*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 254588 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BARO

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #882 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:05:14 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:11 »

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:28:37 pm »
Η νομική προσφυγή είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Μπορεί να περάσουν 2 και 3 χρόνια μέχρι να βγεί η απόφαση. Χρειάζεται μια πιο σύντομη αντίδραση. 

Αποσυνδεδεμένος BARO

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:39:53 pm »
ΕΙΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 04:54:15 pm »
έχω αναφέρει πάλι ότι σαφώς και γνωρίζουν το νόμο περί συνυπηρέτησης 2946-2001 αλλά θεωρούν ότι ο 3848 τον ακυρώνει.αιρετός μου είπε η ότι  μελετούν να καταργήσουν τη συνυπηρέτηση γενικά στο δημόσιο τομέα.πάντως το ΓΕΣ στις 12 οκτωβρίου έστειλε πάλι τον 2946 προς ενήμέρωση όλων των ένστολων και μάλιστα ενυπόγραφα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:11 »

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 04:56:59 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟ

Αποσυνδεδεμένος mariefrance

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 04:59:30 pm »
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοινού : 210 7289600

| Πώς υποβάλλεται η αναφορά

Με απλή αίτηση προς τον Συνήγορο του Πολίτη, από την οποία προκύπτουν σαφώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου πολίτη. Η αίτηση υποβάλλεται:

αυτοπροσώπως
ταχυδρομικώς
με τηλεομοιοτυπία (fax)

| Τι πρέπει να περιλαμβάνει η αναφορά

συνοπτική περιγραφή του προβλήματος
ποια είναι η εμπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία
τις ενέργειες που έχουν προηγηθεί
το αποτέλεσμά τους
κάθε αποδεικτικό στοιχείο ή πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στη  διερεύνηση του θέματος

| Που υποβάλλεται η αναφορά

στα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες Χατζηγιάννη Μέξη 5, 115 28 Αθήνα (περιοχή  Χίλτον), 8.30 π.μ-2μ.μ, 3ος όροφος
με fax στον αριθμό  210 7292129

Mια ιδεα ριχνω γιατι οσοι γνωστοι μου εχουν απευθυνθει στον Συνηγορο τους εχουν απαντησει αμεσα , τουλαχιστον δινουν καποιες κατευθυνσεις.

Αποσυνδεδεμένος za.vicky

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 06:26:59 pm »
Συνάδελφοι, σήμερα που πήρα τηλ. στη γραμματεία του ΚΥΣΔΕ (έμαθα και επισήμως ότι δεν πήρα απόσπαση) μου είπαν πως δε θα γίνει άλλο συμβούλιο για τους νεοδιόριστους και δε θα δοθούν άλλες αποσπάσεις.Ο σύζυγός μου, που είναι ένστολος, έκανε αναφορά μέσω της διεύθυνσης του όπλου που ανήκει για την εφαρμογή του νόμου 2946/2001 και έλαβε έγγραφη απάντηση πως δε θα αποσπαστώ και να ζητήσει αυτός μετάθεση στην περιοχή που διορόστηκα εγώ.Αυτή είναι η επίσιμη τοποθέτηση και των δύο υπουργείων.

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:06:11 am »
εν πρώτοις γιατι δεν ανακοινώνουν επίσημα ότι δεν πήραμε απόσπαση για τη συνυπηρέτηση; και μάλιστα πρέπει να δικαιολογείται επαρκώς η απόρριψη όπως ορίζει ο νόμος2946.εν δευτέροις εκείνη η γνωμοδότηση που περιμέναμε τόσο καιρό τί έγινε; και εν κατακλείδι.στη β΄Λακωνίας που έχω εγώ πρώτη τοποθέτηση δεν υπάρχει μονάδα της πολεμικής αεροπορίας για να μετατεθεί ο άντρας μου ,όπως υπέδειξαν στη συναδέλφισσα.θα φτιάξουν μια για εμάς, μια και το υπουργείο παιδείας κλπ,κλπ επιμένει να αναμορφώσω εγώ την παιδεία μόνο απο την ωραία Αρεόπολη;;;;;ασε που καναμε και το ατόπημα και κάναμε τρία παιδια.γιατι μέχρι τώρα ο νόμος έλεγε με απλή λογική νομίζω,ότι σχολεία υπάρχουν παντού,στρατιωτικές μονάδες όμως όχι ,γι αυτό και ακολουθούσε ο εκπαιδευτικός τον στρατιωτικό και όχι το αντίθετο.

