0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Damien στις Οκτωβρίου 05, 2010, 07:22:42 pmΠαράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 05, 2010, 05:00:04 pmΠαράθεση από: foutsouri στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:19:51 pmΓια να καταλαβω τιθεται θεμα μεσου? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, τοτε γιατι μας ζητησαν δικαιολογητικα αναπηριας ή συνυπηρετησης?Θέλω να πιστεύω πως όταν πρόκειται για αναπηρία, ειδικές κατηγορίες ή συνυπηρέτηση δεν τίθεται θέμα μέσου, απλά τα δικαιολογητικά επιβεβαιώνουν ότι όντως ανήκεις στην αντίστοιχη κατηγορία.Δεν ειναι τοσο δυσκολο να κατατεθουν δικαιολογητικα και ιατρικες γνωματευσεις που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα... Υπαρχουν εκπαιδευτικοι που με τις καταλληλες προσβασεις εξασφαλισαν τα απαραιτητα πιστοποιητικα και αξιοποιωντας τα αριφνητα παραθυρα της διατρητης ελληνικης νομοθεσιας και της απιθανης γραφειοκρατιας του ελληνικου δημοσιου διοριστηκαν με τις ειδικες κατηγοριες... Οι άθλιοι αυτοί "συνάδελφοι" που παράνομα προσκομίζουν τέτοια πλαστά δικαιολογητικά παίρνουν τη θέση κάποιου άλλου... Αυτό όμως είναι πολύ μικρότερο κακό μπροστά στη "σκιά" που αφήνουν πάνω σε συναδέλφους που έχουν πραγματικά προβλήματα...
Παράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 05, 2010, 05:00:04 pmΠαράθεση από: foutsouri στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:19:51 pmΓια να καταλαβω τιθεται θεμα μεσου? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, τοτε γιατι μας ζητησαν δικαιολογητικα αναπηριας ή συνυπηρετησης?Θέλω να πιστεύω πως όταν πρόκειται για αναπηρία, ειδικές κατηγορίες ή συνυπηρέτηση δεν τίθεται θέμα μέσου, απλά τα δικαιολογητικά επιβεβαιώνουν ότι όντως ανήκεις στην αντίστοιχη κατηγορία.Δεν ειναι τοσο δυσκολο να κατατεθουν δικαιολογητικα και ιατρικες γνωματευσεις που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα... Υπαρχουν εκπαιδευτικοι που με τις καταλληλες προσβασεις εξασφαλισαν τα απαραιτητα πιστοποιητικα και αξιοποιωντας τα αριφνητα παραθυρα της διατρητης ελληνικης νομοθεσιας και της απιθανης γραφειοκρατιας του ελληνικου δημοσιου διοριστηκαν με τις ειδικες κατηγοριες...
Παράθεση από: foutsouri στις Οκτωβρίου 05, 2010, 04:19:51 pmΓια να καταλαβω τιθεται θεμα μεσου? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, τοτε γιατι μας ζητησαν δικαιολογητικα αναπηριας ή συνυπηρετησης?Θέλω να πιστεύω πως όταν πρόκειται για αναπηρία, ειδικές κατηγορίες ή συνυπηρέτηση δεν τίθεται θέμα μέσου, απλά τα δικαιολογητικά επιβεβαιώνουν ότι όντως ανήκεις στην αντίστοιχη κατηγορία.
Για να καταλαβω τιθεται θεμα μεσου? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια, τοτε γιατι μας ζητησαν δικαιολογητικα αναπηριας ή συνυπηρετησης?
εγω επικοινωνησα με αιρετο του ΑΠΥΣΔΕ και μου ειπε οτι αν και πιεζουν δεν βλεπουν κινητικοτητα απο το ΚΥΣΔΕ . Παρα ταυτα θα προσπαθησουν για την Τριτη να τελειωσει το ζητημα.Ομως σκεφτομαι, θα μας τοποθετησουν σε σχολεια ή σε γραφεια (αν παρουμε αποσπαση)? Γιατι μετα απο τις φασεις των αναπληρωτων δεν νομιζω να εμειναν κενα.
βγηκαν οι αποσπασεις της πρωτοβαθμιες, οι δικες μας ποτε? πότε θα συνεδριασει το κυσδε;
Καλημερα, μολις επικοινωνησα με τον Καραβασιλη 2103442010, μου ειπε οτι την Τριτη θα συνεδριασει το ΚΥΣΔΕ και θα στειλει ολες τις αιτησεις νεοδιοριστων δηλ και για λογους υγειας και συνυπηρετησης. Αν μπορει και καποιος αλλος ας το επιβεβαιωσει για να μην εχουμε παλι πισωγυρισματα