0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλές φορές το να πάρεις αίτηση ως νεοδιόριστη αποδεικνύεται πιο εύκολο από οτι οταν είσαι 'παλιός'.Τι εννοώ -πολλές φορές οταν δίνουν τη δυνατότητα στους νεοδιόριστους για απόσπαση και ιδίως οταν "χαρακτηρίζονται" υπεράριθμοι υπάρχει η πολιτική βούληση να δώσουν όλες τις αποσπάσεις ανεξαιρέτως.Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό και φέτος αλλά το βλέπω πολύ πιθανό λόγω εκλογών.Δυστυχώς και του χρόνου θα είναι το ίδιο δύσκολο να πάρεις απόσπαση, ιδίως αν δεν έχεις παιδιά.Προϋποθέσεις για απόσπαση θεωρούνται οικογενιακοί λόγοι (συνυπηρέτηση,παιδιά), εντοπιότητα, λόγοι υγείας του ίδιου, λόγοι υγείας γονέων κτλ.Από εμπειρία θα σου πω οτι σίγουρα παίρνεις απόσπαση για λόγους υγείας δικούς σου.Επίσης όσοι έχουν παιδιά συνήθως παίρνουν.Τα άλλα δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά.Για να πάρεις σίγουρα θα πρέπει να επικοινωνήσεις με αιρετό της περιοχής που θέλεις να πας,όταν θα κάνεις αίτηση για απόσπαση τον επόμενο Απρίλιο .Αλλιώς............
Παράθεση από: vama στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:42:23 pmΠολλές φορές το να πάρεις αίτηση ως νεοδιόριστη αποδεικνύεται πιο εύκολο από οτι οταν είσαι 'παλιός'.Τι εννοώ -πολλές φορές οταν δίνουν τη δυνατότητα στους νεοδιόριστους για απόσπαση και ιδίως οταν "χαρακτηρίζονται" υπεράριθμοι υπάρχει η πολιτική βούληση να δώσουν όλες τις αποσπάσεις ανεξαιρέτως.Δεν ξέρω αν συμβαίνει αυτό και φέτος αλλά το βλέπω πολύ πιθανό λόγω εκλογών.Δυστυχώς και του χρόνου θα είναι το ίδιο δύσκολο να πάρεις απόσπαση, ιδίως αν δεν έχεις παιδιά.Προϋποθέσεις για απόσπαση θεωρούνται οικογενιακοί λόγοι (συνυπηρέτηση,παιδιά), εντοπιότητα, λόγοι υγείας του ίδιου, λόγοι υγείας γονέων κτλ.Από εμπειρία θα σου πω οτι σίγουρα παίρνεις απόσπαση για λόγους υγείας δικούς σου.Επίσης όσοι έχουν παιδιά συνήθως παίρνουν.Τα άλλα δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά.Για να πάρεις σίγουρα θα πρέπει να επικοινωνήσεις με αιρετό της περιοχής που θέλεις να πας,όταν θα κάνεις αίτηση για απόσπαση τον επόμενο Απρίλιο .Αλλιώς............πρωτίστως να σε ευχαριστήσω για την απάντηση!!!αχ, σκούρα όμως τα πράγματα! δηλαδή αν δε μπορέσω να πάρω και μετάθεση, θα αναγκαστώ να ξαναυπηρετήσω εκεί που είμαι και φέτος, δηλαδή στην οργανική μου!!!
για τις αποσπάσεις αποφασίζουν το ΚΥΣΔΕ ή το ΠΥΣΔΕ? για μας που δεν έχουμε διοριστεί ακόμα θα υπάρχει 2η φάση?