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
« Απάντηση #890 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:53:28 am »
Τηλέφωνο εξυπηρέτησης κοινού : 210 7289600

| Πώς υποβάλλεται η αναφορά

Με απλή αίτηση προς τον Συνήγορο του Πολίτη, από την οποία προκύπτουν σαφώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου πολίτη. Η αίτηση υποβάλλεται:

αυτοπροσώπως
ταχυδρομικώς
με τηλεομοιοτυπία (fax)

| Τι πρέπει να περιλαμβάνει η αναφορά

συνοπτική περιγραφή του προβλήματος
ποια είναι η εμπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία
τις ενέργειες που έχουν προηγηθεί
το αποτέλεσμά τους
κάθε αποδεικτικό στοιχείο ή πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στη  διερεύνηση του θέματος

| Που υποβάλλεται η αναφορά

στα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες Χατζηγιάννη Μέξη 5, 115 28 Αθήνα (περιοχή  Χίλτον), 8.30 π.μ-2μ.μ, 3ος όροφος
με fax στον αριθμό  210 7292129

Mια ιδεα ριχνω γιατι οσοι γνωστοι μου εχουν απευθυνθει στον Συνηγορο τους εχουν απαντησει αμεσα , τουλαχιστον δινουν καποιες κατευθυνσεις.

ότι να ναι γράφεται εδώ μέσα....

ο Συνήγορος του Πολίτης είναι μια Ανεξάρτητη Αρχή του οποίου οι αρμοδιότητες σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τις διαφορές υπηρεσιακής κατάστασης των πολιτικών υπαλλήλων και κρατικών λειτουργών με τη Διοίκηση.

Οι αρμοδιότητές του εμπίπτουν στον φιλικό διακανονισμό μεταξύ Πολιτών (Ιδιωτών) και Δημοσίων Υπηρεσιών.

Ο ΣτΠ είναι μια έννοια παρεξηγημένη στην Ελλάδα. Νομίζουν οι περισσότεροι ότι είναι Εισαγγελέας και ασκεί ποινικές διώξεις.
Καμία κυρωτική αρμοδιότητα δεν έχει και καμιά κύρωση δεν επιβάλλει σε καμιά Υπηρεσία.

Αν υποβάλεις αναφορά στο ΣτΠ για μη απάντηση της Διοίκησης σε αίτηση απόσπασής σου σε λίγο καιρό θα σου έρθει απάντηση που θα σου λέει ότι ο ΣτΠ είναι αναρμόδιος για υπηρεσιακές διαφορές.... με αποτέλεσμα να έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο.

Υπάρχουν άλλα διοικητικά βοηθήματα που μπορείς να ασκήσεις και κατόπιν δικαστικά...

Επίσης να σε πληροφορήσω ότι η προθεσμία των 50 ημερών (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) ισχύει μόνο για απαντήσεις της Διοίκησης σε αιτήματα  πολιτών και όχι σε αιτήματα κρατικών υπαλλήλων προς τις ανώτερες Διοικητικές Αρχές.
ακόμη σύμφωνα με τις Γενικές Αρχές του Διοικητικού Δικαίου οι προθεσμίες για τη Διοίκηση είναι ενδεικτικές και όχι αποκλειστικές, εκτός αν ειδικότερες νομοθετικές διατάξεις το προβλέπουν.
Απευθύνσου στο δικηγόρο σου για τα περαιτέρω (θα πρέπει να τα σκάσεις δηλαδή.....).
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:58:01 am από knaison »
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

