ μια χαρά ακούγεται - μακάρι να ειναι έτσι...Σε μας, (εννοώ σε επίπεδο διεύθυνσης) βλέπουμε μια γενικοτερη τάση να επιλέγουν γερμανικά. για τα ιταλικά/ισπανικά μπορεί και να χεις δίκιο, δεν το χα σκεφτεί έτσι. Πάντως τα γαλλικά δεν τα πολυεπιλέγουν και οι γαλλικών έχουν ένα αντικειμενικό πρόβλημα συμπληρωσης ωραρίου...
Στην α/θμια τα παιδιά ειναι πιο πρόθυμα να ακολουθήσουν , αυτό ειναι αληθεια.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #1039 στις: Μαρτίου 23, 2011, 05:39:26 pm »
Μήπως γνωρίζει κανείς με ποια κριτήρια θα τοποθετηθούν σε σχολεία (για το σχ. έτος 2011-12) όσοι διορίστηκαν τον Αύγουστο 2010?   Θα μετρήσουν τα μόρια που έχει μαζέψει  καθε εκπαιδευτικός ή θα τοποθετηθούν πάλι με τη σειρά: ειδ.κατηγ. , παντρεμένοι, κτλ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:33:29 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1040 στις: Μαρτίου 23, 2011, 05:50:17 pm »
με βάση την ως τώρα πληροφόρηση που έχουμε θα τοποθετηθούν βάσει μορίων ( στα οποία συμπεριλαμβάνονται η οικογενειακή κατάσταση, η εντοπιοτητα, η συνυπηρέτηση ).

οι ειδικές κατηγορίες κρίνονται χωριστά από τους υπόλοιπους ούτως ή άλλως.  :) :)

Αποσυνδεδεμένος penny_ct

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #1041 στις: Μαρτίου 24, 2011, 06:42:35 pm »
με βάση την ως τώρα πληροφόρηση που έχουμε θα τοποθετηθούν βάσει μορίων ( στα οποία συμπεριλαμβάνονται η οικογενειακή κατάσταση, η εντοπιοτητα, η συνυπηρέτηση ).

οι ειδικές κατηγορίες κρίνονται χωριστά από τους υπόλοιπους ούτως ή άλλως.  :) :)

Aρα στα μόρια που ήδη έχουμε θα προστεθούν τα μόρια εντοπιότητας, γάμου, κτλ? 

Σε ρωτάω γιατί το Σεπτέμβρη που τοποθετηθήκαμε για 1η φορά δεν μας τοποθέτησαν βάση μορίων , αλλά πρώτα τοποθετήθηκαν οι ειδικες κατηγορίες, μετά οι παντρεμένοι και τέλος οι υπόλοιποι..

Είπες πιο πριν ότι δουλεύεις σε Δ/θμια, εγώ βέβαια δουλέυω σε Π/θμια, να ισχύουν τα ίδια??
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2011, 06:49:30 pm από penny_ct »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1042 στις: Μαρτίου 24, 2011, 07:30:26 pm »
To Σεπτέμβριο έγινε αυτό γιατί δεν είχαν ακόμα αναγνωρίσει τις προϋπηρεσίες - επομένως δε θα ήταν δυνατό και νόμιμο να υπολογίσουν μόρια για προϋπηρεσία που δεν είχε αναγνωρισθεί. Εφόσον αυτά έχουν πλέον γίνει, τουλάχιστον από όσο ξέρουμε μέχρι στιγμής και το τονίζω αυτό, θα μπορέσουν κανονικά να υπολογισθούν τα μόρια.

Υποθέτω επίσης ότι η ίδια γραμμή θα ακολουθηθεί και στην Α/θμια - δε βλέπω το λόγο γιατί όχι....

Αποσυνδεδεμένος EVANG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1043 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:02:01 pm »
Μία ερώτηση,για να μου λυθεί η απορία:κάποιος που διορίστηκε το 2010 και ανήκει στους πολυτέκνους θα μπορούσε να πάρει απόσπαση το Νοέμβρη του 2010, χωρίς να έχει υπηρετήσει την τριετία και θα είναι υποχρεωμένος κάποια στιγμή να την υπηρετήσει στο μέλλον, για να έχει το δικαίωμα να πάρει μετάθεση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΠΕ02 και ΠΕ70

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1044 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:05:57 pm »
πώς πήρε απόσπαση κάποιος νεοδιόριστος; Ως υπεράριθμος; είναι απόσπαση απο πυσδε σε πυσδε, είναι εντός του ίδιου πυσδε; Δώσε μας λίγες ακόμα πληροφορίες....

Αποσυνδεδεμένος EVANG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1045 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:18:39 pm »
Αυτό που ξέρω είναι ότι διορίστηκε το 2010, είναι πολύτεκνη και πήρε απόσπαση σε άλλο νομό εντός του 2010.Μου έκανε εντύπωση, γιατί νόμιζα ότι νεοδιορισθέντες δεν δικαιούνται αποσπάσεις.Αλλά πάλι μπορεί να μου διαφεύγει κάτι!Τέλος, ανήκει στην Πρωτοβάθμια.
ΠΕ02 και ΠΕ70

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1046 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:21:26 pm »
ίσως να ανήκε σε ειδική κατηγορία ( εννοώ πέραν της πολυτεκνικης ιδιότητας). Πάντως ναι, πρέπει να επιστρέψει και να υπηρετήσει την οργανική της. εκτός κι αν μετατεθει ως ειδική κατηγορία βέβαια ( βλ. προηγούμενα ποστ...)

Αποσυνδεδεμένος EVANG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1047 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:44:54 pm »
Όχι, δεν ανήκει σε άλλη ειδική κατηγορία.Εκτός αν δήλωσε ψυχολογικά προβλήματα και θεωρείται αυτό ειδική κατηγορία.
ΠΕ02 και ΠΕ70

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1048 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:48:54 pm »
εφόσον πήρε απόσπαση για άλλο Νομό - άρα απο πυσδε σε πυσδε- τότε την πήρε με Υπουργικη Απόφαση. Άρα, αν ψάξεις στο ίντερνετ μπορείς εύκολα να βρεις βάσει ποιών διατάξεων την πήρε.  ;) ;)  Μήπως είναι σύζυγος στρατιωτικού ή δικαστικού λειτουργού;

Αποσυνδεδεμένος EVANG

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1049 στις: Μαρτίου 24, 2011, 09:51:34 pm »
Όχι, εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας είναι ο άντρας της.Πού μπορώ να ψάξω;
ΠΕ02 και ΠΕ70

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά