*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 255232 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #658 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 08:57:28 am »
ναι. μόνο γι'αυτούς συζητήθηκε. αυτή τη βδομάδα αναμένουμε κ τις συνυπηρετήσεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:23:21 »

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 11:21:58 am »
τελικά δε δοθηκαν στους 67%. δόθηκαν μονο σε αυτους που υπαγονται στην ειδικη κατηγορια(σκλήρυνση κατα πλάκας, μεσογειακη αναιμια). και απ ο,τι μου ειπαν (απο το τμημα αποσπασεων) δε θα ξανασυζητηθουν αποσπασεις ουτε για παλιους ουτε για νεους... μια ομορφια δηλαδη.... ντροπη....αναρρωτικες, αεροπορικα συνεχεια, το ταμειον μειον και αγιος ο Θεος!!!!

Αποσυνδεδεμένος ouf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #660 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 11:27:55 am »
Σε γονεις παιδιων με αναπηρια δοθηκαν;;;;;;;;;;; Τι θα κανω ;;;;;;  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος xasomerh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 01:00:53 pm »
loipon logo tou oti den blepo na bgazei kanenas kai epiedi eimai stratiotikos exo gurisei 18 xronia kathe petra sthn ellada xoris kammia antirisi xoris kammia enoxlisi thelo na leitourgisei epitelous to suntagma kai oi nomoi se ayth thn xora. allios na mas poune pos exoume xounta me makeup dimokratias na teleionoume. loipon proteino na asxoleithei enas dikigoros me to thema kai na paei opou paei. o nomos kai to suntagma einai ksekatharo kai den mporoun na mas empaizoun.
tous nomous ekeinoi tous ebgalan kai to syntgma kathorizei thn dimokrateia kai thn isoropia tis xoras.
sygnomi gia ta greeklish alla kano polla taytoxronba kai exo sunithisei na grafo etsi. NOMOI KURIOI NOMOI. hmarton. ego tha ksekiniso aurio me mia anfora sto upoyrgeio amynas me kopinopoihsh sthn upourgo paidias kai en sunexeia tha doso 500 euro gia arxi se enan dikigoro . etsi kai alliso dino 600 pigene ela diamoni diatrofi kai den exo thn gunaika mou edo . na sumpliroso pos se 10 meres kanoume thriskeutiko gamo . osoi exete kanei katalabainete. monos mou monh ths kai oi douleies na trerxoun ta eksoda megala kai dinoume kai sthn topothetisi ths ta extra.
ayta proteino einai kathara gnomi diki mou alla akri den tha bgaloume kai isos kanoume kai kalo kai se allous. tou xronou fetos kai gia panta . NOMOI KSANALEO NOMOI KAI SUNTAGMA . KAI OPOIOS PEIS POS KALA TA LEO ALLA KSEREIS TI GINETE . LEO POS TOUS AFINOUME KAI GINONTAI. LIPOMASTE TA EURO SE DIKIGOROUS KAI POS THA DINOUME SINEXEIA LES KAI DEN TA DINOUME ETSI KAI ALLIOS TORA .
ELPIZO NA BGEI AKRH MEXRI SIMERA AURIO PAO STHN MONADA MOU AFINO TIS DOULEIES POU TREXOUN NA KANO THN ANAFORA KAI TO APOGEYMA SE DIKIGORO GIA MIA GNOMI.
KALI SINEXEIA KAI KALA APOTHEMATA UPOMONIS SE OLOUS MAS.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:23:21 »

Αποσυνδεδεμένος sofaki86

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 01:10:49 pm »
συμφωνώ μαζί σου. έχω απελπιστεί κι εγώ κι ο σύζυγός μου (στρατιωτικός κ 900 χλμ μακριά). σκεφτόμαστε να κάνουμε κι εμείς δικαστική προσφυγή. το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε στα χέρια μας την αρνητική γνωμοδότηση. δηλ να φαίνεται ότι απορρίφθηκε το αίτημά μας. η θέση του υπουργείου εθνικής άμυνας ποια είναι άραγε; μπορεί να ασκήσει κάποια πίεση στο υπουργείο παιδείας; σε καταλαβαίνω, πάντως, σε όλα αυτά που λες, ξέρω ότι έχετε κουραστεί πολύ κι εσείς.σε περίπτωση αρνητικής γνωμοδότησης, υπάρχει περίπτωση να μεταθέσουν κατ'εξαίρεσιν εσάς στο τόπο που διοριστήκαμε εμείς; γνωρίζεις κάτι τέτοιο;

