0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟ
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοινού : 210 7289600| Πώς υποβάλλεται η αναφοράΜε απλή αίτηση προς τον Συνήγορο του Πολίτη, από την οποία προκύπτουν σαφώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου πολίτη. Η αίτηση υποβάλλεται:αυτοπροσώπωςταχυδρομικώςμε τηλεομοιοτυπία (fax)| Τι πρέπει να περιλαμβάνει η αναφοράσυνοπτική περιγραφή του προβλήματοςποια είναι η εμπλεκόμενη δημόσια υπηρεσίατις ενέργειες που έχουν προηγηθείτο αποτέλεσμά τουςκάθε αποδεικτικό στοιχείο ή πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στη διερεύνηση του θέματος| Που υποβάλλεται η αναφοράστα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες Χατζηγιάννη Μέξη 5, 115 28 Αθήνα (περιοχή Χίλτον), 8.30 π.μ-2μ.μ, 3ος όροφοςμε fax στον αριθμό 210 7292129Mια ιδεα ριχνω γιατι οσοι γνωστοι μου εχουν απευθυνθει στον Συνηγορο τους εχουν απαντησει αμεσα , τουλαχιστον δινουν καποιες κατευθυνσεις.
Έχω βγει έξω από τα ρούχα μου!!! Έμαθα κι εγω οτι ειναι πλεον θέμα πολιτικης απόφασης και έσπευσα να τηλεφωνησω στο πολιτικο γραφειο της διαμαντοπουλου. οπου οι κυριες με υποδέχτηκαν "μετά βαϊων και κλάδων"!!!Μόνο που δε με έβρισαν!Κοινώς με έβγαλαν άχρηστη που εχω αναπηρια και παράλογη που έχω την αξιωση να δουλευω ενώ έχω το πρόβλημα που έχω. Είναι αμαρτία, λέει, να καταλαμβάνω μια θέση στην εκπαιδευση. Μια θέση που θα μπορουσε να καταλαμβάνει κάποιος υγιής!!!!! Και δε φτάνει που μας έδειξαν εύνοια μια φορά, λέει, διορίζοντάς μας, έχουμε την τρελή απαίτηση να μας δείξουν και δεύτερη φορά εύνοια!!!! Και άλλα τέτοια ωραια μου πέταξαν και μου μιλούσαν με απίστευτο τροπο και σε υψηλό τόνο, γιατι λέει δεν μπορω να τους ζαλίζω!!! Πραγματικά, για τα καναλια οι κυριες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επαθα πλάκα με την κυνικότητά τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!