0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:27:22 pmΠαράθεση από: tse στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:25:41 pmτο θεμα ειναι ποτε ομως θα γινουν....μπηκε κ Οκτωβρης κ ακομα τιποτα....Υποθέτω πως πριν τις 28 του μήνα θα είσαστε στα σπίτια σας.Παιδια μαλλον μας διαφευγει κατι. Οταν λεει το υπουργειο οτι θα αποσπαστουν οι ειδικες κατηγοριες δεν εννοει οσους εχουν 67% αναπηρια αλλα οσους ανηκουν στο Π.Δ που αφορα συγκεκριμενες παθησεις. Ειναι ετσι ή και εγω δεν καταλαβα καλα? Επισης ,καθε χρονο ετσι καθυστερουσαν οι αποσπασεις συνυπηρετησης?
Παράθεση από: tse στις Οκτωβρίου 04, 2010, 03:25:41 pmτο θεμα ειναι ποτε ομως θα γινουν....μπηκε κ Οκτωβρης κ ακομα τιποτα....Υποθέτω πως πριν τις 28 του μήνα θα είσαστε στα σπίτια σας.
το θεμα ειναι ποτε ομως θα γινουν....μπηκε κ Οκτωβρης κ ακομα τιποτα....
σου το ειπε καποιος απο το υπουργειο ή το ακουσες απο συναδελφους? Εμενα μου ειπαν οτι θα αποσπαστουν οσοι ανηκουν στο Π.Δ. ΜΑΚΑΡΙ βεβαια να μην ισχυει κατι τετοιο...
ρε παιδιά έχω τρελαθεί...είχα κάνει αίτηση απόσπασης δε πήρα ούτε στη πρώτη ούτε στη δεύτερη έκανα αίτηση επανεξέτασης δε πήρα ούτε στη τριτη...θεώρησα λοιπόν με αυτά που ακούω οτι δε θα κάνει άλλη φάση και έστω και αν κάνει δε παίζει να πάρω...βρήκα σπίτι λοιπόν να μη πηγαινοέρχομαι η καλή σου και πάνω που βολεύομαι και από σπίτι και από μόρια μιας και λόγω υπεραρρυθμίας θα έπαιρνα τα μόρια της οργανικής και ας ήμουν πιο κοντά έρχονται και μου λένε παίρνεις απόσπαση τελικά μες στον Οκτώμβρη...τώρα που έχει λήξει η περίοδος ανάκλησης τι μπορώ να κάνω?χάνω και τα μόρια και τα λεφτά που έχω δώσει για εγγύηση και νοίκι ενός μηνός...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ....Μπορώ να κάνω κάτι να μείνω ως εχω?ξέρει κανείς να μου απαντήσει?
κ μένα αυτό μου είπαν! ας πρόσεχες τι δήλωνες!
Παράθεση από: sofaki86 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 08:24:33 pmκ μένα αυτό μου είπαν! ας πρόσεχες τι δήλωνες! γιατί δεν πρόσεχαν και τι κενά βγάλανε, και ποσους πήραν στην κάθε περιοχή? Πως δικαιολογούνται οι υπεραριθμίες στην άλλη άκρη της Ελλάδας που μας στείλανε, ενώ δεν κάνανε ούτε ένα διορισμό στην περιοχή μας και μετά να παίρνουν 25 αναπληρωτές από την Α φάση!;Τουλάχιστον να είναι πιο ευγενικοί....