*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 254445 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #840 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 10:22:34 pm »
Μηπως γνωριζετε αν στην α/θμια εγιναν αποσπασεις για ατομα με 67%?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:36:44 »

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 10:27:05 pm »
Δυστυχως δεν εγιναν...θεωρητικα παντα, αυτη την εβδομαδα περιμενουμε γνωμοδοτηση απο το νομικο συμβουλο για το τι θα γινει με μας... ας ευχηθουμε να αντιληφθουν οτι δεν μπορουν να παιζουν με την υγεια και τις αναγκες μας!!!!

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 10:41:59 pm »
Δυστυχως δεν εγιναν...θεωρητικα παντα, αυτη την εβδομαδα περιμενουμε γνωμοδοτηση απο το νομικο συμβουλο για το τι θα γινει με μας... ας ευχηθουμε να αντιληφθουν οτι δεν μπορουν να παιζουν με την υγεια και τις αναγκες μας!!!!
Πάντως εγώ απ' αυτά που μου είπαν (για τη δευτεροβάθμια) κατάλαβα πως εξετάστηκαν όλες οι αιτήσεις, αλλά δεν ενέκριναν παρά μόνο όσες ανήκουν στην κατηγορία του π.δ.50.Δεν ξέρω κατά πόσο περιμένουν γνωμοδότηση ή απλά μας δουλεύουν, μέχρι να γίνουν οι εκλογές.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 10:54:12 pm »
Λοιπαμαι που θα το πω ομως αισθανομαι οτι μας κοροιδευουν και απλα μας εχουν σε αναμονη προκειμενου να περασει ο καιρος.....μακαρι η αισθηση μου να ειναι λανθασμενη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:36:44 »

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 10:59:58 pm »
δε ξερω κατα ποσο μπορουν να το καθυστερησουν τοσο πολυ!γιατι ειναι υποχρεωμενοι απο το συνταγμα να μας δωσουν απαντηση μεσα σε 60 μερες απο την αιτηση μας. εγω την ειχα κανει 25 αυγουστου, αρα περιμενω απαντηση μεχρι τις 25 οκτωβριου.αν δεν την εχω, αναλαμβανει ο δικηγορος μου!!!

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 11:00:48 pm »
Εγώ το σκ θα κλείσω εισητήρια για τις διακοπές των Χριστουγένων γιατί όσο περιμένουμε θα περισσέψουν μόνο τα ακριβά κι είναι κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 11:05:09 pm »
δε ξερω κατα ποσο μπορουν να το καθυστερησουν τοσο πολυ!γιατι ειναι υποχρεωμενοι απο το συνταγμα να μας δωσουν απαντηση μεσα σε 60 μερες απο την αιτηση μας. εγω την ειχα κανει 25 αυγουστου, αρα περιμενω απαντηση μεχρι τις 25 οκτωβριου.αν δεν την εχω, αναλαμβανει ο δικηγορος μου!!!
Ξέρω πως κι άλλοι συνάδελφοι σκοπέυουν να κάνουν το ίδιο.Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να προσλάβουμε κάποιον που να μας εκπροσωπεί όλους ή είναι δύσκολο επειδή είμαστε σκορπισμένοι ανά την Ελλάδα;

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 11:20:49 pm »
νομιζω πως θα ειναι χρονοβορο αυτο, αλλα λογικα πιο αποτελεσματικο...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 11:35:12 pm »
Αν θελετε να το κυνηγησουμε δικαστικως ολοι μαζι  χρειαζεται οργανωση και πολυ καλο δικηγορο. Τωρα ομως τί πρεπει να κανουμε? Μπορουμε να κανουμε ενσταση?

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 11:41:46 pm »
ξεκινησα να στελνω μειλ σε παπαδακη, αυτια, μεχρι και λαζοπουλο!θα δημοσιοποιησω το προβλημά μας!δεν μπορουν να παιζουν μαζι μας!χωρια τα τηλεφωνα που κανω καθε μερα σε ολα τα γραφεια του υπουργειου!ενα χελιδονι δεν φερνει την ανοιξη!ολοι μαζι!πιεστε κι εσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Οκτωβρίου 13, 2010, 11:47:03 pm »
ο k.Νικηφόρος[αιρετός ΚΥΣΔΕ]μου είπε χθές οτι στις αποσπάσεις της πρωτοβάθμιας στο νομοθετικό πλαίσιο που αναφέρεται στην ανακοίνωση ο νόμος 2946 του 2001 περί συνυπηρέτησης μάλλον μπήκε επειδή αντέγραψαν τυπικά το αρχικό κείμενο απο παλαιότερες αποσπάσεις.οπως βλέπετε μας αντιμετωπίζουν με τρομερή σοβαρότητα.΄τώρα τί κάνουμε;πρέπει να κάνουμε ένσταση μήπως επανεξεταστεί;αλήθεια τί θα κάνουμε με την πρόταση για εξώδικό για την τριετία;ούτως ή άλλως η απόσπαση είναι ημίμετρο αφού πάλι θα πρέπει να την ξεχρεώσουμε ζώντας επι 3 χπόνια μακριά απο το σπίτι μας, τα παιδιά μας και εξαντλημένοι οικονομικά.

Αποσυνδεδεμένος antgiov

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν ξεχνώ
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 08:18:05 am »
Πιστεύω πως πρέπει να διεκδικήσουμε την θέσπιση μετρήσιμων κριτηρίων και στις αποσπάσεις όπως και στις μεταθέσεις. Δηλαδή, ασθένεια τάδε, τόσα μόρια, συνυπηρέτηση τόσα, γάμος, 1ο παιδί, 2ο, 3ο, έτη υπηρεσίας, τόσα μόρια κτλ.
Όλα αυτά δημόσια να αναρτούνται στο διαδίκτυο και να ξέρουμε πόσα μόρια έχει ο καθένας που παίρνει απόσπαση. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την αξιοπρέπεια μας.(μια που πιστεύω πως σχεδόν όλοι βάζουμε και κάποιο μέσον αποτελεσματικό ή μη)
Αυτό το σύστημα που προτείνω  δεν βολεύει μόνο τους πολιτικούς και τα βύσματα. Τους πολιτικούς γιατί θέλουν τις πελατειακές σχέσεις και τα βύσματα για να παίρνουν τις αποσπάσεις τους χωρίς να το αξίζουν.
δεν με φάγαν τα λιοντάρια!!!....
θα με φάνε τα σκουλίκια;;;;

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 09:01:40 am »
Το μόνο σίγουρο είναι οτι πρέπει να γίνει κάτι άμεσα...όσοι έχουν ανθρώπους που μπορουν να βοηθήσουν, ας ζητήσουν τη βοήθειά τους!!

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Οκτωβρίου 14, 2010, 09:13:52 am »
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ANTGIOV .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)