Αποσυνδεδεμένος eve85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:36:46 am »
Έχω βγει έξω από τα ρούχα μου!!! Έμαθα κι εγω οτι ειναι πλεον θέμα πολιτικης απόφασης και έσπευσα να τηλεφωνησω στο πολιτικο γραφειο της διαμαντοπουλου. οπου οι κυριες με υποδέχτηκαν  "μετά βαϊων και κλάδων"!!!Μόνο που δε με έβρισαν!Κοινώς με έβγαλαν άχρηστη που εχω αναπηρια και παράλογη που έχω την αξιωση να δουλευω ενώ έχω το πρόβλημα που έχω. Είναι αμαρτία, λέει, να καταλαμβάνω μια θέση στην εκπαιδευση. Μια θέση που θα μπορουσε να καταλαμβάνει κάποιος υγιής!!!!! Και δε φτάνει που μας έδειξαν εύνοια μια φορά, λέει, διορίζοντάς μας, έχουμε την τρελή απαίτηση να μας δείξουν και δεύτερη φορά εύνοια!!!! Και άλλα τέτοια ωραια μου πέταξαν και μου μιλούσαν με απίστευτο τροπο και σε υψηλό τόνο, γιατι λέει δεν μπορω να τους ζαλίζω!!! Πραγματικά, για τα καναλια οι κυριες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επαθα πλάκα με την κυνικότητά τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:44:11 pm »
Είμαι κι εγώ νεοδιόριστη και ενδιαφέρομαι για απόσπαση από την επόμενη χρονιά, γιατί φέτος είμαι σε άδεια ανατροφής. Τα όσα λέτε για τις αποσπάσεις ενστόλων που δε δίνονται αφορούν μόνο τους νεοδιόριστους, γιατί το καλοκαίρι μια συνάδελφος με σύζυγο ένστολο την πήρε κανονικά την απόσπαση;
Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά για μας φέτος. Ή έχουν σκοπό από εδώ και στο εξής να μη δίνουν καθόλου;

Αποσυνδεδεμένος ouf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:55:05 pm »
Έχω βγει έξω από τα ρούχα μου!!! Έμαθα κι εγω οτι ειναι πλεον θέμα πολιτικης απόφασης και έσπευσα να τηλεφωνησω στο πολιτικο γραφειο της διαμαντοπουλου. οπου οι κυριες με υποδέχτηκαν  "μετά βαϊων και κλάδων"!!!Μόνο που δε με έβρισαν!Κοινώς με έβγαλαν άχρηστη που εχω αναπηρια και παράλογη που έχω την αξιωση να δουλευω ενώ έχω το πρόβλημα που έχω. Είναι αμαρτία, λέει, να καταλαμβάνω μια θέση στην εκπαιδευση. Μια θέση που θα μπορουσε να καταλαμβάνει κάποιος υγιής!!!!! Και δε φτάνει που μας έδειξαν εύνοια μια φορά, λέει, διορίζοντάς μας, έχουμε την τρελή απαίτηση να μας δείξουν και δεύτερη φορά εύνοια!!!! Και άλλα τέτοια ωραια μου πέταξαν και μου μιλούσαν με απίστευτο τροπο και σε υψηλό τόνο, γιατι λέει δεν μπορω να τους ζαλίζω!!! Πραγματικά, για τα καναλια οι κυριες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επαθα πλάκα με την κυνικότητά τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:10:35 pm »
Δεν είχες μαζί σου ένα κασετοφωνάκι, για να τους βγάλεις στον Τριανταφυλλόπουλο. Δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. Δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος tse

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:24:12 pm »
μηπως ξερετε ποτε θα ανκονωθουν αυτες οι αποσπασεις?????απο την προηγουμενη Τριτη περιμενουμε!ΕΛΕΟΣ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182676
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)