0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κοπελα μου που ειναι νεοδιοριστη στην Κρητη δεν εκανε τον ιανουαριο αιτηση αποσπασης . Θα ξαναγινουν αιτησεις, η για την επομενη σχολικη χρονια θα παραμεινει στην κρητη; Η μηπως και αν ειχε προλαβει την προθεσμια δεν ειχε καμια ελπιδα;
Παράθεση από: ιπποτης στις Απριλίου 22, 2011, 07:51:41 pmΗ κοπελα μου που ειναι νεοδιοριστη στην Κρητη δεν εκανε τον ιανουαριο αιτηση αποσπασης . Θα ξαναγινουν αιτησεις, η για την επομενη σχολικη χρονια θα παραμεινει στην κρητη; Η μηπως και αν ειχε προλαβει την προθεσμια δεν ειχε καμια ελπιδα;Χωρίς να γνωρίζω και πολλά για τις αποσπάσεις, νομίζω ότι οι αιτήσεις γίνονται μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων (οι οποίες έχουν αργήσει). Δεν ξέρω αν την ίδια μοίρα θα έχουν και οι αποσπάσεις. Αν είναι νεοδιόριστη δεν νομίζω ότι έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση για απόσπαση (ίσως μόνο αν ανήκει σε ειδική κατηγορία).
ποιοι από τους νεοδιόριστους ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες , ώστε να έχουν δικαίωμα απόσπασης; Οι σύζυγοι ενστόλων ανήκουν σε αυτές τις ειδικές κατηγορίες; Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση, καθώς το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο.ΥΓ Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους
Το Καστελόριζο είναι στη δ δωδεκανήσων ενώ η Ρόδος α'. Γίνεται να ζητήσω Ρόδο? Και αν ναι ποιος θα προηγηθεί? Επιπλέον μήπως ξέρεις πότε θα μας ζητήσουν να κάνουμε αιτήσεις?
Και πότε αναμένεται να βγει η εγκύκλιος;