Αποσυνδεδεμένος ouf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 01:58:05 pm »

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 02:36:38 pm »
Μετα απο οσα ακουσα ειπα να παρω στο τμημα αποσπασεων.η κυρια που το σηκωσε ηταν πολυ ευγενικη κ μου δηλωνε διαρκως οτι δεν ειναι καλως πληροφορημενη.ρωτησε την προισταμενη κ ειπε πως στο κυσδε θα διαβιβασουν ολες τις αιτησεις.θα εξετασουν μονο των ειδικων κατηγοριων γιατι γι αυτους προβλεπεται απο προεδρικο διαταγμα.για τις συνυπηρετησεις συγκεκριμενα που ρωτησα δεν ηξερε να μου πει κ με παρεπεμψε αυριο στον καραβασιλη!το αν θα τις εξετασουν εχει να κανει με τη γνωμοδοτηση του νομικου συμβουλιου!

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 02:53:12 pm »
Μετα απο οσα ακουσα ειπα να παρω στο τμημα αποσπασεων.η κυρια που το σηκωσε ηταν πολυ ευγενικη κ μου δηλωνε διαρκως οτι δεν ειναι καλως πληροφορημενη.ρωτησε την προισταμενη κ ειπε πως στο κυσδε θα διαβιβασουν ολες τις αιτησεις.θα εξετασουν μονο των ειδικων κατηγοριων γιατι γι αυτους προβλεπεται απο προεδρικο διαταγμα.για τις συνυπηρετησεις συγκεκριμενα που ρωτησα δεν ηξερε να μου πει κ με παρεπεμψε αυριο στον καραβασιλη!το αν θα τις εξετασουν εχει να κανει με τη γνωμοδοτηση του νομικου συμβουλιου!
Δηλαδή φτου κι απ'την αρχή.Εγώ πάλι τηλεφώνησα σε αιρετό που μου είπε πως η πρωτοβάθμια "'ανοιξε" κάποιο θέμα το οποίο δεν έκλεισε ακόμη γι αυτό δεν έχουν υπογραφεί, ίσως.Το τι θα γίνει ακόμη δεν έχει αποφασιστεί και σίγουρα δεν τους ενημέρωσαν αν έχουν πάρει αποφάσεις.Είπε να ξαναπάρω στο τέλος της εβδομάδας

Αποσυνδεδεμένος tse

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 02:57:09 pm »
εγω πηγα σημερα στο Υπουργειο και μου ειπα οτι εμεις των ειδικων κατηγοριων θα αποσπαστουμε....το συμβουλιο θα γινει η αυτη η την αλλη εβδομαδα....ειναι σιγουρο οτι θα εξεταστουν οι αιτησεις μασ,με διαβεβαιωσαν...

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 02:59:01 pm »
εγω πηγα σημερα στο Υπουργειο και μου ειπα οτι εμεις των ειδικων κατηγοριων θα αποσπαστουμε....το συμβουλιο θα γινει η αυτη η την αλλη εβδομαδα....ειναι σιγουρο οτι θα εξεταστουν οι αιτησεις μασ,με διαβεβαιωσαν...
Θα είναι ντροπή αν δεν αποσπάσουν ούτε εσας.

Αποσυνδεδεμένος tse

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 03:25:41 pm »
το θεμα ειναι ποτε ομως θα γινουν....μπηκε κ Οκτωβρης κ ακομα τιποτα....

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 03:27:22 pm »
Υποθέτω πως πριν τις 28 του μήνα θα είσαστε στα σπίτια σας.

Αποσυνδεδεμένος tse

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #670 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 03:37:19 pm »
μακαρι...το ευχομαι για ολους τους συναδελφους,οχι μονο για μενα.....

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 03:43:05 pm »
Υποθέτω πως πριν τις 28 του μήνα θα είσαστε στα σπίτια σας.
Παιδια μαλλον μας διαφευγει κατι. Οταν λεει το υπουργειο οτι θα αποσπαστουν οι ειδικες κατηγοριες δεν εννοει οσους εχουν 67% αναπηρια αλλα οσους ανηκουν στο Π.Δ που αφορα συγκεκριμενες παθησεις. Ειναι ετσι ή και εγω δεν καταλαβα καλα? Επισης ,καθε χρονο ετσι καθυστερουσαν οι αποσπασεις συνυπηρετησης?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182792
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)