0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπαρχει περιπτωση νεοδιοριζομενου δηλαδη να παει σε γραφειο ποτε ;; ...... 100 % ;;;;
Φυσικα μπορει να αποσπαστει σε Πυσδε/Πυσπε και επειδη δεν υπαρχει λειτουργικο κενο της ειδικοτητας του στην περιοχη αποσπασης να διατεθει σε Γραφειο/Διευθυνση για γραμματειακη υποστηριξη. Αλλα αποσπαση σε φορεα μεσω υπουργειου οπωσδηποτε οχι.
Παράθεση από: evan στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 09:14:31 pmΔεν υπαρχει περιπτωση νεοδιοριζομενου δηλαδη να παει σε γραφειο ποτε ;; ...... 100 % ;;;; Καμια απολυτως περιπτωση να αποσπαστει νεοδιοριστος σε φορεα. Φυσικα μπορει να αποσπαστει σε Πυσδε/Πυσπε και επειδη δεν υπαρχει λειτουργικο κενο της ειδικοτητας του στην περιοχη αποσπασης να διατεθει σε Γραφειο/Διευθυνση για γραμματειακη υποστηριξη. Αλλα αποσπαση σε φορεα μεσω υπουργειου οπωσδηποτε οχι.
Παράθεση από: Damien στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 09:29:08 pm Φυσικα μπορει να αποσπαστει σε Πυσδε/Πυσπε και επειδη δεν υπαρχει λειτουργικο κενο της ειδικοτητας του στην περιοχη αποσπασης να διατεθει σε Γραφειο/Διευθυνση για γραμματειακη υποστηριξη. Αλλα αποσπαση σε φορεα μεσω υπουργειου οπωσδηποτε οχι.Στην περίπτωση αυτή τι ωράριο θα έχει? και με τις αργίες τι γίνεται? π.χ. Χριστουγέννων και Πάσχα
Ειμαι πολυ πελαγωμένηακομα δεν εχουν ανακοινωθει τα λειτουργικά κεναδεν ξέρω αν θα είμαι υπερράριθμηαυτό πότε χρονικα θα το ξέρω λέτε συμφωνα με την εμπειρία σας.Επιπλέον αν ζητήσω απόσπαση ως υπερράριθμη πότε (χρονικα: σε ένα μήνα, μετά τις εκλογές του χρόνου) θα βγουν τα αποτελέσματα και μέχρι τότε τι θα κανω θα είμαι σε σχολείο σπιτι μου;Συγνώμη για το ύφος μου αλλά είμαι πολύ αγχωμένη.[/quotΟι αποσπασεις νεοδιοριστων θα γινουν τοις πραγμασι μετα τη διεξαγωγη των εκλογων, υπολογιζε τελη Οκτωβρη αρχες Νοεμβρη (εξαρταται και απο την ταχυτητα του Κυσδε) και αυτο εφοσον δεν διεξαχθει και δευτερος γυρος εκλογων. Αφου γινουν οι τοποθετησεις θα οριστουν οι υπεραριθμιες κατα Πυσδε. Εδω σημειωνω οτι υπεραριθμος δεν οριζεται ενας εκπαιδευτικος ατομικα αλλα συνολικα η ειδικοτητα του στο πλαισιο του συγκεκριμενου Πυσδε Η ειδικοτητα σου παντως δεν προσφερεται ιδιαιτερα για υπεραριθμιες και στο λεω με καθε επιφυλαξη ειδικα αν εισαι διορισμενη στη νησιωτικη χωρα...
Είμαι στη Κ.Υ του ΥΠΕΠΘ αποσπασμένος και ρώτησα στο αρμόδιο τμήμα, και μου είπαν ότι έχει αποσταλλεί στις Δ/νσεις εγκύκλιοςί για νεοδιόριστους. Αιτήσεις 7 - 11 Σεπτεμβρίου. Αλλά δεν ήξεραν τι γίνεται με τα αποτελέσματα λόγω εκλογών. Μάλλον αυτά θα πάνε για μετά τις 4/10. Όσα νεούδια ενδιαφέρεστε προσέξτε τις παραπάνω προθεσμίες και απευθυνθείτε στις διευθύνσεις ή τα Γραφεία που ανήκετε.