Csidin και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ειναι αληθεια οτι εχω την ταση να αμφισβητω απλα υπερασπιζομαι οσα γνωριζω με βεβαιοτητα και αυτα παραθετω μονο!σε σχεση με τις αποσπασεις εν προκειμενω η αρχικη μας διαφωνια ηταν για τη συνεδριαση της δευτερας η οποια οντως δεν εγινε κατι που επιβεβαιωσε και ο αιρετος του κυσδε τηλεφωνικα αλλα και του πυσπε στην ενημερ.που εκανε μεσω του αβ.σε σχεση με το θεμα της αντικαταστασης, η ευρυθμη λειτουργια ενος σχολειου πηγαζει και απο την παρουσια του προσωπικου 8-2 καθημερινα κατι το οποιο δε συμβαινει εκτος ελαχιστων περιπτωσεων μετρημενων στα δακτυλα.οποτε ο νομος απο μονος του δεν αποτελει τεκμηριο..τεκμηριο αποτελουν οι μαρτυριες συναδελφων και δικη μου μετα απο προσωπικη πειρα.δεν εχω-φυσικα-κατι μαζι σου και πραγματικα σου ευχομαι να ανακοινωθουν τα ονοματα και να φυγεις subito στον προορισμο σου!
Παράθεση από: upsidedown στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 07:58:19 pmμονο 200 νεοδιόριστοι, έκαναν αίτηση για απόσπαση, σε όλη την Ελλάδα ? λίγοι δεν είναι; στη δική μου τη διεύθυνση έκαναν πάρα πολλοί!αυτοί οι 200 είναι περιπτώσεις συζύγων στρατιωτικών, με προβλήματα υγείας, κ.α και όχι υπεράριθμων.[/quotούτε στους υπεράριθμους ανήκω! έκανα για οικογενειακούς λόγους? για αυτές τις κατηγορίες πότε θα συζητήσουν ή δεν υπάρχουν ελπίδες???
μονο 200 νεοδιόριστοι, έκαναν αίτηση για απόσπαση, σε όλη την Ελλάδα ? λίγοι δεν είναι; στη δική μου τη διεύθυνση έκαναν πάρα πολλοί!
Παράθεση από: αγράμματος στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 10:12:20 pmΠαράθεση από: upsidedown στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 07:58:19 pmμονο 200 νεοδιόριστοι, έκαναν αίτηση για απόσπαση, σε όλη την Ελλάδα ? λίγοι δεν είναι; στη δική μου τη διεύθυνση έκαναν πάρα πολλοί!αυτοί οι 200 είναι περιπτώσεις συζύγων στρατιωτικών, με προβλήματα υγείας, κ.α και όχι υπεράριθμων.[/quotούτε στους υπεράριθμους ανήκω! έκανα για οικογενειακούς λόγους? για αυτές τις κατηγορίες πότε θα συζητήσουν ή δεν υπάρχουν ελπίδες???δεν κατάλαβα ακριβώς την απορία σου,γίνε λίγο πιο σαφής
Παράθεση από: upsidedown στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 07:34:08 pmΠαράθεση από: αγράμματος στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 10:12:20 pmΠαράθεση από: upsidedown στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 07:58:19 pmμονο 200 νεοδιόριστοι, έκαναν αίτηση για απόσπαση, σε όλη την Ελλάδα ? λίγοι δεν είναι; στη δική μου τη διεύθυνση έκαναν πάρα πολλοί!αυτοί οι 200 είναι περιπτώσεις συζύγων στρατιωτικών, με προβλήματα υγείας, κ.α και όχι υπεράριθμων.[/quotούτε στους υπεράριθμους ανήκω! έκανα για οικογενειακούς λόγους? για αυτές τις κατηγορίες πότε θα συζητήσουν ή δεν υπάρχουν ελπίδες???δεν κατάλαβα ακριβώς την απορία σου,γίνε λίγο πιο σαφήςειμαι νεοδιοριστη, έκανα αίτηση για απόσπαση όχι γιατί είμαι υπεράριθμη, ούτε γιατί είμαι σύζυγος στρατιωτικού κλπ κλπ, απλώς έκανα αίτηση για οικογενειακούς λόγους. αυτές οι αιτήσεις πότε εξετάζονται??
εξετάστηκαν και κάποιες από αυτές. 200 ήταν όλες οι αιτήσεις,48 απο αυτές αφορούσαν συζύγους στρατιωτικών κ.α. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από την ανακοίνωση.ρίξε μια ματιά και εσυ, δεν είναι και οι 200 μόνο ειδικών κατηγοριώνhttp://www.alfavita.gr/ank_b/ank2_9_9_0926000.php
δεν εχουν ανακοινωθεί ακόμη........περιμενουμε υπογραφή υπουργικής απόφασης για να δημοσιευτούν....
Παράθεση από: efffiiiii στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 11:27:25 pmδεν εχουν ανακοινωθεί ακόμη........περιμενουμε υπογραφή υπουργικής απόφασης για να δημοσιευτούν....Παιδιά αφορούν και νεοδιοριστους ΠΕ και αν ναι γνωρίζετε νούμερα;